Drimble

Evenementen in Kinderdijk

Hieronder staan de evenementen gehouden in Kinderdijk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over kinderdijk

Evenementen in Kinderdijk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Molenlanden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Molenlanden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Kinderdijk

FotoEvenementPlaats
KinderdijkNationale Molendag 2019
Locatie: Nederwaard 1, Kinderdijk
Wanneer: Op 11 mei 2019

Jaarlijkse landelijke dag in het teken van de Nederlandse molen. (lees verder)

KinderdijkHurricane Bob
Locatie: Molenstraat 109, Kinderdijk
Wanneer: Op 16 februari 2019

Zanger en gitarist Ben Blue, bassist Ocki Klootwijk en drummer Arie Verhaar gaan compleet los op blues en rock covers. Zij spelen nummers... (lees verder)

Kinderdijk400 Jaar Synode-Wandel naar de Synode
Locatie: Nederwaard 1, Kinderdijk
Wanneer: Op 11 november 2018

Zes kunstenaars wandelen in het spoor van de synodedeelnemers en komen na vele kilometers aan in Dordrecht. De laatste dag, op 11 november,... (lees verder)

KinderdijkKlokrock met Solid Gold
Locatie: Molenstraat 109, Kinderdijk
Wanneer: Op 13 oktober 2018

Klokrock Café met Solid Gold op het podium. Solid Gold is een viermans band uit de regio Zuid-Holland Zuid die covers speelt uit alle... (lees verder)

KinderdijkLandelijke Natuurwerkdag: Werken bij de molen
Locatie: Nederwaard 5, Kinderdijk
Wanneer: Op 4 november 2017

De molenbiotoop is een zone van 400 meter rondom de molen. Dit gebied dient vrij van obstakels te zijn, zodat de molen voldoende wind vangt... (lees verder)

KinderdijkThe Hackensaw Boys
Locatie: Molenstraat 117, Kinderdijk
Wanneer: Op 5 juni 2017

Vijf jaar geleden een legendarisch concert met vrienden en vrienden van vrienden van René Verkerk, molenaar van Kinderdijk. Vastgelegd op... (lees verder)

KinderdijkKlokrock
Locatie: Molenstraat 117, Kinderdijk
Wanneer: Op 15 oktober 2016

Coverband Unbend bestaat al sinds 1985. Deze neder-pop-rockband zet keer op keer een overtuigende show neer en speelt een afwisselend... (lees verder)

KinderdijkWerelderfgoed weekend
Locatie: Nederwaard 5, Kinderdijk
Wanneer: Op 10 september 2016

Eens per jaar is er Werelderfgoed weekend in Nederland. Tijdens dit weekend zijn er extra leuke activiteiten bij de Werelderfgoederen te... (lees verder)

KinderdijkMolenmarkt 2016
Locatie: Margrietweg 1, Kinderdijk
Wanneer: Op 9 september 2016

Op vrijdag 9 september tijdens de Verlichtingsweek is er een gezellige molenmarkt in het dorp Kinderdijk. De markt bestaat uit ruim 70... (lees verder)

KinderdijkCoaster Sessions Blues
Locatie: Molenstraat 109, Kinderdijk
Wanneer: Op 26 juni 2016

Bij iedere editie zal er een andere muziekstroming binnen de rootsmuziek centraal staan. Deze eerste editie een bijzonder `Old... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Arkel Bleskensgraaf Brandwijk Giessenburg Goudriaan Groot-Ammers Hoogblokland Hoornaar Kinderdijk Langerak Molenaarsgraaf Nieuw-Lekkerland Nieuwpoort Noordeloos Ottoland Oud-Alblas Schelluinen Streefkerk Waal Wijngaarden
Terug naarEvenementen gemeente MolenlandenEvenementen regio AlblasserwaardEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Alblasserwaard:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: