Drimble

Evenementen in Ottoland

Hieronder staan de evenementen gehouden in Ottoland. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over ottoland

Evenementen in Ottoland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Molenlanden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Molenlanden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Ottoland

FotoEvenementPlaats
OttolandTop2000 Kerkdienst
Locatie: A 88, Ottoland
Wanneer: Op 27 november 2016

een Top2000-kerkdienst plaats. De band 4Tune uit Hardinxveld-Giessendam speelt dan een aantal bekende nummers uit de Top2000. Sommige... (lees verder)

OttolandHuiskamerconcert Tim Grimm
Locatie: A 150, Ottoland
Wanneer: Op 24 juni 2016

Huiskamerconcert in Ottoland met folk-countryzanger Tim Grimm en Laura Hall/The Sweet Potatos. Reserveren kan alleen via www.ottopop.nl, (lees verder)

OttolandLammetjesdag
Locatie: A 84, Ottoland
Wanneer: Tot en met 5 maart 2016

Vooral voor de kinderen is er veel te doen.Zij kunnen de pasgeboren lammetjes aaien of de fles geven. En isschien met een beetje geluk... (lees verder)

OttolandWilgentenen vlechten
Locatie: A 93, Ottoland
Wanneer: Op 23 februari 2016

Leuke workshop om met kinderen te doen.wilgentenen bollen met wol De kinderen vlechten een bol van wilgentenen, deze wordt gevuld met... (lees verder)

OttolandVacht Vilten
Locatie: A 93, Ottoland
Wanneer: Tot en met 17 december 2015

De deelnemers aan deze workshop leren om van de ruige lokken van het Schoonebeeker schaap een kleed te maken.Verdere informatie-... (lees verder)

OttolandCreatief Vilten
Locatie: A 93, Ottoland
Wanneer: Op 26 november 2015

De deelnemers aan deze workshop leren om met diverse stukken vacht en vilttechnieken een kleed te maken. Tip: goed wasbare kleding of... (lees verder)

OttolandWol en Zo
Locatie: A 84, Ottoland
Wanneer: Op 17 oktober 2015

Wolfeest waarop belangstellenden kunnen zien hoe diverse technieken van vroeger alsmede moderne technieken worden toegepast. Tevens... (lees verder)

OttolandWorkshop Vilten uit de Vacht
Locatie: A 84, Ottoland
Wanneer: Op 21 april 2015

De deelnemers aan deze workshop leren hoe ze van de ruige lokken van het Schoonebeeker schaap een kleed kunnen maken.Dit is een eeuwenoud... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Arkel Bleskensgraaf Brandwijk Giessenburg Goudriaan Groot-Ammers Hoogblokland Hoornaar Kinderdijk Langerak Molenaarsgraaf Nieuw-Lekkerland Nieuwpoort Noordeloos Ottoland Oud-Alblas Schelluinen Streefkerk Waal Wijngaarden
Terug naarEvenementen gemeente MolenlandenEvenementen regio AlblasserwaardEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Alblasserwaard:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: