Drimble

Evenementen in de provincie Zuid-Holland

Per regio: Alblasserwaard Alphen Delft Drechtsteden Goeree Overflakkee Gouda Haaglanden Hoeksche Waard Leiden Rijnmond Oost Rijnmond West Rotterdam Voorne Putten Zoetermeer

menu provincie zuid-holland

Evenementen in de provincie Zuid-Holland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Zuid-Holland

FotoEvenementPlaats
VlaardingenStadsarchief Emaus - Tentoonstelling ?VLAARDINGEN VIERT VACANTIEFEEST?
Locatie: Plein Emaus 5, Vlaardingen
Wanneer: Tot en met 31 oktober 2017

Een stukje historie. De voorzitter van het comité was wethouder en locoburgemeester H.K. van Minnen (1900-1982). Burgemeester mr. J.... (lees verder)

VlaardingenVlaardingse Beiaarddag 2017
Locatie: Markt 63, Vlaardingen
Wanneer: Op 18 juli 2017

De Beiaarddag en Beiaardweken gaan na 2017 weg uit Vlaardingen. Maar voor het zover is gaan we eerst op DINSDAGAVOND 18 JULI een mooie punt... (lees verder)

RotterdamThe Stanley Clarke Band
Locatie: Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam
Wanneer: Op 14 juli 2017

Stanley Clarke (Philadelphia, 1951) is voor de basgitaar wat Billy Cobham voor de drums is: een lichtend voorbeeld voor een hele generatie... (lees verder)

NoordwijkerhoutNieuw: US of Noordwijkerhout
Locatie: Dorpsstraat 7, Noordwijkerhout
Wanneer: Op 8 juli 2017

Stoer evenement voor jong en oud, met tal van leuke Wild West taferelen. Deelname aan de activiteiten is gratis! (lees verder)

De ZilkWandeling met natuurgidsen
Locatie: Joppeweg 1, De Zilk
Wanneer: Op 9 juli 2017

Samen met een natuurgids heerlijk struinen door de duinen. Vertrek om 5.30 uur vanaf ingang Joppeweg, de Zilk. Deelname is gratis! (lees verder)

KatwijkVrijmarkt
Locatie: Voorstraat 21, Katwijk
Wanneer: Op 15 juli 2017

Het Katwijkse vrijmarkt Comité heeft een mooi programma opgesteld. Dit ziet er als volgt uit: 10:00 Katwijkse vrijmarkt en het... (lees verder)

DordrechtZomerparkfeest
Locatie: Maarten Harpertsz. Trompweg 143, Dordrecht
Wanneer: Op 2 juli 2017

Jaarlijks zomerfeest in het park, ook Amnesty International Dordrecht doet mee met dit festival. Aan die tafel kunnen kinderen een Vrije... (lees verder)

KatwijkKindercollege Golfkracht 8
Locatie: Boulevard Zeezijde 27, Katwijk
Wanneer: Op 25 juli 2017

Golfkracht 8 Het strand, de zee en golven horen bij elkaar. Daarom is het extra leuk dat dit kindercollege Golfkracht 8 op het strand wordt... (lees verder)

RotterdamPaintbar event: schilder `Feest`
Locatie: Lloydstraat 3, Rotterdam
Wanneer: Op 25 juli 2017

Tijdens dit creatieve avondje uit hoef je alleen maar te genieten! Onder het genot van een hapje en een drankje, creëer je zo een mooi... (lees verder)

LeidenBeleef de zonsondergang op de Kaag
Locatie: Blauwpoortsbrug 1, Leiden
Wanneer: Tot en met 29 juli 2017

Sunsettour van 2,5 uur naar de Kagerplassen. Uit alle enthousiaste reacties bleek dit vaartje een enorme aanwinst te zijn. Er wordt gevaard... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen AlblasserwaardEvenementen AlphenEvenementen DelftEvenementen DrechtstedenEvenementen Goeree OverflakkeeEvenementen GoudaEvenementen HaaglandenEvenementen Hoeksche WaardEvenementen LeidenEvenementen Rijnmond OostEvenementen Rijnmond WestEvenementen RotterdamEvenementen Voorne PuttenEvenementen Zoetermeer
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Zuid-Holland: