Drimble

Evenementen in de provincie Zuid-Holland

Per regio: Alblasserwaard Alphen Bollenstreek Delft Drechtsteden Goeree Overflakkee Gouda Haaglanden Hoeksche Waard Krimpenerwaard Leiden Rijnmond Oost Rijnmond West Rotterdam Voorne Putten Zoetermeer

informatie alleen over provincie zuid-holland

Evenementen in de provincie Zuid-Holland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Zuid-Holland

FotoEvenementPlaats
KatwijkKatwijk van Oranje
Locatie: Voorstraat 21, Katwijk
Wanneer: Tot en met 17 november 2018

In de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk is in oktober al acht jaar Soldaat van Oranje ? De Musical te zien. De... (lees verder)

ZoetermeerMatroesjka - Brainwash
Locatie: Oostwaarts 14, Zoetermeer
Wanneer: Op 14 november 2018

Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. In 2014 wonnen ze de Publieksprijs... (lees verder)

ZoetermeerEllen ten Damme: Paris - Berlin
Locatie: Oostwaarts 14, Zoetermeer
Wanneer: Op 14 november 2018

Een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw. Geniet u van onze altijd bijzondere Nederlandse alleskunner... (lees verder)

SpijkenisseWorkshop Peuterdans (2-4 jaar)
Locatie: Markt 40, Spijkenisse
Wanneer: Op 14 november 2018

 Voor kinderen van 2 tot 4 jaar wordt er op woensdag 14 november een workshop Peuterdans georganiseerd in Bibliotheek de Boekenberg. O... (lees verder)

SpijkenisseStartup Academy Meetup
Locatie: Markt 40, Spijkenisse
Wanneer: Op 14 november 2018

Hoe pitch je een businessplan? De Startup Academy Meetup staat op woensdag 14 november in Bibliotheek de Boekenberg in het teken van het... (lees verder)

Rotterdam.Ball
Locatie: Schouwburgplein 25, Rotterdam
Wanneer: Op 14 november 2018

Nasser groeit uit tot een jonge man die de geheimen van ?de bal? heeft leren begrijpen en die aan iedereen wil laten zien, maar ook het... (lees verder)

RotterdamStef Bos & Band
Locatie: Kruiskade 22, Rotterdam
Wanneer: Op 14 november 2018

Kern is de titel van het nieuwe album van Stef Bos, dat eind dit jaar verschijnt. Kern is ook het trefwoord van de zoektocht van Stef Bos... (lees verder)

RotterdamSherlock Gnomes (4+)
Locatie: Herenwaard 3, Rotterdam
Wanneer: Op 14 november 2018

Nadat de geliefde Gnomeo en Juliet met hun vrienden en familie arriveren in Londen, beginnen ze eerst met het lente klaar maken van de... (lees verder)

RotterdamSurf Tribe. Stefan Vanfleteren
Locatie: Westzeedijk 341, Rotterdam
Wanneer: Tot en met 13 januari 2019

In de tentoonstelling `Surf Tirbe` legt de Belgische fotograaf Stephan Vanfleteren (Kortrijk,1969) een cultuur bloot waarin een... (lees verder)

DordrechtHet Dordrecht van Kees Klok
Locatie: Cornelis de Wittstraat 30, Dordrecht
Wanneer: Op 14 november 2018

In deze lezing neemt historicus en schrijver Kees Klok u mee op een virtuele wandeling door Dordrecht, gebaseerd op beeldmateriaal uit het... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen AlblasserwaardEvenementen AlphenEvenementen BollenstreekEvenementen DelftEvenementen DrechtstedenEvenementen Goeree OverflakkeeEvenementen GoudaEvenementen HaaglandenEvenementen Hoeksche WaardEvenementen KrimpenerwaardEvenementen LeidenEvenementen Rijnmond OostEvenementen Rijnmond WestEvenementen RotterdamEvenementen Voorne PuttenEvenementen Zoetermeer
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Zuid-Holland: