Drimble

Evenementen in de provincie Zuid-Holland

Per regio: Alblasserwaard Alphen Delft Drechtsteden Goeree Overflakkee Gouda Haaglanden Hoeksche Waard Leiden Rijnmond Oost Rijnmond West Rotterdam Voorne Putten Zoetermeer

menu provincie zuid-holland

Evenementen in de provincie Zuid-Holland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Zuid-Holland

FotoEvenementPlaats
Valkenburg (ZH)Springkussenfestijn in Het Dorpshuis Valkenburg
Locatie: Kerkweg 3, Valkenburg
Wanneer: Tot en met 2 maart 2017

Gedurende de middag kan je ook deelnemen aan diverse sportieve en leerzame activiteiten. De sportinstructeurs van Come4Sports organiseren... (lees verder)

DordrechtKids Yoga
Locatie: Baanhoekweg 53, Dordrecht
Wanneer: Op 19 februari 2017

Wandeling voor kinderen tussen 6 en 12 jaar in de Biesbosch. Tijdens de wandeling worden een aantal outdoor yoga-oefeningen gedaan en een... (lees verder)

KatwijkVoorjaarsvakantie in Zwembad Aquamar
Locatie: Piet Heinlaan 5, Katwijk
Wanneer: Tot en met 5 maart 2017

Maandag 27 februari: Spijkerbroek hangen Heb jij sterke armen? Doe dan mee met het spijkerbroek hangen in het recreatiebad. De sterkste... (lees verder)

Nieuwe-TongeFlakkeese verjaardag in Ons Dorpshuis
Locatie: Korteweegje 14, Nieuwe-Tonge
Wanneer: Op 18 maart 2017

19.30 uur Shantykoor Op Volle Kracht treedt op tijdens de Flakkeese verjaardag in Ons Dorpshuis, Korteweegje 14 in Nieuwe-Tonge. Een... (lees verder)

OuddorpBoek&film in bieb Ouddorp
Locatie: Raadhuisstraat 4, Ouddorp
Wanneer: Op 1 maart 2017

Ouddorp ? Veel films zijn gebaseerd op een boek. Bekijk een boek eens van een andere kant en vergelijk het met de film. Welke vindt u... (lees verder)

MiddelharnisMuziekgebouw GO in Diekhuus
Locatie: Beneden Zandpad 7, Middelharnis
Wanneer: Op 24 februari 2017

Vierde voorspeelavond van leerlingen van het Muziekgebouw. Dit keer zijn de pianisten en blokfluitleerlingen aan de beurt. Meer informatie... (lees verder)

MiddelharnisDiavoorstelling
Locatie: Ring 13, Middelharnis
Wanneer: Op 20 februari 2017

14.00 uur diapresentatie ?Op een Royal Enfield motor naar het dak van de Wereld? in De Hoeksteen, Ring 13 in Middelharnis.... (lees verder)

BrielleLevinas in de praktijk
Locatie: Nieuwstraat 23, Brielle
Wanneer: Op 3 maart 2017

In de lezing vertelt de heer Jan Kleij wat de praktische waarde is van de filosofie van Levinas en wat dit betekent in het alledaagse leven... (lees verder)

LeidenZondagwandeling Bolgeqasjes door Carla Teune
Locatie: Rapenburg 73, Leiden
Wanneer: Op 12 maart 2017

Als alles gaat zoals gepland is een nieuw presentatiekasje geplaatst, waarin de kostbaarste juweeltjes tentoongesteld worden. Maar overal... (lees verder)

LeerdamIsraël
Locatie: Europaplein 1, Leerdam
Wanneer: Op 22 februari 2017

Lezing door Jacob Keegstra van de Internationale Christelijke Ambassade Jeruzalem.Verdere informatie- gratis (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen AlblasserwaardEvenementen AlphenEvenementen DelftEvenementen DrechtstedenEvenementen Goeree OverflakkeeEvenementen GoudaEvenementen HaaglandenEvenementen Hoeksche WaardEvenementen LeidenEvenementen Rijnmond OostEvenementen Rijnmond WestEvenementen RotterdamEvenementen Voorne PuttenEvenementen Zoetermeer
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Zuid-Holland: