Drimble

Evenementen in de provincie Zuid-Holland

Per regio: Alblasserwaard Alphen Delft Drechtsteden Goeree Overflakkee Gouda Haaglanden Hoeksche Waard Leiden Rijnmond Oost Rijnmond West Rotterdam Voorne Putten Zoetermeer

menu provincie zuid-holland

Evenementen in de provincie Zuid-Holland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Zuid-Holland

FotoEvenementPlaats
MelissantOpen dag zorgkwekerij de Nollestee
Locatie: Nolleweg 1, Melissant
Wanneer: Op 6 mei 2017

Zaterdag 6 mei is er van 10.00-16.00 uur een open dag op zorgkwekerij de Nollestee. Nieuw zijn de zeven voorbeeldtuinen om inspiratie op te... (lees verder)

BrielleBevrijdingsfestival Brielle 4 mei
Locatie: Markt 1, Brielle
Wanneer: Op 4 mei 2017

Waan je in vervlogen tijden, bezoek de verschillende kampementen, bekijk de parade van legervoertuigen en luister naar de verhalen over de... (lees verder)

GoudriaanAutobioscoop
Locatie: Zuidzijde 131, Goudriaan
Wanneer: Op 13 mei 2017

Filmvoorstelling voor volwassenen die bekeken van worden vanuit de auto en waarvan de opbrengst bestemd is voor de Roparun.Verdere... (lees verder)

HeenvlietInhalen Bevrijdingsvuur
Locatie: Markt 15, Heenvliet
Wanneer: Op 5 mei 2017

Vanuit Wageningen wordt het Bevrijdingsvuur door lopers gebracht naar Brielle en Oostvoorne waar een feestelijk onthaal plaats vindt. (lees verder)

GorinchemKoffie met...
Locatie: Groenmarkt 1, Gorinchem
Wanneer: Op 4 mei 2017

Koffie drinken met een bekende gast. Tijdens deze speciale editie is dat Allow Frings van het Regionaal Gorcums Archief. Aan de hand van... (lees verder)

GorinchemÖzcan Akyol (aka Eus)
Locatie: Groenmarkt 1, Gorinchem
Wanneer: Op 10 mei 2017

Lezing door schrijver en columnist Özcan Akyol over zijn romans Eus en Turis.Verdere informatie- Toegang leden 7.50- toegang niet-leden... (lees verder)

GoudriaanAutobioscoop
Locatie: Zuidzijde 131, Goudriaan
Wanneer: Op 13 mei 2017

Filmvoorstelling voor kinderen die bekeken van worden vanuit de auto en waarvan de opbrengst bestemd is voor de Roparun.Verdere informatie-... (lees verder)

KatwijkTentoonstelling Beelden en Scheepswrakken
Locatie: Boulevard 76, Katwijk
Wanneer: Tot en met 7 mei 2017

Anton Rijsdijk heeft vele jaren in ontwikkelingslanden gewoond en heeft als zelfstandig adviseur op het gebied van watervoorziening en... (lees verder)

Den HaagSt. Solaire
Locatie: Grote Markt 27, `s-Gravenhage
Wanneer: Op 6 mei 2017

Een gedeelde liefde voor Bon Iver, Radiohead en het vroegere werk van Coldplay legde de basis voor St. Solaire en op 6 mei mag de hele... (lees verder)

Den HaagThe Cubical
Locatie: Grote Markt 27, `s-Gravenhage
Wanneer: Op 23 mei 2017

Houd jij van een lekker deuntje, een lekkere beat en een rauwe stem? Dit is je kans. De Zwarte Ruiter combineert de twee gezichten van Den... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen AlblasserwaardEvenementen AlphenEvenementen DelftEvenementen DrechtstedenEvenementen Goeree OverflakkeeEvenementen GoudaEvenementen HaaglandenEvenementen Hoeksche WaardEvenementen LeidenEvenementen Rijnmond OostEvenementen Rijnmond WestEvenementen RotterdamEvenementen Voorne PuttenEvenementen Zoetermeer
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Zuid-Holland: