Drimble

Evenementen in de provincie Utrecht

Per regio: Amersfoort Nieuwegein Utrecht Stad Utrechtse Heuvelrug Vechtstreek Woerden

menu provincie utrecht

Evenementen in de provincie Utrecht

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Utrecht

FotoEvenementPlaats
Huis ter Heide2:12 Central
Locatie: Amersfoortseweg 18, Huis ter Heide
Wanneer: Op 15 april 2017

2:12 Central is de naam van een nieuw muziekproject dat een initiatief is van een aantal bandleden van de adventkerk Huis ter Heide. 2:12... (lees verder)

SoestNationale Wandel Bootcampdag in Hoorn
Locatie: Van Weerden Poelmanweg 220, Soest
Wanneer: Op 23 april 2017

Doe mee aan de diverse Workshops Wandel-Bootcamp. Elke anderhalf uur een andere workshop op het Oostereiland in Hoorn. Voor deze dag is het... (lees verder)

Veenendaal8e Veense Valleitocht
Locatie: Sionskerk (Veenendaal Adriaen van Ostadelaan 78, Veenendaal)
Wanneer: Op 25 maart 2017

Zaterdag 25 maart 2017 staat de 8e Veense Valleitocht op het programma. Wij nodigen u van harte uit om naar Veenendaal te komen. De tocht... (lees verder)

AmersfoortNaar Onbekende Verten
Locatie: St. Joriskerk ( Hof 1, Amersfoort)
Wanneer: Op 25 maart 2017

In vervolg op de succesvolle uitwisselingen in 2011 en 2014 geven het St. Joris Kamerkoor en het Glasgow Chamber Choir dit voorjaar weer... (lees verder)

ZeistPaasbrunch in Figi
Locatie: Hotel Theater Figi
Wanneer: Op 16 april 2017

Kom op eerste Paasdag ? zondag 16 april 2017 ? genieten van een heerlijke paasbrunch in het ?Walkart Park Restaurant?. Vanaf 12:00... (lees verder)

SoestPaas surfweekend
Locatie: Van Weerden Poelmanweg 220, Soest
Wanneer: Tot en met 16 april 2017

Vrijdag 14 april gaan we weer open, maak van je Paasweekend een mini surfvakantie in Ouddorp! 3 dagen onbeperkt gebruik van surfboards voor... (lees verder)

VianenMarc de Hond ? Wie bang is, krijgt ook klappen
Locatie: Hazelaarstraat 4, Vianen
Wanneer: Op 15 april 2017

Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze... (lees verder)

UtrechtBrouw van jou - bierroute voor singles
Locatie: Ubica
Wanneer: Op 26 maart 2017

Toe aan wat meer leven in de brouwerij? Voor singles van 25 tot en met 37 jaar organiseert Blik & Blooz op zondagmiddag 26 maart de... (lees verder)

MaarssenOpen Atelierdagen
Locatie: Binnenweg 29 te Maarssen
Wanneer: Tot en met 19 maart 2017

Keramiste Hansje Aelvoet opent haar atelier achter de boerderij aan de Binnenweg 29 te Maarssen in het weekend van 18 en 19 maart van 12... (lees verder)

ZeistAmarins Wierdsma en Morisot Trio
Locatie: Hotel Theater Figi
Wanneer: Op 12 maart 2017

Op zondag 12 maart zal Amarins een prachtig klassiek concert geven. Amerins is een klassiek geschoolde violiste en staat bekend als een... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen AmersfoortEvenementen NieuwegeinEvenementen Utrecht StadEvenementen Utrechtse HeuvelrugEvenementen VechtstreekEvenementen Woerden
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Utrecht: