Drimble

Evenementen in de provincie Utrecht

Per regio: Amersfoort Heuvelrug Nieuwegein Utrecht Stad Vechtstreek Woerden

menu provincie utrecht

Evenementen in de provincie Utrecht

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Utrecht

FotoEvenementPlaats
VeenendaalCarmina Burana
Locatie: Theater de Lampegiet
Wanneer: Op 16 december 2017

Carmina Burana van C. Orff Bijzondere productie door het Gelders Opera- en Operette Gezelschap. Het GOOG gaat Carmina Burana scenisch... (lees verder)

VeenendaalBeleef authentieke gospel met het kerstconcert `Christmas Experience`
Locatie: `De Schutterij`
Wanneer: Op 15 december 2017

Beleef authentieke gospel met het kerstconcert ?Christmas Experience? BlackGospel Experience presenteert het prachtig kerstconcert... (lees verder)

MaarssenMSP Party
Locatie: De Glazen ruimte
Wanneer: Op 11 januari 2018

De MSP Party: het eerste event in Nederland speciaal gericht op Managed Services Providers (MSP?s). Visies op nieuwe technologieën... (lees verder)

SoestIris Night
Locatie: Van Weerden Poelmanweg 220, Soest
Wanneer: Op 10 december 2017

Een heerlijke muzikale en culinaire avond bij Brunotti Beach Club.Live muziek is van Ivo Gleeman.Het is mogelijk om van te voren mee te... (lees verder)

WoerdenGenieten van klassieke kerstmuziek
Locatie: Opstandingskerk
Wanneer: Op 21 december 2017

Het GouweHart Orkest speelt voor het vijfde jaar een sfeervol en gevarieerd kerstprogramma in Reeuwijk, Gouda en Woerden. Het orkest zet... (lees verder)

SoestMovienight bij Brunotti Beachclub: The Bubble Film
Locatie: Van Weerden Poelmanweg 220, Soest
Wanneer: Op 8 december 2017

Bier,hapjes en een toffe kitefilm: the bubble film bij Brunotti Beach Club om je mee te laten gaan op wereldreis op het water.Het is... (lees verder)

HoutenSieradenbeurs Houten 2018
Locatie: Expo Houten,
Wanneer: Tot en met 7 januari 2018

Op zaterdag 6 en zondag 7 januari 2018 wordt voor de 6de keer de Sieradenbeurs georganiseerd in Expo Houten te Houten. Diverse standhouders... (lees verder)

HoutenParaview Spirituele Paranormaalbeurs Houten 2018
Locatie: Expo Houten,
Wanneer: Tot en met 7 januari 2018

Op zaterdag 6 en zondag 7 jan. 2018 zal er voor de 7de keer in Houten de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden.... (lees verder)

DriebergenKerstmarkt Landgoed Kraaybeekerhof Driebergen
Locatie: Landgoed Kraaybeekerhof
Wanneer: Op 16 december 2017

Midden in Driebergen ligt Landgoed Kraaybeekerhof. Een historische plek die ook vandaag nog steeds betoverd. Deze betovering wisselt van... (lees verder)

VianenTrio De Kleer & "Bass Bob"
Locatie: Bakkerstraat 2, Vianen
Wanneer: Op 15 december 2017

De muzikanten geven een impressie van de cd in een concertje van circa een uur. Met aansluitend een borrel. Uiteraard zijn de artiesten... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen AmersfoortEvenementen HeuvelrugEvenementen NieuwegeinEvenementen Utrecht StadEvenementen VechtstreekEvenementen Woerden
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Utrecht: