Drimble

Evenementen in de provincie Utrecht

Per regio: Amersfoort Nieuwegein Utrecht Stad Utrechtse Heuvelrug Vechtstreek Woerden

menu provincie utrecht

Evenementen in de provincie Utrecht

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Utrecht

FotoEvenementPlaats
SoestStorytrail Rotterdam
Locatie: Van Weerden Poelmanweg 220, Soest
Wanneer: Op 28 mei 2017

Historische rondleiding en verteltheater in één! Verhalenverteller Johannes neemt je mee van de Oude Haven naar de Leuvehaven. Met zijn... (lees verder)

SoestOpen Dag bij de Vogelklas Karel Schot
Locatie: Van Weerden Poelmanweg 220, Soest
Wanneer: Op 13 mei 2017

Op zaterdag 13 mei is het Open Dag bij de Vogelklas Karel Schot. Iedereen is van harte welkom om allerlei vogels en hun enthousiaste... (lees verder)

UtrechtSPRING Festival
Locatie: Verschillende plekken in Utrecht
Wanneer: Tot en met 27 mei 2017

18 mei start SPRING Festival! Een avontuurlijk festival met theater, dans en beeldende kunst in Utrecht. Bij SPRING kunnen bezoekers... (lees verder)

VianenBrocante- en antiekmarkt
Locatie: Voorstraat 61, Vianen
Wanneer: Op 26 mei 2017

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen wordt een exclusieve brocante- en antiekmarkt gehouden. Standhouders etaleren en presenteren de meeste... (lees verder)

SoestKermis Nijverdal
Locatie: Marktplein
Wanneer: Tot en met 26 mei 2017

Kermisactiviteiten: ? Dinsdag 23 mei 2017: ? Woensdag 24 mei 2017: ? Vrijdag 26 mei 2017: Nachtmarkt Attracties o.a.: ?... (lees verder)

VianenAvondextrA: Trio MERAIN
Locatie: Voorstraat 113, Vianen
Wanneer: Op 26 mei 2017

Dit trio brengt een bijzonder programma onder de titel Irish Treasures. In de handen van Merain komt de mooiste Ierse muziek uit... (lees verder)

SoestMilitaire Beleef Dag: ontdek het zelf op 13 mei
Locatie: Havelte, Darp, Kallenkote, Uffelte en Rheebruggen
Wanneer: Op 13 mei 2017

Sportief beleven en avontuurlijk oriënteren in een gebied dat bol staat van bekende en verborgen oorlogsverhalen. Op 13 mei staat het... (lees verder)

Eemnes6-Kamp KPJ Eemnes
Locatie: Stadswijksingel 1, Eemnes
Wanneer: Op 25 mei 2017

Op donderdag 25 mei is het weer zo ver, KPJ Eemnes organiseert dan de 6e editie van de zeskamp. Voor alle leden, niet leden, oud-leden,... (lees verder)

ZeistWereldtrends in één avond
Locatie: Hotel Theater Figi
Wanneer: Op 17 mei 2017

Laat u meenemen op een wandeling langs de grote ontwikkelingen die momenteel het wel en wee van onze planeet bepalen. Intrigerende kwesties... (lees verder)

ZeistThera Klaasen - Dmitri Sjostakovitsj
Locatie: Hotel Theater Figi
Wanneer: Op 24 mei 2017

De multimediale lezing van deze avond werpt licht op Sjostakovitsj? werk en gedachten. De avond zal zal verwoven zijn met zijn muziek, de... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen AmersfoortEvenementen NieuwegeinEvenementen Utrecht StadEvenementen Utrechtse HeuvelrugEvenementen VechtstreekEvenementen Woerden
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Utrecht: