Drimble

Evenementen in Brandwijk

Hieronder staan de evenementen gehouden in Brandwijk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over brandwijk

Evenementen in Brandwijk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Molenlanden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Molenlanden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Brandwijk

FotoEvenementPlaats
BrandwijkOpen dag zorgboerderij Morgendauw
Locatie: Brandwijksedijk 45, Brandwijk
Wanneer: Op 8 april 2017

De voornaamste reden voor deze open dag is het tonen van de recent gebouwde stal voor de melkveehouderij, maar ook wordt het zorgaspect van... (lees verder)

BrandwijkMini-weekmarkt
Locatie: Damseweg 68, Brandwijk
Wanneer: Tot en met 31 december 2016

Algemene warenmarkt (lees verder)

BrandwijkMuzikaal afscheid van Graafstroomzaal
Locatie: Gijbelandsedijk 42, Brandwijk
Wanneer: Op 25 november 2016

De koren Jonge Klanken en O & U, muziekvereniging Graafstrooms Fanfare, CPJ en de toneelgroep van de gereformeerde kerk nemen muzikaal... (lees verder)

BrandwijkNatuurwerkdag
Locatie: Gijbelandsedijk 5, Brandwijk
Wanneer: Op 5 november 2016

Tijdens deze natuurwerkdag onderhouden we ca 80 knotwilgen rond een weiland en wetering. Aan het eind van de actie staat heerlijke... (lees verder)

BrandwijkNatuurwerkdag
Locatie: Gijbelandsedijk 5, Brandwijk
Wanneer: Op 5 november 2016

Data en tijden- Op 5 november 2016 van 09:00 tot 12:00 uur. (lees verder)

BrandwijkBrocante fair
Locatie: Gijbelandsedijk 42, Brandwijk
Wanneer: Op 13 februari 2016

Ruim 30 mooi gedecoreerde kramen verkopen veel originele Brocante en curiosa. Daarnaast kunt u meedoen aan de enveloppentrekking í³f... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Arkel Bleskensgraaf Brandwijk Giessenburg Goudriaan Groot-Ammers Hoogblokland Hoornaar Kinderdijk Langerak Molenaarsgraaf Nieuw-Lekkerland Nieuwpoort Noordeloos Ottoland Oud-Alblas Schelluinen Streefkerk Waal Wijngaarden
Terug naarEvenementen gemeente MolenlandenEvenementen regio AlblasserwaardEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Alblasserwaard:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: