Drimble

Evenementen in de provincie Noord-Holland

Per regio: Alkmaar Amstelveen Amsterdam Haarlem Haarlemmermeer Het Gooi IJmond Noordkop Waterland West-Friesland Zaanstreek

informatie alleen over provincie noord-holland

Evenementen in de provincie Noord-Holland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Noord-Holland

FotoEvenementPlaats
Den HelderTuinconcert Marinierskapel
Locatie: Timorlaan 45, Den Helder
Wanneer: Op 22 mei 2019

De Marinierskapel speelt woensdag 22 mei 2019 voor patiënten en medewerkers van Noordwest Ziekenhuisgroep. Het optreden vindt plaats in... (lees verder)

AmsterdamFAQ Popquiz
Locatie: Q-Factory Amsterdam
Wanneer: Op 22 mei 2019

Op elke tweede woensdag van de maand is er een nieuwe editie van de muziekquiz: FAQ-PopQuiz. Een team van drie ervaren quizmasters zal... (lees verder)

HoornThe Hairy Ape Show
Locatie: Lambert Meliszweg 14, Hoorn
Wanneer: Op 22 mei 2019

Nobelprijswinnaar Eugene O?Neill schreef met ?The Hairy Ape? in 1921 een grillig stuk over Yank, een hardwerkende arbeider met grote... (lees verder)

HoornSpannendste Tijdreis met Pasen
Locatie: van Dedemstraat 6, Hoorn
Wanneer: Tot en met 22 april 2019

De Spannendste Tijdreis maken met Stoomtram en Boot kun je beleven op Eerste & Tweede Paasdag (lees verder)

CastricumProgramma Meikvakantie Huis van Hilde
Locatie: Gasstraat 9, Castricum
Wanneer: Tot en met 12 mei 2019

In de meivakantie is drie weken lang van alles te beleven in Huis van Hilde! Zo kunt u samen met een Julia Look-a-like de net geopende... (lees verder)

HoornTijdreizen met Tulpengarantie
Locatie: Maelsonstraat 3, Hoorn
Wanneer: Tot en met 31 mei 2019

Tijdreizen met Tulpengarantie Holland boven Amsterdam verandert langzamerhand in een bloemenzee. Ook het spoor van de Museumstoomtram... (lees verder)

LutjewinkelDe Groene Route
Locatie: Zoutkaag 8, Lutjewinkel
Wanneer: Tot en met 15 september 2019

De Groene Route wil u graag laten genieten van prachtige tuinen, groen-ontwerpen en het assortiment planten van passievolle kwekers in... (lees verder)

Hoorn3 JS
Locatie: Lambert Meliszweg 14, Hoorn
Wanneer: Op 21 mei 2019

Als er één band in Nederland is die het muzikaal allemaal in huis heeft om de grootste helden in de popgeschiedenis te eren, dan zijn het... (lees verder)

Den HelderWadexcursie Balgzanderwad
Locatie: Oostoeverweg 80, Den Helder
Wanneer: Tot en met 28 september 2019

Het Balgzanderwad na de kou Na de laatste koude dagen van maart komt de natuur langzaam op gang. Zo ook op het Balgzanderwad. Door de  kou... (lees verder)

EnkhuizenOpstand ende Bevrijdingh van Enckhuijsen
Locatie: Zuiderkerksteeg 5, Enkhuizen
Wanneer: Op 21 mei 2019

Het Comité 21 mei 1572 organiseert de manifestatie: Opstand ende Bevrijdingh van Enckhuijsen. Jaarlijks wordt herdacht/gevierd, dat de... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen AlkmaarEvenementen AmstelveenEvenementen AmsterdamEvenementen HaarlemEvenementen HaarlemmermeerEvenementen Het GooiEvenementen IJmondEvenementen NoordkopEvenementen WaterlandEvenementen West-FrieslandEvenementen Zaanstreek
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Noord-Holland: