Drimble

Kinderdijk Nieuws

Meer nieuws uit de Rode PijlGemeente Molenwaard Rode PijlRegio Alblasserwaard

menu kinderdijk
Bron in regio: De KlaroenDe Stad GorinchemHet Kompas HardinxveldHet Kontakt | KrimpenerwaardHet Kontakt | AlblasserwaardHet Kontakt | LeerdamAlblasserdam NieuwsExtra Nieuws LeerdamGorcumse Courant | GorinchemLekWaalMedia | LeerdamMerwe RadioRadio Capelle aan den IJsselNoordeloos | GiessenlandenGemeente Capelle aan den IJsselGemeente GiessenlandenGemeente GorinchemGemeente Hardinxveld-GiessendamGemeente KrimpenerwaardGemeente LeerdamGemeente MolenwaardGemeente Zederik

26 april 2017

18:06
WielerFlits
De New Energy Tour, de opvolger van de World Ports Classic, gaat niet door. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Er zijn werkzaamheden aan de Lekdijk...
13:19
De Vonk | Alblasserdam
De-vonk.nl - CKC Kinderdijk wist de inhaalwedstrijd tegen OZC uit Rotterdam overtuigend te winnen: 29-12.

25 april 2017

17:53
BN DeStem | Zeeland
Axel - De Kinderdijk in Axel, de weg tussen de hoofdweg naar Hulst en het centrum van Axel, moet verkeersveiliger worden gemaakt. Ook op:
14:34
De Klaroen
BN DeStem | Zeeland plaatste het volgende bericht op hun website: Open Dag Waterschap Rivierenland op zaterdag 13 mei. Ook op:
12:32
Radio A FM | Regionieuws
De rioolwaterzuiveringen in Schelluinen, Sleeuwijk, Tiel en Weurt zijn open. Ook gemalen in Kinderdijk, Hardinxveld-Giessendam, Zoelen...
10:25
Alblasserdam Nieuws
De politie en ambulancedienst werden maandagavond 24 april 2017 opgeroepen voor een melding van een verwarde man in een appartement... Ook op:

24 april 2017

23:04
De Klaroen
Alblasserdam Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: CKC Kinderdijk verplettert OZC.
12:37
De Vonk | Alblasserdam
De-vonk.nl - Arie de Waard (73) en Ria de Waard-Visscher (69) waren vrijdag 21 april vijftig jaar getrouwd. Burgemeester Jaap Paans...

23 april 2017

19:55
Alblasserdam Nieuws
Een man uit Alblasserdam heeft zaterdag 23 april 2017 een hartstilstand gekregen bij de Nederwaard in Kinderdijk. Omstanders zagen... Ook op:

20 april 2017

15:38
Regio Voetbal
Jan Verveer keert met ingang van komend seizoen terug bij Pelikaan. Daar gaat de oud-trainer van De Zwerver het JO19-1-elftal trainen....
09:10
De Klaroen
Regio Voetbal plaatste het volgende bericht op hun website: IHC ziet orderinstroom sterk groeien. Ook op:

19 april 2017

22:44
Regio Voetbal
Het verblijf van Jort van Meerkerk bij zaterdageersteklasser Nieuw-Lekkerland blijft tot een seizoen beperkt. De middenvelder heeft...
19:55
Alblasserdam nieuws
Het gaat weer goed met scheepsbouwer IHC. Het bedrijf, met onder meer een werf in Kinderdijk, constateert verder herstel van haar markten.... Ook op:
14:14
Het Kontakt | Alblasserwaard
Hetkontakt.nl - KINDERDIJK • De molens van Kinderdijk mogen zich in een groeiende belangstelling van toeristen verheugen. Op het Werelderfgoed... Ook op:

18 april 2017

21:10
De Klaroen
Het Kontakt | Alblasserwaard plaatste het volgende bericht op hun website: PvdA: vragen over veiligheid drinkwater Nieuw-Lekkerland... Ook op:
12:09
Het Kontakt | Alblasserwaard
Hetkontakt.nl - KINDERDIJK • Het paasweekeinde bracht veel toeristen naar het werelderfgoed Kinderdijk. Johan Velthuizen van de Belangenvereniging... Ook op:
10:33
De Klaroen
Het Kontakt | Alblasserwaard plaatste het volgende bericht op hun website: Ouderen uit regio ontmoeten elkaar in Rotterdam.
10:26
Alblasserdam nieuws
Zaterdag 15 april 2017 werd voor de derde keer de seniorendag voor honderd senioren uit Alblasserdam, Kinderdijk, Oud-Alblas en Papendrecht... Ook op:

17 april 2017

09:09
De Klaroen
Alblasserdam nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: Wesley Kassels terug in Nederland én bij De Zwerver. Ook op:

15 april 2017

20:51
De Klaroen
De Klaroen plaatste het volgende bericht op hun website: Brullende motoren laten kinderen genieten tijdens Kids & Cars. Ook op:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Bleskensgraaf Brandwijk Goudriaan Groot-Ammers Kinderdijk Langerak Molenaarsgraaf Nieuw-Lekkerland Nieuwpoort Ottoland Oud-Alblas Streefkerk Waal Wijngaarden
Terug naarNieuws gemeente MolenwaardNieuws regio AlblasserwaardNieuws provincie Zuid-HollandNieuws Nederland

Gemeenten in de regio Alblasserwaard:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: