Drimble

Evenementen in de provincie Overijssel

Per regio: Almelo Deventer Enschede Hardenberg Hengelo Kampen Oldenzaal Zwolle

menu provincie overijssel

Evenementen in de provincie Overijssel

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Overijssel

FotoEvenementPlaats
HaarleDutch Masters of MTB
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Op 18 maart 2018

De eerste editie van de Dutch Masters of MTB was een groot succes! Mede door de vele enthousiaste en positieve reacties organiseert de... (lees verder)

NijverdalMeneer Monster (2-6 jaar)
Locatie: Willem Alexanderstraat 7c, Nijverdal
Wanneer: Op 18 maart 2018

Superleuke, vrolijke, fysieke slapstick voorstelling vol dieren. Voor de allerkleinsten van 2 tot 6 jaar. Kom je kijken naar het... (lees verder)

NijverdalRoué Verveer
Locatie: Willem Alexanderstraat 7c, Nijverdal
Wanneer: Op 17 maart 2018

Zijn boek ?Waarom? Daarom!? is een bestseller. Bam! Zijn gloednieuwe theatervoorstelling HEPPIE DE PEPPIE is zijn achtste programma.... (lees verder)

NijverdalEric Corton
Locatie: Willem Alexanderstraat 7c, Nijverdal
Wanneer: Op 16 maart 2018

De tragikomische solovoorstelling MA is gebaseerd op het hartverscheurende boek dat Hugo Borst in 2015 schreef over de aftakelende geest... (lees verder)

DeventerZang & Danstheater Apropos treedt op tijdens Deventer Open Podium 2018!
Locatie: Deventer Schouwburg
Wanneer: Op 4 maart 2018

Op zondag 4 maart 2018 geeft Zang & Danstheater Apropos om 16.00 uur een spetterend optreden tijdens het Deventer Open Podium 2018. Dit... (lees verder)

NijverdalLezing Özcan Akyol
Locatie: Willem Alexanderstraat 7c, Nijverdal
Wanneer: Op 13 maart 2018

Het boek gaat over een Turks-Nederlandse jongen uit een gastarbeidersgezin die zich aan zijn achtergrond probeert te ontworstelen en was... (lees verder)

NijverdalSallandTrail
Locatie: Piet Heinweg 16, Nijverdal
Wanneer: Op 10 maart 2018

Dankzij de welwillende medewerking van o.a. Staatsbosbeheer èn Natuurmonumenten kunnen op zaterdag 10 maart 2018 opnieuw vele... (lees verder)

HoltenAndré Manuel
Locatie: Smidsbelt 6, Holten
Wanneer: Op 10 maart 2018

Over vluchtelingen die in ieder geval wat te doen hebben versus de Tokkies die daar ook naar verlangen. Wars van ambitie maar toch. Als... (lees verder)

HellendoornYentl en de Boer
Locatie: Willem Alexanderstraat 7, Nijverdal
Wanneer: Op 10 maart 2018

Ze mixen nieuwe liedjes met bizarre verhalen en personages. Gaan op zoek naar iets bijzonders. Iets dat uitstijgt boven het alledaagse.... (lees verder)

NijverdalRené van Meurs
Locatie: Willem Alexanderstraat 7c, Nijverdal
Wanneer: Op 9 maart 2018

Hij belooft niks. Misschien dat hij ook weer een stevig potje zal improviseren. Zou kunnen. Dat ligt ook een beetje aan jullie. Je maakt... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen AlmeloEvenementen DeventerEvenementen EnschedeEvenementen HardenbergEvenementen HengeloEvenementen KampenEvenementen OldenzaalEvenementen Zwolle
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Overijssel: