Drimble

Evenementen in de provincie Overijssel

Per regio: Almelo Deventer Enschede Hardenberg Hengelo Kampen Oldenzaal Zwolle

menu provincie overijssel

Evenementen in de provincie Overijssel

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Overijssel

FotoEvenementPlaats
HellendoornRibs en Polka`s
Locatie: Park de Geuren
Wanneer: Op 25 juni 2017

In het prachtige Park de Geuren in het centrum van Hellendoorn kunt u genieten van een middag vol met Egerlandermuziek van diverse... (lees verder)

HoltenDijkerhoeksfeest 2017
Locatie: Dijkerhoek
Wanneer: Tot en met 25 juni 2017

Vrijdag De vrijdagavond staat traditiegetrouw in het teken van de revue, verzorgd door het Dijkhoekse Amateur Toneel (D.A.T.). Na de revue... (lees verder)

DalfsenStoeremeidenweekend
Locatie: Camping Starnbosch, Sterrebosweg 4 in Dalfsen
Wanneer: Tot en met 25 juni 2017

Al vele jaren vindt op Camping Starnbosch in het groenste dorp van Nederland, Dalfsen, het stoere meiden weekend plaats. Natuurlijk is er... (lees verder)

HellendoornExhibition on Screen: Michaelangelo
Locatie: Willem Alexanderstraat 7, Nijverdal
Wanneer: Op 25 juni 2017

Deze film onderzoekt de relatie met zijn tijdgenoten en zijn immense artistieke praktijken die schilderkunst, beeldhouwkunst en... (lees verder)

NijverdalSamenloop voor Hoop Nijverdal
Locatie: Evenementenweide
Wanneer: Tot en met 25 juni 2017

Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. Altijd komen 3 vaste ceremonies terug: De Openingsronde met... (lees verder)

HoltenE-Bike fietstocht
Locatie: Smidsbelt 6, Holten
Wanneer: Op 24 juni 2017

Ook het fietsen met een GPS wordt toegelicht. Wellicht een optie voor u! Bij Bike Totaal Bloemendal wordt een koffiestop gehouden. Wilt u... (lees verder)

RijssenKoopzaterdag- en avond
Locatie: Centrum Rijssen
Wanneer: Op 24 juni 2017

Het is altijd gezellig winkelen in Rijssen en speciaal vandaag want de stad staat in teken van de kleintjes. Laat u verrassen en... (lees verder)

NijverdalRegge Survival
Locatie: A.V. Atletics
Wanneer: Op 24 juni 2017

Op zaterdag 2 juni organiseert Atletics de Univé Regge Survival in Nijverdal voor kinderen tussen de 6 en 17 jaar. Basisschoolleerlingen... (lees verder)

NijverdalThe Brothers Timisela
Locatie: Willem Alexanderstraat 7c, Nijverdal
Wanneer: Op 23 juni 2017

Ook nu brengen de broers herkenning op het podium. En herken je jezelf niet in het verhaal? Dan kun je het zien als een les in het... (lees verder)

De BultThe Popy Basily Gypsy Band in Huis ten Wolde!
Locatie: Onderduikersweg 6, De Bult
Wanneer: Op 23 juni 2017

The Popy Basily Gipsy Band heeft in de loop der jaren een geheel eigen identiteit ontwikkeld met verschillende Zigeuner Jazz invloeden.... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen AlmeloEvenementen DeventerEvenementen EnschedeEvenementen HardenbergEvenementen HengeloEvenementen KampenEvenementen OldenzaalEvenementen Zwolle
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Overijssel: