Drimble

Evenementen in de provincie Overijssel

Per regio: Almelo Deventer Enschede Hardenberg Hengelo Kampen Oldenzaal Zwolle

menu provincie overijssel

Evenementen in de provincie Overijssel

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Overijssel

FotoEvenementPlaats
RijssenLadies Park Run
Locatie: Oosterhofweg 49, Rijssen
Wanneer: Op 18 maart 2017

Atletiekvereniging Rijssen organiseert op 18 maart een Ladies Park Run in samenwerking met het team van het Parkgebouw Rijssen. In het... (lees verder)

Balkbrug18 maart 2017 Wandeltocht: TWEEDE REESTDALTOCHT
Locatie: Stichting MFC `t Trefpunt, Meppelerweg 34, Balkbrug
Wanneer: Op 18 maart 2017

HET REESTDAL: Het mooie karakter en de rust die u hier vindt, maken het Reestdal tot een ideaal gebied voor een stevige wandeling. Al... (lees verder)

HoltenDonateursconcert H.M.V.
Locatie: Stationsstraat 4, Holten
Wanneer: Op 18 maart 2017

Alle donateurs van de muziekvereniging wordt een speciaal concert aangeboden en wel op 18 maart a.s. Kaarten zijn `s avonds... (lees verder)

RijssenRijssen rolt de loper voor u uit!
Locatie: Centrum van Rijssen
Wanneer: Op 18 maart 2017

Elke deelnemende ondernemer geeft zelf invulling aan deze actie. Dus: laat u verrassen! U kunt de deelnemers herkennen aan de rode lopers... (lees verder)

Holten3Koteboebo
Locatie: Smidsbelt 6, Holten
Wanneer: Tot en met 18 maart 2017

Zo nu en dan heb je het: Je trapt flink door, ?t is glad, je voorwiel schiet weg en krijgt net op tijd weer grip! Je dacht al onderaan de... (lees verder)

RijssenJoris Linssen & Caramba
Locatie: Oosterhofweg 49, Rijssen
Wanneer: Op 18 maart 2017

Op Allerzielen (Dia de los muertos, Mexicaanse dodendag) maakte de groep een rondreis langs belangrijke plekken van overleden Nederlandse... (lees verder)

RijssenLorenzo Gatto & Julien Libeer
Locatie: Oosterhofweg 49, Rijssen
Wanneer: Op 17 maart 2017

Gatto won enige jaren geleden de tweede prijs op de zo bekende Koningin Elisabeth Wedstrijd in Brussel. Ook zijn duo partner pianist Julien... (lees verder)

RijssenConcerttour Christian Verwoerd
Locatie: Oosterhofweg 49, Rijssen
Wanneer: Op 9 maart 2017

Christian laat niet alleen een reeks oude nummers horen, ook zal hij een aantal nieuwe songs met het publiek delen. Gratis kaarten voor het... (lees verder)

RijssenFilmhuis: Human
Locatie: Oosterhofweg 49, Rijssen
Wanneer: Op 16 maart 2017

Om het antwoord hierop te vinden besteedde hij drie jaar aan het verzamelen van emotionele verhalen van meer dan 2000 mensen uit 60... (lees verder)

HengeloThe Great Dance of Argentina - RABOTHEATER HENGELO
Locatie: RABOTHEATER HENGELO Eatonzaal
Wanneer: Op 16 maart 2017

Dit Argentijnse tango spektakel is uniek in zijn soort, sensueel, melancholisch, elegant en vol hartstocht en levenslust. Het gerenommeerde... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen AlmeloEvenementen DeventerEvenementen EnschedeEvenementen HardenbergEvenementen HengeloEvenementen KampenEvenementen OldenzaalEvenementen Zwolle
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Overijssel: