Zakelijk

Drimble publiceert open informatie over alle bedrijven in Nederland. Bent u op zoek naar meer informatie over een bedrijf? Zoek op bedrijfsnaam of KvK nummer en ontdek een schat aan informatie.

Op zoek naar een bedrijf?

check
Actuele bedrijfsinformatie
check
Alle inschrijvingen op een adres
check
Contactgegevens & officiële publicaties

Actuele zakelijke thema’s

Welke gegevens kan je inzien en opvragen bij Drimble Zakelijk?

Bedrijfsinformatie

Het Drimble Bedrijvenregister biedt een actueel gratis overzicht van bedrijven en instellingen. De informatie per bedrijf is verrijkt met gegevens afkomstig uit diverse bronnen. Bedrijven worden waar mogelijk -naast hun vestigingsplaats- ook ingedeeld op bedrijfsactiviteit ook wel SBI-code genoemd. Hierdoor is het mogelijk om snel een overzicht van een bepaald type bedrijven in specifieke regio's te krijgen.

Faillissementen

Drimble Faillissementen biedt een actueel overzicht van faillissementen, insolventies en surseances van betalingen. Naast de ontwikkelingen in de staat van insolventie of faillissement tref je ook directe koppelingen aan naar faillissementsverslagen bij de Rechtbank als deze aanwezig zijn, ook staat de naam van de curator en diens contactgegevens bij iedere schuldenaar vermeld.

Vacatures

Het vacatureoverzicht wordt gevoed met informatie van de Nationale Vacaturebank, Intermediair, Stepstone en Jobbely. Door deze vacatures samen te brengen in een overzicht is het mogelijk om te zoeken in jouw buurt, gemeente of provincie.

Dossiers

Drimble biedt doorlopend het laatste nieuws in de vorm van verschillende 'Dossiers'. Dit zijn overzichten van nieuwsberichten en artikelen uit diverse nieuwsbronnen. Voor de alle zakelijke professionals hebben we al het ondernemersnieuws samengebracht onder de rubriek Ondernemen & ZZP. Voor iedereen die meer wil weten over HR & meer uit zijn carrière wil halen is er de rubriek Carrière & HR.