Drimble

Evenementen in Nederland

In: Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland

menu heel nederland

Evenementen in Nederland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nederland

FotoEvenementPlaats
OudendijkWandeling over het Buutschooterpad in de polder Beschoot
Locatie: Slimdijk 2, Oudendijk
Wanneer: Op 7 mei 2017

Op zondagmiddag 7 mei a.s. organiseert eetcafé Les Deux Ponts een mooie rondwandeling over de nieuwe fiets- wandelroute ?het... (lees verder)

Den HaagVergeten Vrijheid
Locatie: Buitenhof 30, `s-Gravenhage
Wanneer: Tot en met 4 mei 2017

Wandeling in het kader van de Haagse Vrijheidsweken. Locatie: start bij Haags Filmhuis/ Joodse wijk. De oorlog ligt ver achter ons, beeld... (lees verder)

EmmenRommelmarkt en braderie
Locatie: Buurtvereniging Bargermarke, Oldenhave 55, Emmen
Wanneer: Op 13 mei 2017

op zaterdag 13 mei a.s is er een grote rommelmarkt en braderie bij Buurtvereniging Bargermarke Oldenhave 55 7824CD Emmen. Aanvang 10.30 (lees verder)

RuinenLente in de wereld van OERRR
Locatie: Bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22, Ruinen
Wanneer: Op 29 april 2017

Het is lente! Kom naar het bezoekerscentrum en beleef de lente van OERRR! Niet altijd zie je dieren als je buiten bent, wel vaak kun je hun... (lees verder)

TerneuzenCollege Dijkveiligheid Terneuzen
Locatie: Kennedylaan 1, Terneuzen
Wanneer: Op 16 mei 2017

Hoe veilig wonen we achter de Zeeuwse dijken en duinen? Zijn ze bestand tegen superstormen en zeespiegelstijging? En heeft u enig idee hoe... (lees verder)

TholenCollege Dijkveiligheid Tholen
Locatie: Hof van Tholen 2, Gemeentehuis Tholen
Wanneer: Op 10 mei 2017

Hoe veilig wonen we achter de Zeeuwse dijken en duinen? Zijn ze bestand tegen superstormen en zeespiegelstijging? En heeft u enig idee hoe... (lees verder)

BurghKnutselworkshop in museum `de Burghse Schoole`
Locatie: Kerkstraat 3, Burgh-Haamstede
Wanneer: Op 2 mei 2017

Zit jij op de basisschool? Houd je van knutselen en luister je graag naar een verhaal? Kom dan op 2 mei a.s. om 14:00 uur naar onze... (lees verder)

GoesHerdenkingsconcert 4 mei ? Grote of Maria Magdalenakerk in Goes
Locatie: Singelstraat 21, Goes
Wanneer: Op 4 mei 2017

De Stichting Muziek in de Grote Kerk Goes organiseert in samenwerking met de gemeente Goes op donderdag 4 mei het traditionele... (lees verder)

GoesSoirée Musicale met piano en harmonium
Locatie: Singelstraat 21, Goes
Wanneer: Op 19 mei 2017

De Stichting Muziek in de Grote Kerk Goes organiseert op vrijdag 19 mei a.s. een concert met piano en harmonium in de Grote of Maria... (lees verder)

GoesKliminstuif Tropisch bos
Locatie: Zwembadweg, Goes
Wanneer: Op 4 mei 2017

Hou jij van een sportieve uitdaging? Kom dan donderdagmiddag 4 mei naar de kliminstuif in het Tropisch bos van Omnium. Tijdens de... (lees verder)

Navigeer verder:

Per provincieDrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland