Drimble

Evenementen in Nederland

In: Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland

menu heel nederland

Evenementen in Nederland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nederland

FotoEvenementPlaats
BreskensTaiji en Qigong zomerweek
Locatie: Veerhaven 3, Breskens
Wanneer: Tot en met 4 augustus 2017

Met een matige, correcte beoefening van Qigong en Taiji kunnen we onze "accu" opladen. Ons reservoir van helende energie vergroten:dat... (lees verder)

BreskensRommelmarkt [buiten]
Locatie: Veerhaven 3, Breskens
Wanneer: Op 6 augustus 2017

Zondag 6 augustus is er in Breskens een gezellige buitenrommelmarkt. De buitenrommelmarkt begint om 9.30 uur en eindigt rond 15.00 uur.... (lees verder)

ZuidlarenHOUTDAG bij MUSEUM DE WACHTER
Locatie: Museum De Wachter, Havenstraat 36, ZUIDLAREN
Wanneer: Op 12 augustus 2017

Bij Museum De Wachter is een complete klompenmakerij en stelmakerij in bedrijf. De klompenmaker en de stelmaker vertellen u er alles over. (lees verder)

DordrechtBBB: The Hitman`s Bodyguard
Locatie: Lijnbaan 151, Dordrecht
Wanneer: Op 16 augustus 2017

Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ?s werelds... (lees verder)

BergenOpen podium
Locatie: Plein 7, Bergen (NH)
Wanneer: Op 28 juli 2017

Open podium : Op vrijdag 28 juli om 16.00 uur open podium met workshop voor dichters en muzikanten bij gallery & artcafe Rogier Jonk, Plein... (lees verder)

SchoorlZintuigenwandeling
Locatie: Oorsprongweg 8, Schoorl
Wanneer: Tot en met 24 augustus 2017

Deze tocht is voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar en duurt anderhalf uur. Je gaat het hoogste duin van Nederland beklimmen, daarom is... (lees verder)

Bergen aan ZeeOpenstelling van de kerk
Locatie: Kerkstraat 21, Bergen aan Zee
Wanneer: Tot en met 31 juli 2017

In de maanden juli en augustus, is het kerkje elke dinsdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur open voor bezichtiging. Er draait dan tevens een... (lees verder)

RotterdamLijnB - All Style 1 on 1 Battle
Locatie: Karel Doormanstraat 243, Rotterdam
Wanneer: Op 25 augustus 2017

Op vrijdagavond 25 augustus strijkt LijnB wederom neer op het Schouwburgplein met de All Style 1 on 1 battle! Je kunt je tijdens de avond... (lees verder)

RotterdamZ-Files #19: Kaapse Kleur
Locatie: Veerlaan 98, Rotterdam
Wanneer: Op 25 augustus 2017

Deze zomer worden negen ornamentenlijsten met daarin gerestaureerde en nieuwe kunstwerken in Rotterdam-Katendrecht opgeleverd. In anderhalf... (lees verder)

BergenThank God it`s friday
Locatie: Breelaan 2, Bergen (NH)
Wanneer: Op 25 augustus 2017

De eerste na de zomervakantie. Te gekke disco en funkhits uit de 70`s tot nu, 40 up yours.  (lees verder)

Navigeer verder:

Per provincieDrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland