Drimble

Evenementen in Nederland

In: Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland

menu heel nederland

Evenementen in Nederland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nederland

FotoEvenementPlaats
DelfzijlDa Pacem
Locatie: de Kruiskerk
Wanneer: Op 18 maart 2018

Koor Capella Oecumenica o.l.v. Ties Molenhuis geeft op zondag 18 maart a.s. onder de titel "Da Pacem" een concert in De Kruiskerk aan de... (lees verder)

RotterdamBraco Ahoy 18 maart 2018
Locatie: Ahoy
Wanneer: Op 18 maart 2018

Sinds 1995 geeft Braco zijn tijd aan zijn levenswerk om zijn gave met de mensen te delen. Hij geeft geen leer of levensfilosofie door, ook... (lees verder)

RotterdamParaview Paranormaalbeurs in Ahoy maart 2018
Locatie: Ahoy
Wanneer: Tot en met 18 maart 2018

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart 2018 zal er voor de 35ste keer  in Ahoy de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd... (lees verder)

HelmondLIVE: Elvis Presley by Blue Moon Trio
Locatie: Muziekcafe Helmond
Wanneer: Tot en met 18 maart 2018

Tribute to Elvis Presley. Blue Moon Trio uit Eindhoven/Geldrop bestaat uit muzikanten die hun sporen in de rock?n roll/rockabilly al lang... (lees verder)

Den HaagNederlands Kamerkoor & Holland Baroque - Johannes Passion
Locatie: Houtrustweg 505, `s-Gravenhage
Wanneer: Op 18 maart 2018

Het was een belevenis. Reinbert de Leeuw, 78, durfde voor het eerst de `Matthäus-Passion` van Bach te dirigeren, waar hij nooit... (lees verder)

Den HaagSaskia Lankhoorn & Wolfert Brederode - Musings from the Lowlands
Locatie: Spui 173, `s-Gravenhage
Wanneer: Op 18 maart 2018

`Musings from the Lowlands` is een gezamenlijk project van de klassieke pianiste Saskia Lankhoorn en jazz pianist Wolfert... (lees verder)

AlkmaarZin op Zondag met als thema Broederschap
Locatie: Koorstraat 2, Alkmaar
Wanneer: Op 18 maart 2018

Deze editie van Zin op Zondag staat in het teken van `Broederschap`. Theatermaker Laura van Dolron betreedt dit keer de kansel en... (lees verder)

Sint MaartenMuziek in kerkje Eenigenburg
Locatie: Surmerhuizerweg 10, Sint Maarten
Wanneer: Op 18 maart 2018

Ook in 2018 zijn er weer sfeervolle concerten in het mooie kerkje van Eenigenburg. enthousiaste musici verzorgen weer heel mooie en... (lees verder)

OostvoorneZondagochtend Koffieconcert
Locatie: Burg Letteweg 29, Oostvoorne
Wanneer: Op 18 maart 2018

Een muzikaal optreden van het Atrium String Quartet met m.m.v.Misha Fomin,piano.Verdere informatie- volwassenen 15.00- tot 21 jaar gratis.... (lees verder)

GroningenWonen&Co de beurs
Locatie: MartiniPlaza
Wanneer: Tot en met 18 maart 2018

Maak je klaar voor de dertiende editie van Wonen&Co de beurs! Het grootste én leukste woonevenement van Noord-Nederland opent haar deuren... (lees verder)

Navigeer verder:

Per provincieDrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland