Drimble

Evenementen in Nederland

In: Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland

informatie alleen over heel nederland

Evenementen in Nederland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nederland

FotoEvenementPlaats
SluisKerstviering in de Johannes de Doperkerk in Sluis
Locatie: Oude Kerkstraat 20, Sluis
Wanneer: Op 25 december 2018

Op dinsdag 25 december wordt in de Johannes de Doperkerk in Sluis de kerstviering 2018 gehouden. Voorganger Pater Ignace d`Hert. Met... (lees verder)

SommelsdijkOpenluchttoneelstuk Kerst door de Eeuwen Heen
Locatie: Kerkstraat 4, Sommelsdijk
Wanneer: Op 22 december 2018

Beleef Kerst door de eeuwen heen op zaterdagmiddag 22 december bij het Streekmuseum. Alleen bij het Streekmuseum beleef je de geschiedenis... (lees verder)

OuddorpBollo gaat op avontuur | Poppenkast 4+
Locatie: Westerweg 28, Ouddorp
Wanneer: Op 30 december 2018

Rond het huisje van Bollo is het al weken schitterend weer. De zon schijnt elke dag volop en Bollo geniet er lekker van op de bank voor... (lees verder)

OuddorpHet Muizenhuis | Kindertheater (3+)
Locatie: Westerweg 28, Ouddorp
Wanneer: Op 5 januari 2019

Sam & Julia wonen in het Muizenhuis, een wereld op zich. Julia is SUPERnieuwsgierig en REUZE-eigenwijs. Sam is SUPERverlegen en REUZEbraaf.... (lees verder)

RotterdamOpera Meets Jazz
Locatie: Van der Vormplein 20, Rotterdam
Wanneer: Op 9 januari 2019

In 2016 bracht pianist Mike del Ferro met sopraan Claron McFadden en het Metropole Orkest de cd Italian Opera Meets Jazz uit. ?De... (lees verder)

AmsterdamFAQ Popquiz
Locatie: Q-Factory Amsterdam
Wanneer: Op 9 januari 2019

Op elke tweede woensdag van de maand is er een nieuwe editie van de muziekquiz: FAQ-PopQuiz. Een team van drie ervaren quizmasters zal... (lees verder)

ZoetermeerKatinka Polderman - Polderman draagt een steentje bij
Locatie: Oostwaarts 14, Zoetermeer
Wanneer: Op 9 januari 2019

Ze is de meest onverschrokken liedjesbakker die Nederland kent. Sterker nog, ze is niet langer een goed bewaard geheim, maar ze hoort bij... (lees verder)

Hardinxveld-GiessendamWinteravond
Locatie: Binnendams 24, Hardinxveld-Giessendam
Wanneer: Op 9 januari 2019

Een gezellige avond met warmte, kaarsjes, Glühwein, warme chocolademelk en wat lekkers erbij. (lees verder)

RotterdamRATATOUILLE (3+)
Locatie: Herenwaard 3, Rotterdam
Wanneer: Op 9 januari 2019

Ratatouille, vertelt het verhaal van Remy, een ratje met een passie voor koken. Remy is het zat om afval te eten en met zijn scherpe neus... (lees verder)

RotterdamKlooimiddag - Vreemde Kwasten (3+)
Locatie: Stieltjesstraat 21, Rotterdam
Wanneer: Op 9 januari 2019

Tijdens de klooimiddag experimenteren kinderen met bijzondere materialen, net als kunstenaars! Vandaag werken we met verf en kwasten op de... (lees verder)

Navigeer verder:

Per provincieDrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland