Drimble

Evenementen in Nederland

In: Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland

menu heel nederland

Evenementen in Nederland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nederland

FotoEvenementPlaats
LosserKerstmarkt Losser 2017
Locatie: Raadhuisplein
Wanneer: Op 17 december 2017

Losser is geheel in kerstsfeer met muziek en zang, huis van de kerstman, kerstkraampjes, boerenmarkt en heerlijke versnaperingen.... (lees verder)

Loon op ZandKerstmarkt Loon op Zand 2017
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Op 17 december 2017

Eind december ziet de wereld er soms een beetje anders uit dan anders. Zeker in het Brabantse Loon op Zand. Voor meer informatie zie... (lees verder)

LopikKerstmarkt Lopik 2017
Locatie: Koning Willem Alexanderplein
Wanneer: Op 15 december 2017

Deze gezellige kerstmarkt vind plaats op het Prins Willem Alexanderplein in Lopik- centrum. Dit plein ligt midden tussen de winkels.  ... (lees verder)

Broek op LangedijkKerstmarkt Broek op Langedijk 2017
Locatie: Museumweg
Wanneer: Tot en met 18 december 2017

Christmas & WinterfairTwee weekenden lang is het museum een waar kerstparadijs: sprookjesachtige verlichting, sneeuw, sfeervolle... (lees verder)

LandsmeerKerstmarkt Landsmeer 2017
Locatie: Centrum
Wanneer: Op 9 december 2017

Tijdens de gezellige Kerstmarkt in Landsmeer kunt u de leukste, uniekste kerst cadeau`s scoren!     (lees verder)

DirkslandZandkunstenares Rosa v.d. Vijver bij DVV09
Locatie: Hondsgalgweg 1, Dirksland
Wanneer: Op 22 december 2017

In de avond een optreden van zandkunstenares Rosa van der Vijver, de dochter van de landelijk bekende Gert van der Vijver, op het terrein... (lees verder)

Den HaagMusica Extrema - Club Vaudville
Locatie: Cort Heyligersstraat 23, `s-Gravenhage
Wanneer: Op 22 december 2017

Voor deze nieuwe productie duikt Musica Extrema in de muzikale rollercoaster van de nachtclubs uit de jaren ?20 en ?30. In het... (lees verder)

BrielleKerstconcert Randstedelijk Mannenkoor
Locatie: Sint Catharijnehof 17, Brielle
Wanneer: Op 22 december 2017

Het Randstedelijk Mannenkoor geeft hun jaarlijkse kerstconcert in de Sint Catharijnekerk met het Oekraïens Vocaal Ensemble Orpheus.  Deze... (lees verder)

VlissingenThe Big Blues Brothers Party Night
Locatie: Bellamypark, Vlissingen
Wanneer: Op 22 december 2017

Net na Wonderstroom, op 22 december kun je in de warme wintertent op het Bellamypark in het kader van Vlissingen Wonderstad terecht voor... (lees verder)

RotterdamJust like our parents
Locatie: Herenwaard 3, Rotterdam
Wanneer: Op 22 december 2017

Rosa is bezig met de wensen van haar familie. Ze vergeet daardoor vaak om aan zichzelf te denken. Haar carrière als toneelschrijver heeft... (lees verder)

Navigeer verder:

Per provincieDrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland