Drimble

Evenementen in de provincie Zeeland

Per regio: Bevelanden Schouwen-Duiveland Tholen Walcheren Zeeuws-Vlaanderen

informatie alleen over provincie zeeland

Evenementen in de provincie Zeeland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Zeeland

FotoEvenementPlaats
ZierikzeeStorytrail stadswandeling Zierikzee
Locatie: Vissersdijk, Zierikzee
Wanneer: Op 22 april 2018

Op zondag 22 april bent u van harte welkom bij een bijzondere Storytrail stadswandeling door de binnenstad van Zierikzee. Verhalenverteller... (lees verder)

OostkapelleZen op Zondag
Locatie: Duinvlietweg 6, Oostkapelle
Wanneer: Op 22 april 2018

Samen met anderen in stilte mediteren. 4 x 25 minuten zitmeditatie, afgewisseld met 3 x 5 minuten loopmeditatie. De deur gaat open om 9.45... (lees verder)

Oost-SouburgLunchconcert Accordeola
Locatie: Oranjeplein 2, Oost-Souburg
Wanneer: Op 22 april 2018

Accordeola brengt U accordeonmuziek van populair tot licht klassiek, waar het plezier van samen muziek maken, vanaf spat. Wanneer: Zo. 22... (lees verder)

SluisKoffieconcert Kapok
Locatie: Groote Markt 1, Sluis
Wanneer: Op 25 maart 2018

Kapok is een van de meest opvallende jonge bands in de huidige Nederlandse muziekscene. Het trio staat bekend om hun ritmische vuurwerk,... (lees verder)

BurghOpen dag melkveebedrijf
Locatie: Meeldijk, Burgh haamstede
Wanneer: Op 2 april 2018

Kijkje achter de schermen op een melkveebedrijf. Vorig jaar op 2e paasdag was de opening van de melktap op onze boerderij een groot succes.... (lees verder)

ZierikzeeBeagnach, Theaterconcert door Windbroke
Locatie: Kerkhof 3, Zierikzee
Wanneer: Op 25 maart 2018

Windbroke Neem vier muzikale Zeeuwse mannen-van-een-zekere-leeftijd, een grote dosis liefde voor authentieke Keltische muziek, een flinke... (lees verder)

MiddelburgGOED OMGAAN MET DEMENTIE. GRATIS PUBLIEKSTRAINING EN RONDLEIDING
Locatie: Abdijplein, Middelburg
Wanneer: Op 19 april 2018

Publiekstraining en demonstratie-rondleiding Onvergetelijk Zeeuws Museum Wilt je meer weten over dementie? Het Zeeuws Museum organiseert in... (lees verder)

MiddelburgNationale Museumweek
Locatie: Abdijplein, Middelburg
Wanneer: Op 14 april 2018

Verhaal op zaal - doorlopend Tijdens de Nationale Museumweek organiseren we vertellingen bij de tentoonstelling Dit is Zeeland en Romeinse... (lees verder)

MiddelburgRONDLEIDING RONDJE ROMEINSE KUST ? HALTE ZEELAND
Locatie: Abijplein, Middelburg
Wanneer: Op 8 april 2018

Robert van Dierendonck, specialist-archeoloog, neemt u mee door de tentoonstelling Romeinse kust. Wat was de betekenis van de kust voor de... (lees verder)

MiddelburgRomeinse Kustreis
Locatie: Abdijplein, Middelburg
Wanneer: Op 14 april 2018

Busreis door het kustgebied van Zeeland in de Romeinse tijd. Wilt u meer weten van de Romeinen in Zeeland en de sporen van de Romeinse... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen BevelandenEvenementen Schouwen-DuivelandEvenementen TholenEvenementen WalcherenEvenementen Zeeuws-Vlaanderen
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Zeeland: