Drimble

Evenementen in Goudriaan

Hieronder staan de evenementen gehouden in Goudriaan. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over goudriaan

Evenementen in Goudriaan

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Molenlanden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Molenlanden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Goudriaan

FotoEvenementPlaats
GoudriaanOpen Dag Chateau du Tets
Locatie: van Tetsstraat 8, Goudriaan
Wanneer: Tot en met 1 september 2018

Belangstellenden kunnen een kijkje nemen in deze wijngaard en proeven van zelfgemaakte wijn. Daarnaast zijn er rondleidingen door de... (lees verder)

GoudriaanWaerds Weekend
Locatie: De Hoogt 7, Goudriaan
Wanneer: Tot en met 14 juli 2018

Het Waerds Weekend is 3 daagse evenement en een beleving voor het hele gezin. Jong en oud kunnen zich vermaken. Op het Waerds Weekend is... (lees verder)

GoudriaanHVC Regiotour: ondernemersbijeenkomst
Locatie: De Groot Drukkerij B.V.
Wanneer: Op 13 maart 2018

Ontmoeting voor ondernemers Bent u een ondernemer? Dan staat er tijdens de HVC Regiotour een speciale bijeenkomst voor u op het programma!... (lees verder)

GoudriaanOpen Middag Domein Oosteind
Locatie: Zuidzijde 96, Goudriaan
Wanneer: Op 3 juni 2017

Belangstellenden kunnen een kijkje nemen in deze wijngaard waar de nieuwste rassen Cabernet en Riesling te zien zijn. Verkoop en proeven... (lees verder)

GoudriaanAutobioscoop
Locatie: Zuidzijde 131, Goudriaan
Wanneer: Op 13 mei 2017

Filmvoorstelling voor kinderen die bekeken van worden vanuit de auto en waarvan de opbrengst bestemd is voor de Roparun.Verdere informatie-... (lees verder)

GoudriaanAutobioscoop
Locatie: Zuidzijde 131, Goudriaan
Wanneer: Op 13 mei 2017

Filmvoorstelling voor volwassenen die bekeken van worden vanuit de auto en waarvan de opbrengst bestemd is voor de Roparun.Verdere... (lees verder)

GoudriaanMini-weekmarkt
Locatie: Burgemeester van Slijpestraat 1, Goudriaan
Wanneer: Tot en met 31 december 2016

Mini-weekmarkt (lees verder)

GoudriaanRondleidingen door de wijngaarden
Locatie: van Tetsstraat 8, Goudriaan
Wanneer: Op 3 september 2016

Op de 1e zaterdag van september kunt u van 10.00 tot 16.00u wijngaard Chateau du Tets bezoeken. Dan zijn er al wat druiven geoogst, maar... (lees verder)

GoudriaanRommelmarkt
Locatie: Raadhuisstraat 2, Goudriaan
Wanneer: Op 2 april 2016

Verkoop van tweedehands goederen waarvan de opbrengst bestemd is voor Stichting De Hoop in Dordrecht en gebouw Kerkzicht in... (lees verder)

GoudriaanBoekenmarkt
Locatie: De Hoogt 1, Goudriaan
Wanneer: Op 5 maart 2016

Overtollige boeken die al langer in de winkel staan of waarvan de winkel meerdere exemplaren heeft, worden te koop aangeboden.... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Arkel Bleskensgraaf Brandwijk Giessenburg Goudriaan Groot-Ammers Hoogblokland Hoornaar Kinderdijk Langerak Molenaarsgraaf Nieuw-Lekkerland Nieuwpoort Noordeloos Ottoland Oud-Alblas Schelluinen Streefkerk Waal Wijngaarden
Terug naarEvenementen gemeente MolenlandenEvenementen regio AlblasserwaardEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Alblasserwaard:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: