Drimble

Evenementen in Noordeloos

Hieronder staan de evenementen gehouden in Noordeloos. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over noordeloos

Evenementen in Noordeloos

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Molenlanden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Molenlanden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Noordeloos

FotoEvenementPlaats
NoordeloosJubileumconcert muziekvereniging Volharding
Locatie: M.J. Veder- van Hobokenstraat 15, Noordeloos
Wanneer: Op 13 oktober 2018

`De Drumband` van muziekvereniging Volharding viert de vijftigste verjaardag met een jubileumconcert. Medewerking verlenen onder... (lees verder)

NoordeloosNationale massagedag
Locatie: Overslingeland 24, Noordeloos
Wanneer: Op 24 juni 2017

Verschillende massagepraktijken in heel Nederland stellen deze dag hun praktijk open om eens te ervaren hoe het is om je lichaam weer... (lees verder)

NoordeloosRommelmarkt
Locatie: Van Brederodestraat 33, Noordeloos
Wanneer: Op 6 mei 2017

De Hervormde gemeente van Noordeloos houdt de jaarlijkse rommelmarkt. U vindt er brocante, meubels, potten, pannen, manden, electro,... (lees verder)

NoordeloosZwem4daagse Spettertuin
Locatie: Kerkstraat 9, Noordeloos
Wanneer: Tot en met 24 juni 2016

Voor iedereen met een zwemdiploma is er weer Zwem4daagse in De Spettertuin. Er kan elke avond gezwommen worden. Na afloop op maandag... (lees verder)

Noordeloos`War of the Worlds`
Locatie: J.A. van Vurenstraat 1, Noordeloos
Wanneer: Op 18 juni 2016

Fanfare Volharding voert een eigen productie van `War of the Worlds` uit. M.m.v. zanger William Kersten van de Top2000 Live Band... (lees verder)

NoordeloosThe Crucifixion
Locatie: Kerkstraat 11, Noordeloos
Wanneer: Op 5 maart 2016

Een projectkoor met ervaren zangers onder leiding van Corné Hoogerbrug zorgt voor de uitvoering met medewerking van Hans Dijkgraaf (bas),... (lees verder)

NoordeloosLoop naar de Pomp met Pastaparty
Locatie: Botersloot 15, Noordeloos
Wanneer: Op 5 september 2015

Wedstrijd- en prestatieloop over 4 of 10 kilometer en diverse jeugdlopen. De Loop naar de Pomp is de zesde van in totaal acht wedstrijden... (lees verder)

NoordeloosJaarmarkt Noordeloos
Locatie: Martinus van Barneveltstraat 1, Noordeloos
Wanneer: Op 1 augustus 2015

Jaarlijkse markt op de eerste zaterdag in augustus. Circa 200 standhouders. (lees verder)

NoordeloosLekker naar de Boer
Locatie: Gorissenweg 1, Noordeloos
Wanneer: Op 20 juni 2015

Open dag in het kader van "Lekker naar de Boer", die er naar streeft lokale biologische landbouw zichtbaar en toegankelijk te maken voor... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Arkel Bleskensgraaf Brandwijk Giessenburg Goudriaan Groot-Ammers Hoogblokland Hoornaar Kinderdijk Langerak Molenaarsgraaf Nieuw-Lekkerland Nieuwpoort Noordeloos Ottoland Oud-Alblas Schelluinen Streefkerk Waal Wijngaarden
Terug naarEvenementen gemeente MolenlandenEvenementen regio AlblasserwaardEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Alblasserwaard:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: