Drimble

Evenementen in Nieuwpoort

Hieronder staan de evenementen gehouden in Nieuwpoort. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over nieuwpoort

Evenementen in Nieuwpoort

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Molenlanden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Molenlanden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nieuwpoort

FotoEvenementPlaats
NieuwpoortOpen dag Westermolen
Locatie: Nieuwpoortseweg 1, Nieuwpoort
Wanneer: Tot en met 15 december 2018

Belangstellenden kunnen een kijkje nemen in deze achtkante stellingmolen uit 1652, die tot 1974 als functie het bemalen van de polder... (lees verder)

NieuwpoortKaarsjesavond Nieuwpoort
Locatie: Hoogstraat 53, Nieuwpoort
Wanneer: Op 13 december 2018

De verlichting wordt gedoofd en de kaarsjes worden bij de kerstboom ontstoken. Tevens is er een kerstmarkt bij het Arsenaal, op diverse... (lees verder)

NieuwpoortLezing over Maarten van Rossum en de inname van Nieuwpoort
Locatie: Hoogstraat 53, Nieuwpoort
Wanneer: Op 15 november 2018

Jaarlijks ondernam Maarten plundertochten door de Nederlanden. Zo ook in 1516, waar van Rossum voor het eerst aanvoerder was van een bende... (lees verder)

NieuwpoortPrinsenconcert 2018
Locatie: Hoogstraat 53, Nieuwpoort
Wanneer: Op 9 september 2018

Concert i.k.v. Waterliniefestival door Camerata Capelle. Programma: werken van Bach, Händel, Vivaldi en Ariosti.Verdere informatie-... (lees verder)

NieuwpoortOpen Dag dieselgemaal Langerak
Locatie: Nieuwpoortseweg 2, Nieuwpoort
Wanneer: Op 8 september 2018

Tijdens Open Monumentendag zijn vier historische dieselgemalen in de regio voor het publiek geopend. Onder meer ook het... (lees verder)

NieuwpoortWaterconcert
Locatie: Binnenhaven 24, Nieuwpoort
Wanneer: Op 16 juni 2018

Kunst na Arbeid organiseert t.g.v. van haar 95-jarig bestaan een spectaculair en spetterend Waterconcert m..m.v. een waterorgel. Het... (lees verder)

NieuwpoortLicht op de Linie - Schemerwandeling
Locatie: Het Hoofd 2, Nieuwpoort
Wanneer: Tot en met 16 september 2017

In 2022 bestaat de Oude Hollandse Waterlinie 350 jaar. Tot dat jaar zet Stichting Groene Hart in september, tijdens de Prinsenmaand, elk... (lees verder)

NieuwpoortOpen Monumentendag 2017
Locatie: Schippersweg 12, Nieuwpoort
Wanneer: Tot en met 10 september 2017

Jaarlijkse open dag van diverse monumenten in de regio. Mogelijkheid tot bezichtiging van Museum Het Stadhuis en de Hervormde Kerk. (lees verder)

NieuwpoortCultureel Festival Molenwaard
Locatie: Het Hoofd 2, Nieuwpoort
Wanneer: Tot en met 2 september 2017

Cultureel Festival Molenwaard bestaat uit twee belangrijke pijlers: het culinaire gedeelte en de historische thriller `Vogels van de... (lees verder)

NieuwpoortKerstconcert Christmas Carol Choir
Locatie: Binnenhaven 19, Nieuwpoort
Wanneer: Op 20 december 2016

Het Christmas Carols Choir geeft een kerstconcert. Het koor zingt verschillende Carols te zingen, afkomstig uit de Engelse muziek.... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Arkel Bleskensgraaf Brandwijk Giessenburg Goudriaan Groot-Ammers Hoogblokland Hoornaar Kinderdijk Langerak Molenaarsgraaf Nieuw-Lekkerland Nieuwpoort Noordeloos Ottoland Oud-Alblas Schelluinen Streefkerk Waal Wijngaarden
Terug naarEvenementen gemeente MolenlandenEvenementen regio AlblasserwaardEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Alblasserwaard:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: