Drimble

Evenementen in Streefkerk

Hieronder staan de evenementen gehouden in Streefkerk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over streefkerk

Evenementen in Streefkerk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Molenlanden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Molenlanden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Streefkerk

FotoEvenementPlaats
StreefkerkOpen dag molen De Liefde
Locatie: Nieuwe Veer 42, Streefkerk
Wanneer: Tot en met 1 december 2018

Belangstellenden kunnen een kijkje nemen in deze stellingmolen uit 1893, die tot ± 1970 als functie het vermalen van granen ten behoeve... (lees verder)

StreefkerkHerfstconcert OKK
Locatie: Kerkstraat 33, Streefkerk
Wanneer: Op 4 november 2018

Muziekvereniging Oefening Kweekt Kunst verzorgt op een concert in De Vijf Lelies in Streefkerk. De muziekcommissie heeft een prachtig en... (lees verder)

StreefkerkMichael Prins
Locatie: Kerkstraat 33, Streefkerk
Wanneer: Op 20 oktober 2018

Singer-songwriter Michael Prins geeft een concert met zijn band. De oud-inwoner van Streefkerk zal nummers van zijn derde album... (lees verder)

StreefkerkSIMAV-Molendag
Locatie: Elzenhof 13, Streefkerk
Wanneer: Op 6 oktober 2018

De molenstichting SIMAV organiseert een Open Dag waarbij de molens die aangesloten zijn bij deze stichting geopend zijn voor bezoekers.  (lees verder)

StreefkerkOpen Huis Molens Alblasserwaard en Vijfheerenlanden
Locatie: Nieuwe Veer 42, Streefkerk
Wanneer: Op 8 september 2018

In het kader van Open Monumentendag zullen vrijwel alle molens van de Stichting SIMAV geopend zijn voor het publiek. Tevens heeft de... (lees verder)

StreefkerkNationale Molendag
Locatie: Nieuwe Veer 42, Streefkerk
Wanneer: Op 12 mei 2018

Niet alleen de Streefkerkse molens, ook alle andere molens van molenstichting SIMAV doen mee met de Nationale Molendag. Behalve het... (lees verder)

StreefkerkKunstroute
Locatie: Nieuwe Veer 42, Streefkerk
Wanneer: Op 2 april 2018

In het kader van de kunstroute: ?Af en toe kunstroute?. Is molen de Liefde open voor publiek. (lees verder)

StreefkerkRommelmarkt
Locatie: Molenakker 18, Streefkerk
Wanneer: Op 8 april 2017

Voor de 31e keer wordt er een grote rommelmarkt georganiseerd. Er zijn diverse kramen met een groot aanbod van meubels, glas- en aardewerk,... (lees verder)

StreefkerkOpen avond Christelijk Jeugdkoor Joy
Locatie: Kerkstraat 33, Streefkerk
Wanneer: Op 25 januari 2017

Christelijk Jeugdkoor Joy uit Streefkerk houdt een open avond, iedereen tussen de 12 en 23 jaar is welkom. Joy is een verrassend koor met... (lees verder)

StreefkerkNajaarsconcert OKK
Locatie: Kerkstraat 33, Streefkerk
Wanneer: Op 19 november 2016

De Streefkerkse muziekvereniging OKK geeft het najaarsconcert. De muzikanten spelen dan muziek uit films en musicals, maar ook een mars en... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Arkel Bleskensgraaf Brandwijk Giessenburg Goudriaan Groot-Ammers Hoogblokland Hoornaar Kinderdijk Langerak Molenaarsgraaf Nieuw-Lekkerland Nieuwpoort Noordeloos Ottoland Oud-Alblas Schelluinen Streefkerk Waal Wijngaarden
Terug naarEvenementen gemeente MolenlandenEvenementen regio AlblasserwaardEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Alblasserwaard:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: