Drimble

Evenementen in de provincie Groningen

Per regio: Delfzijl Groningen Stad Hoogezand Stadskanaal Veendam Winschoten Winsum Zuidhorn

menu provincie groningen

Evenementen in de provincie Groningen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Groningen

FotoEvenementPlaats
GroningenAmbitie JobCafé Groningen
Locatie: Martinikerk
Wanneer: Tot en met 19 oktober 2017

Het Ambitie JobCafé strijkt neer in de Martinikerk in Groningen. De kerk in het stadshart van Groningen is hiermee dé ontmoetingsplek... (lees verder)

GroningenEBF Conference
Locatie: MartiniPlaza
Wanneer: Op 6 oktober 2017

Op 6 oktober 2017 vindt de 9e EBF Conference plaats in de Martiniplaza te Groningen. Dit is het grootste tweedaagse studentencongres van... (lees verder)

GroningenLeef Event
Locatie: MartiniPlaza Groningen
Wanneer: Tot en met 1 oktober 2017

Een gezonde maaltijd in de pan, fluitend voor de spiegel en een stressvrije weekplanning waarbij we tóch privé en zakelijk scoren. Hoe... (lees verder)

KloosterburenToes Toavel
Locatie: Arnold Veeman en Maria Madelon, Halsemastraat, Kloosterburen
Wanneer: Op 30 september 2017

Toes Toavel bij Arnold Veeman en Maria Madelon. Iedere laatste zaterdag van de maand organiseren Arnold Veeman en Maria Madelon een Toes... (lees verder)

GroningenExpositie
Locatie: Martinikerk Groningen
Wanneer: Tot en met 29 september 2017

Vier kunstenaars -met elk een eigen visie en materiaalgebruik- gaan de uitdaging aan om een groot werk (drieluik) te maken. Voor dit... (lees verder)

StadskanaalOpen dag
Locatie: Gedempte Vleddermond 1a
Wanneer: Op 2 september 2017

Op zaterdag 2 september 2017 hebben wij een open dag. Wie zijn wij? SID Pedagogisch Centrum is sinds december 2016 gevestigd in... (lees verder)

GroningenDingen 050 / Zomermarkten Groningen
Locatie: Vismarkt
Wanneer: Op 10 september 2017

Dingen 050 is een zomermarkt voor liefhebbers van kunst, vinyl, boeken, vintage kleding en andere kekke dingen. Je vindt er allerhande... (lees verder)

GroningenBommen Berend Markt / Zomermarkten Groningen
Locatie: Hoge der A
Wanneer: Op 28 augustus 2017

De Bommen Berend Markt is deel van Dingen 050 / Zomermarkten Groningen. Dingen 050 is bedoeld voor liefhebbers van kunst, vinyl, boeken,... (lees verder)

KloosterburenToes Toavel
Locatie: Arnold Veeman en Maria Madelon, Halsemastraat, Kloosterburen
Wanneer: Op 26 augustus 2017

Toes Toavel bij Arnold Veeman en Maria Madelon. Iedere laatste zaterdag van de maand organiseren Arnold Veeman en Maria Madelon een Toes... (lees verder)

SellingenWorkshop wilde planten in je lunch verwerken
Locatie: Rineke Dijkinga VOF, Borgerschapenweg 8, Sellingen
Wanneer: Op 9 augustus 2017

Onbewerkte, gezonde voeding, groenten, kruiden en bloemen uit de natuur(tuin) en een heerlijke lunch bereiden. Dat zijn de ingrediënten... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen DelfzijlEvenementen Groningen StadEvenementen HoogezandEvenementen StadskanaalEvenementen VeendamEvenementen WinschotenEvenementen WinsumEvenementen Zuidhorn
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Groningen: