Evenementen in de provincie Groningen

Per regio: Eemsdelta Groningen Stad Hogeland Midden-Groningen Stadskanaal Veendam Westerkwartier Winschoten

informatie alleen over provincie groningen
Per regio 112 Eemsdelta112 Groningen Stad112 Hogeland112 Midden-Groningen112 Stadskanaal112 Veendam112 Westerkwartier112 Winschoten
Terug naar112 Nederland

Evenementen in de provincie Groningen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Groningen

FotoEvenementPlaats
AppingedamZOUTE GRAND PRIX 2019
Locatie: Albertplein 1, KNOKKE-HEIST
Wanneer: Tot en met 13 oktober 2019

Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, stoomt zich klaar voor de tiende editie van de ZOUTE GRAND PRIX®.... (lees verder)

AppingedamInternationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist 2019
Locatie: Zeedijk-Albertstrand 485, Knokke-Heist
Wanneer: Tot en met 25 augustus 2019

Het Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist vindt plaats op het strand ter hoogte van de Meerlaan in Knokke-Heist. Vier verschillende... (lees verder)

AppingedamLange Afstandszwemtocht Sluis-Hoeke
Locatie: Kaai 38, Sluis
Wanneer: Op 30 juni 2019

Op zondag 30 juni 2019 vind in Sluis de Langeafstandszwemwedstrijd van Sluis naar Hoeke plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door... (lees verder)

AppingedamWielertocht Memorial Willy Thijs
Locatie: Brugse Steenweg 183, Eeklo
Wanneer: Op 22 juni 2019

Op 22 juni wordt in Eeklo de Willy Thijs Memorial verreden. Tijdens deze wielertocht kunt u kiezen tussen verschillende afstanden. Te weten... (lees verder)

AppingedamRondvaart naar Tholen en Reimerswaal met gids
Locatie: Oesterdam, Bergse Diepsluis, Bergse Diepsluis Tholen
Wanneer: Op 14 juni 2019

Hou je van varen, geschiedenis, cultuur en samen genieten van de natuur? Vaar dan mee met de Zwerver3 en ontdek de omgeving eens op een... (lees verder)

LeekStoomfestival
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 3 juni 2019

Kom tijdens het Hemelvaartweekend naar Familiepark Nienoord en beleef de stoomtijd!De kolenschepper kan je van alles vertellen over de... (lees verder)

HarenWandeling Friese Veen en Vosbergen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 6 mei 2019

Een zeer afwisselende wandeling van 11 km. Het eerste stuk gaat door het natuurgebied en polderlandschap het Friese Veen. Het gebied grenst... (lees verder)

HarenHoe de ijstijden de Hondsrug maakten
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 6 juni 2019

Rondleidingen voor kinderen en voor volwassenen   Ontdek alles over de ijstijden en hoe die de Hondsrug maakten. Je gaat op pad met een... (lees verder)

AppingedamPimp je tote bag!
Locatie: Graaf Léon Lippensdreef 8, Knokke-Heist
Wanneer: Op 5 mei 2019

Aan de ingang van het Zwin Natuur Park kan je op zondag 5 mei van 14u tot 17u een gratis katoenen tas versieren met allerlei leuke... (lees verder)

AppingedamDamme-Sluis-Damme
Locatie: Stadhuis Damme, Markt 1, Damme
Wanneer: Op 28 april 2019

Op 28 april wordt de Halve Marathon gelopen tussen Damme en Sluis.  Opgave in het Stadhuis van Damme tot half uur voor aanvang. Programma... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen EemsdeltaEvenementen Groningen StadEvenementen HogelandEvenementen Midden-GroningenEvenementen StadskanaalEvenementen VeendamEvenementen WesterkwartierEvenementen Winschoten
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Groningen: