Drimble

Evenementen in de provincie Groningen

Per regio: Delfzijl Groningen Stad Hoogezand Stadskanaal Veendam Winschoten Winsum Zuidhorn

menu provincie groningen

Evenementen in de provincie Groningen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Groningen

FotoEvenementPlaats
SappemeerKerstmarkt Hoogezand-Sappemeer 2017
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Op 9 december 2017

Gezellige kerstmarkt in het brandweermuseum.Er zijn diverse kramen op de kerstmarkt met diverse kerst decoraties en andere artikelen die... (lees verder)

WildervankKerstconcert met Lucas Kramer en Pearl Joan
Locatie: Grote Kerk Wildervank
Wanneer: Op 9 december 2017

Op zaterdag 9 december geeft Lucas Kramer een kerstconcert in de Grote Kerk te Wildervank. Hij doet dit samen met zangeres Pearl Joan. Ze... (lees verder)

BeertaKerstmarkt Beerta 2017
Locatie: Hoofdstraat
Wanneer: Op 17 december 2017

Ieder jaar in december verandert het centrum van het Oldambster dorp Beerta voor één dag in de magische wereld van Charles Dickens.  ... (lees verder)

Oude PekelaKerstmarkt Oude Pekela 2017
Locatie: Sportlaan
Wanneer: Op 16 december 2017

Kerstmarkt De Binding Een bijzonder gezellige Kerstmarkt in De Binding te Oude Pekela met diverse stands.   Voor meer informatie zie... (lees verder)

GroningenKerstmarkt Groningen 2017
Locatie: Martinikerkhof
Wanneer: Op 16 december 2017

16 December gaat het weer gebeuren. Kerstmarkt Groningen: Martinikerk Editie!   Voor meer informatie zie website.         (lees verder)

LeekSinterklaas intocht Leek 2017
Locatie: centrum Leek
Wanneer: Op 18 november 2017

Sinterklaas zal ook dit jaar Leek weer aan doen. Rond het middaguur wordt hij met zijn gevolg weer in de haven verwacht en natuurlijk wordt... (lees verder)

HarenSinterklaas intocht Haren 2017
Locatie: Rijksstraatweg
Wanneer: Op 18 november 2017

De intocht van Sinterklaas in Haren is geliefd bij ouders en hun kinderen in Haren en omstreken. Wars van commercie en met oog voor wat... (lees verder)

GroningenSinterklaas intocht Groningen 2017
Locatie: Zuiderhaven
Wanneer: Op 18 november 2017

De intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 november om 13.00 uur en wordt georganiseerd door de Koninklijke Vereniging... (lees verder)

GarnwerdSinterklaas intoct Garnwerd 2017
Locatie: Kade Garnwerd
Wanneer: Op 25 november 2017

Ook in 2017 zal de Sint in Garnwerd aanmeren; dit jaar op 25 november.   13:00 uur; Intocht kade Garnwerd Om 13.00 uur is de aankomst van... (lees verder)

KloosterburenToes Toavel
Locatie: Arnold Veeman en Maria Madelon, Halsemastraat, Kloosterburen
Wanneer: Op 25 november 2017

Toes Toavel bij Arnold Veeman en Maria Madelon. Iedere laatste zaterdag van de maand organiseren Arnold Veeman en Maria Madelon een Toes... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen DelfzijlEvenementen Groningen StadEvenementen HoogezandEvenementen StadskanaalEvenementen VeendamEvenementen WinschotenEvenementen WinsumEvenementen Zuidhorn
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Groningen: