Drimble

Evenementen in de provincie Groningen

Per regio: Delfzijl Groningen Stad Hoogezand Stadskanaal Veendam Winschoten Winsum Zuidhorn

menu provincie groningen

Evenementen in de provincie Groningen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Groningen

FotoEvenementPlaats
Groningen4 Mijl van Groningen
Locatie: Verzetstrijderslaan 4, Groningen
Wanneer: Op 9 oktober 2016

Zondag 9 oktober staat de stad weer op zijn kop met de 30e editie van de 4 Mijl van Groningen. In de afgelopen jaren is het grootste... (lees verder)

ZuidhornUit de tijd lopen
Locatie: Verbindingskracht, Menno van Coehoornstraat 2, Zuidhoorn
Wanneer: Op 21 september 2016

Hier vliegen raven boven prachtig bos, loopt ree door het land en liggen adders op de heide. We lopen over de oude dodenweg, ervaren dat de... (lees verder)

GroningenKadepop
Locatie: Voormalig Suikerunie Terrein
Wanneer: Tot en met 25 september 2016

Groningen heeft er weer een traditie bij in de toch al zo rijke popgeschiedenis van de stad. Het leek er even op dat Kadepop, die... (lees verder)

MiddelstumStreekproducten markt Ewsum
Locatie: Borg Ewsum Oosterburen 1, Middelstum
Wanneer: Op 24 september 2016

Maandelijkse markt op het borgterrein van Ewsum. U kunt in het koetshuis van Ewsum genieten van mooie kunst onder het genot van o.a. een... (lees verder)

AppingedamKunstmarkt
Locatie: Marktplein, Aardenburg
Wanneer: Op 10 september 2016

Kunstmarkt op het Marktplein in Aardenburg. Ca 20 deelnemende kunstenaars. Live muziek in de muziektent. Hapjes en drankjes verzorgd door... (lees verder)

GroningenRrrollend Groningen
Locatie: Ossenmarkt in Groningen
Wanneer: Tot en met 18 september 2016

Rrrrollend Groningen: het Foodtruckfestival in `t hart van de stad. De eerstvolgende editie van Rrrollend Groningen gaat plaatsvinden... (lees verder)

AppingedamFashion & Lifestyle Event
Locatie: Centrum, Sluis
Wanneer: Op 17 september 2016

Laat u verrassen! Op zaterdag 17 september is er weer een spetterende openluchtmodeshow. U kunt deze dag weer genieten van de nieuwste... (lees verder)

GarnwerdZomerJazzFietsTour
Locatie: Hunzeweg 32, Garnwerd
Wanneer: Tot en met 28 augustus 2016

Op zaterdag 27 augustus gaat de jaarlijkse ZomerJazzFietsTour weer van start. De fietstour is een combinatie van een prachtige fietstocht... (lees verder)

GroningenNoorderzon
Locatie: Noorderplantsoen
Wanneer: Tot en met 28 augustus 2016

Noorderzon Performing Arts Festival Groningen is de ietwat curieuze combinatie van een internationaal kunstenfestival op het scherpst van... (lees verder)

GroningenGroningen Swim Challenge
Locatie: Groningen
Wanneer: Op 27 augustus 2016

De stichting Groningen Swim Challenge organiseert elk jaar een zwemestafette van Zoutkamp tot Groningen. Dwars door het Reitdiep, dus met... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen DelfzijlEvenementen Groningen StadEvenementen HoogezandEvenementen StadskanaalEvenementen VeendamEvenementen WinschotenEvenementen WinsumEvenementen Zuidhorn
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Groningen: