Drimble

Evenementen in Molenaarsgraaf

Hieronder staan de evenementen gehouden in Molenaarsgraaf. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over molenaarsgraaf

Evenementen in Molenaarsgraaf

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Molenlanden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Molenlanden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Molenaarsgraaf

FotoEvenementPlaats
MolenaarsgraafFotowandeling: High-tea tussen de koeien
Locatie: Kweldamweg 7, Molenaarsgraaf
Wanneer: Op 27 augustus 2016

Op je gemakje koeien en het boerenbedrijf fotograferen op De Zuivelboerderij in Molenaarsgraaf. Afsluiten met een high-tea tussen de... (lees verder)

MolenaarsgraafWeekmarkt
Locatie: Dorpsstraat 3, Molenaarsgraaf
Wanneer: Tot en met 31 december 2015

Algemene warenmarkt (lees verder)

MolenaarsgraafBoekenmarkt
Locatie: Van Arkelstraat 13, Molenaarsgraaf
Wanneer: Op 25 september 2015

Boekenmarkt in de speeltuin van Speeltuinvereniging De Schommel (lees verder)

MolenaarsgraafRond Om De Graaf
Locatie: Van Arkelstraat 13, Molenaarsgraaf
Wanneer: Op 22 augustus 2015

Zaterdag 22 augustus wordt voor de eerste keer de wielerronde ?Rond Om De Graaf? verreden. Rond Om De Graaf maakt deel uit van het... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Arkel Bleskensgraaf Brandwijk Giessenburg Goudriaan Groot-Ammers Hoogblokland Hoornaar Kinderdijk Langerak Molenaarsgraaf Nieuw-Lekkerland Nieuwpoort Noordeloos Ottoland Oud-Alblas Schelluinen Streefkerk Waal Wijngaarden
Terug naarEvenementen gemeente MolenlandenEvenementen regio AlblasserwaardEvenementen provincie Zuid-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Alblasserwaard:

Regio's in de provincie Zuid-Holland: