Drimble

Evenementen in de provincie Noord-Brabant

Per regio: Breda De Kempen Den Bosch Eindhoven Helmond Noordoost Brabant Oss Roosendaal Tilburg Valkenswaard Veldhoven Waalwijk

informatie alleen over provincie noord-brabant

Evenementen in de provincie Noord-Brabant

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Noord-Brabant

FotoEvenementPlaats
GoirleFridaynight badmintontoernooi
Locatie: Sporthal De Haspel
Wanneer: Op 6 juli 2018

Vrijdagavond 6 juli 2018 organiseert Badminton Club Goirle een badmintontoernooi in sporthal "De Haspel" te Goirle. Het toernooi begint om... (lees verder)

HelmondLIVE: De Dijk, tribute door Fam. van Dijk
Locatie: Muzikcafe Helmond
Wanneer: Tot en met 15 juli 2018

De band Familie Van Dijk brengt een hommage aan Nederlands beste Nederpopband De Dijk.Met een greep uit het brede en rijke repertoire van... (lees verder)

WerkendamKano survival in de Biesbosch voor ouder met tiener (12+)
Locatie: Hilweg 2, Werkendam
Wanneer: Tot en met 14 juli 2018

Daag elkaar uit in een avontuurlijk weekend in een van de mooiste natuurgebieden van Europa. Jullie gaan samen een stevige hike maken in... (lees verder)

UdenRingrijden XL dag!
Locatie: Markt, Walcheren
Wanneer: Op 14 juli 2018

Met o.a. het ringrijden op de Markt en een ?van-alles-wat-markt? op de parkeerplaats en het kerkplein. Het kinder ringsteekbaantje... (lees verder)

HelmondFiets4Daagse De Peel
Locatie: café-zaal `t Aambeeld in Stiphout
Wanneer: Tot en met 13 juli 2018

De 43e editie van Fiets4Daagse De Peel zal worden gehouden van dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli 2018.   Er kan dan weer gestart worden... (lees verder)

DeurneFiets4Daagse De Peel
Locatie: zalen van Bussel
Wanneer: Tot en met 13 juli 2018

De 43e editie van Fiets4Daagse De Peel zal worden gehouden van dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli 2018. Er kan dan weer gestart worden... (lees verder)

WerkendamBedrijfsuitje in de Biesbosch
Locatie: Hilweg 2, Werkendam
Wanneer: Tot en met 31 oktober 2018

Je bent op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in een inspirerende omgeving. Lekker buiten, een beetje avontuurlijk, maar vooral ontspannen... (lees verder)

Oosterhout1 juli Open dag zuivelboerderij de Driehoek
Locatie: Zuivelboerderij de Driehoek
Wanneer: Op 1 juli 2018

Zondag 1 juli organiseert Zuivelboerderij de Driehoek weer een grote open dag! Je kunt een kijkje nemen in de kaasmakerij en in de stallen.... (lees verder)

AlphenAlphen aan de Mart
Locatie: Willibrordplein
Wanneer: Op 1 juli 2018

Na twee zeer geslaagde edities zal ook dit jaar tijdens de jaarmarkt het Willibrordplein omgetoverd worden naar een evenemententplein voor... (lees verder)

HelmondLIVE: Metalite (SE) + Vernon
Locatie: Muziekcafe Helmond
Wanneer: Op 1 juli 2018

Metalite is een nieuwe metalsensatie uit Zweden. Dit vijftal maakt een vliegende start met hun unieke sound van melodieuze metal,... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen BredaEvenementen De KempenEvenementen Den BoschEvenementen EindhovenEvenementen HelmondEvenementen Noordoost BrabantEvenementen OssEvenementen RoosendaalEvenementen TilburgEvenementen ValkenswaardEvenementen VeldhovenEvenementen Waalwijk
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Noord-Brabant: