Drimble

Evenementen in de provincie Noord-Brabant

Per regio: Breda Den Bosch Eindhoven Helmond Noordoost Brabant Oss Roosendaal Tilburg Waalwijk

menu provincie noord-brabant

Evenementen in de provincie Noord-Brabant

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de provincie Noord-Brabant

FotoEvenementPlaats
VeldhovenLevende Kerststal
Locatie: scouting Sint Aloysius in Veldhoven
Wanneer: Tot en met 26 december 2017

Zoals ieder jaar tovert scoutinggroep St. Aloysius haar blokhut en het daaromheen liggend terrein weer om tot een prachtige levende... (lees verder)

VeghelVerzameling Ferrari op de verzamelaarsbeurs te Veghel
Locatie: Wijkgebouw De Golfstroom in Veghel
Wanneer: Op 17 december 2017

Zondag 17 december houdt Stichting Verzamelbeurs Veghel een verzamelaarsbeurs met een expositie Ferrari in Wijkgebouw ?De Golfstroom?... (lees verder)

NistelrodeKerstmarkt Oss 2017
Locatie: centrum
Wanneer: Tot en met 7 januari 2018

Winterland Oss is een winters evenement in kerstsferen. In het centrum van Oss vind je onder andere een schaatsbaan, een kerstmarkt en er... (lees verder)

EindhovenKerstmarkt Eindhoven 2017
Locatie: centrum Eindhoven
Wanneer: Tot en met 7 januari 2018

In Eindhoven is december een grote feestmaand, waarbij Kerstmis natuurlijk niet vergeten wordt. Met oa. Fijne Feestdagen Festival, De... (lees verder)

BerlicumLiederentafel
Locatie: Dorpshuis de Moerkoal
Wanneer: Op 15 december 2017

Ja, we zitten alweer in december 2017, de maand van warme chocomel en glühwein, ook de maand van kerststol en vele andere lekkernijen. Ja... (lees verder)

BredaSieradenbeurs Breda 2017
Locatie: BREEPARK
Wanneer: Tot en met 10 december 2017

Op zaterdag 9 en zondag 10 december 2017 wordt voor de 24ste keer de Sieradenbeurs georganiseerd in Breda. Deze keer zal het in de Breepark... (lees verder)

BredaParaview Paranormaalbeurs in Breda 2018
Locatie: BREEPARK
Wanneer: Tot en met 10 december 2017

Op zaterdag 9 en zondag 10 december 2017 zal de Paraview Paranormaalbeurs in het Breepark georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er... (lees verder)

Den BoschKerstmarkt Den Bosch 2017
Locatie: Markt
Wanneer: Tot en met 7 januari 2018

Met ruim 200 chaletjes is de Kerstmarkt van Den Bosch een van de grootste van Nederland.    Voor meer informatie zie website. (lees verder)

GemertWorkshop Pompoen op het kerstmenu
Locatie: Hopveld
Wanneer: Op 16 december 2017

Op zaterdag 16 december om 13.30 uur staat tijdens een kookworkshop bij Heerlijck Hopveld te Gemert de pompoen centraal. We maken samen... (lees verder)

BredaKerstmarkt Breda 2017
Locatie: centrum Breda
Wanneer: Tot en met 30 december 2017

Met Winterland Breda wil de stad in Noord-Brabant de harten stelen van alle kerstliefhebbers. Genoeg reden om eens een bezoekje te brengen... (lees verder)

Navigeer verder:

Per regio Evenementen BredaEvenementen Den BoschEvenementen EindhovenEvenementen HelmondEvenementen Noordoost BrabantEvenementen OssEvenementen RoosendaalEvenementen TilburgEvenementen Waalwijk
Terug naarEvenementen Nederland

Regio's in de provincie Noord-Brabant: