Evenementen in Coevorden

Hieronder staan de evenementen gehouden in Coevorden. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over coevorden

Evenementen in Coevorden

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Coevorden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Coevorden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Coevorden

FotoEvenementPlaats
CoevordenGlow in the dark midgetgolf
Locatie: Midgetgolf Coevorden
Wanneer: Tot en met 2 januari 2023

Glow in the dark golf. Je speelt in een donkere ruimte met meer dan voldoende licht afkomstig van de black light schilderingen, decoratie,... (lees verder)

CoevordenTentoonstelling `Verborgen Ambachten`
Locatie: Stedelijk Museum Coevorden
Wanneer: Tot en met 28 oktober 2019

Op 2 februari start een nieuwe tentoonstelling in het Stedelijk Museum Coevorden over verborgen ambachten. Rond 1900 was de boerderij het... (lees verder)

CoevordenRommelmarkt Havendagen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 7 juli 2019

De rommelmarkt in Coevorden is te bezoeken tijdens de havendagen in het centrum van Coevorden. Aantal kramen: 26-50 (lees verder)

CoevordenK3 dagen
Locatie: Tourist Info Coevorden
Wanneer: Tot en met 9 juni 2019

Noteer 8, 9 & 10 juni alvast in je agenda want dan rollen Klaasje, Marthe en Hanne de zomer in! K3 staat te popelen om de longen uit het... (lees verder)

CoevordenSporen van strijd
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 30 mei 2019

Stadswandeling en bezoek Stedelijk museum Coevorden   Ken jij het roerige verleden van Coevorden al? Beleef het tijdens een stadswandeling... (lees verder)

CoevordenFietsen Met Bestek
Locatie: Tourist Info Coevorden
Wanneer: Tot en met 27 mei 2019

Fiets een schitterende route van ca.45 km, geniet onderweg van allerlei lekkernijen op unieke locaties en steun hiermee het goede doel;... (lees verder)

CoevordenSpring = in the air fair & food
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 20 mei 2019

Spring = in the air fair & food 2019!! Zondag 19 mei 2019 organiseren wij voor de 6e keer de "Spring = in the air fair & food?. Een... (lees verder)

CoevordenMrs. Einstein; Wanted, muziek
Locatie: Tourist Info Coevorden
Wanneer: Tot en met 18 mei 2019

Een Country Ladiesnight! Het gaat goed met de Nederlandse koe. Het platteland is ongekend populair. Daarom komen de Wereld Cowboydagen voor... (lees verder)

CoevordenCoevorder Bierfestival
Locatie: Eetcafe Miracle
Wanneer: Tot en met 12 mei 2019

Kom naar het leukste Bierfestival van Drenthe. Met vele mooie kleine brouwerijen uit binnen- en buitenland. (lees verder)

CoevordenHarm en Roelof; Nagelholt en zoepenbrei
Locatie: Tourist Info Coevorden
Wanneer: Tot en met 12 mei 2019

Ouderwetse gerechten zijn in de moderne keuken weer heel populair. Dun gesneden is nagelholt een ware delicatesse en de geur van... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Haantje Aalden Benneveld Coevorden Dalen Dalerpeel Dalerveen De Kiel Diphoorn Erm Gees Geesbrug Holsloot Meppen Nieuwlande Coevorden Noord-Sleen Oosterhesselen Schoonoord Sleen Stieltjeskanaal Wachtum Wezup Wezuperbrug Zweeloo Zwinderen
Terug naarEvenementen gemeente CoevordenEvenementen regio EmmenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: