Drimble

Evenementen in Aalden

Hieronder staan de evenementen gehouden in Aalden. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over aalden

Evenementen in Aalden

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Coevorden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Coevorden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Aalden

FotoEvenementPlaats
AaldenZuidenveld Festival Zweeloo
Locatie: Tourist Info Zweeloo/ Aalden
Wanneer: Tot en met 12 juli 2019

Het Zuidenveld vindt plaats op 11-14 juli 2019. Het hele programma en verdere informatie kunt u vinden op  www.zuidenveld.com   (lees verder)

AaldenFair LEEF! Zweeloo
Locatie: Tourist Info Zweeloo/ Aalden
Wanneer: Tot en met 13 mei 2019

Leef! heeft een eigen sfeertje........dagje helemaal uit de sleur en lekker landelijk genieten met vrolijke mensen om je heen. Heerlijk!!... (lees verder)

AaldenExpositie Zweeler Palet
Locatie: Tourist Info Zweeloo/ Aalden
Wanneer: Tot en met 27 april 2019

Het Zweeler Palet houdt van 26 april tot en met 19 mei de 54e expositie in de kerk aan De Wheem in Zweeloo. Dit keer zijn er schilderijen... (lees verder)

AaldenPaasmarkt Aalden
Locatie: Tourist Info Zweeloo/ Aalden
Wanneer: Tot en met 22 april 2019

Op het grasveld naast Hotel/Restaurant Het Wapen van Aalden aan de Aelderstraat wordt een sfeervolle paasmarkt gehouden. Tevens is er een... (lees verder)

AaldenWinterwandeling door Zweeloo en Aalden
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 30 december 2018

LAAT U VERRASSEN!..... loop mee met een winterwandeling door de sfeervolle dorpen Zweeloo en Aalden en laat u betoveren door de mooie,... (lees verder)

AaldenFietstocht van Hunebed naar Hunebed
Locatie: Tourist Info Zweeloo/ Aalden
Wanneer: Tot en met 21 oktober 2018

Fietstocht Hunebed Papeloze Kerk bij Boswachterij Sleenerzand o.l.v. gids Lambert Hans op zaterdag 20 oktober om 11.00 uur. De fietstocht... (lees verder)

AaldenOogstfeest in Meppen
Locatie: Tourist Info Zweeloo/ Aalden
Wanneer: Tot en met 24 september 2018

In 2018 vieren wij het oogstfeest wederom en dan op zaterdag 22 & zondag 23 september. Beide dagen bent u van harte welkom tussen 11.00 en... (lees verder)

AaldenHarm en Roelof openluchttheater Aalden
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 15 september 2018

Voor het eerst in de geschiedenis van het openluchttheater werkt Openluchtspel Zweeloo samen met Harm en Roelof uit Sleen. Het duo komt met... (lees verder)

AaldenSchilders ontmoetingsdag voor amateurschilders
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 9 september 2018

Tourist Info Zweeloo organiseert voor de 12e keer de jaarlijkse schilders ontmoetingsdag voor amateurschilders. Het ?plein air?... (lees verder)

AaldenDeze zomer spelen wij "Schots en Schief"
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 2 september 2018

Deze zomer spelen wij "Schots en Schief" Een blijspel in drie bedrijven, geschreven door Anne Doornbos en een uitgave van het Huus van de... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Haantje Aalden Benneveld Coevorden Dalen Dalerpeel Dalerveen De Kiel Diphoorn Erm Gees Geesbrug Holsloot Meppen Nieuwlande Coevorden Noord-Sleen Oosterhesselen Schoonoord Sleen Stieltjeskanaal Wachtum Wezup Wezuperbrug Zweeloo Zwinderen
Terug naarEvenementen gemeente CoevordenEvenementen regio EmmenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: