Drimble

Evenementen in Schoonoord

Hieronder staan de evenementen gehouden in Schoonoord. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over schoonoord

Evenementen in Schoonoord

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Coevorden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Coevorden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Schoonoord

FotoEvenementPlaats
SchoonoordHet pad van de 13 chakra`s
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 8 september 2019

Het pad van de 13 chakra`s. In het Vissen tijdperk ervoeren we 7 hoofdchakra`s.Sinds 2012 leven we in het Aquarius tijdperk, ons... (lees verder)

SchoonoordReuze(n)fair Ellert en Brammert
Locatie: Openluchtmuseum Ellert en Brammert
Wanneer: Tot en met 25 augustus 2019

Openluchtmuseum Ellert en Brammert organiseert op zaterdag 24 augustus 2019 voor de eerste keer een reuze(n)fair. Het museum kan gebruik... (lees verder)

SchoonoordDrum Cirkel met Volle Maan
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 16 augustus 2019

Iedere Volle Maan gaan we Drummen voor Moeder Aarde en maken we contact met de Spirit van jouw Drum. Bij lekker weer gaan we buiten rond... (lees verder)

SchoonoordReuzenmarkten Schoonoord
Locatie: Tourist Info Schoonoord
Wanneer: Tot en met 19 juli 2019

Op het terrein van het openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord worden in de zomerperiode, vanaf 18 juli, een aantal braderieën... (lees verder)

SchoonoordJe eigen Sjamanen Drum Bouwen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 18 juli 2019

Droom jij ook om zelf een Sjamanen Drum te bouwen?Om in contact te komen met de spirit en magie van de Drum?Iedere Drumbouwer heeft zijn of... (lees verder)

SchoonoordKrachtcirkel Together
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 13 juli 2019

Vertel en verwen avond voor vrouwen én mannen. Ook wel Rode Tent voor alleen vrouwen en Mannencirkel genoemd. Waarom voeg ik deze samen?... (lees verder)

SchoonoordKrachtCirkel Mediumschap OefenCirkel
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 10 juli 2019

Heb je ook mediumieke kwaliteiten en vind je het fijn om met gelijkgestemden te oefenen? 1 keer per maand is er een OefenCirkel waarin onze... (lees verder)

SchoonoordKrachtCirkel Opstellingen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 6 juli 2019

Via opstellingen kun  je heel mooi helder krijgen wat er op diverse lagen speelt. Dit kan in relatie sfeer zijn, maar ook in keuzes maken... (lees verder)

SchoonoordKrachtCirkel Spiri Crea
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 3 juli 2019

Lekker een avond creatief bezig zijn, in contact met de spirits en je creativiteit. Een avond samenzijn met gelijkgestemden. We starten de... (lees verder)

SchoonoordMeditatie KrachtCirkel
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 2 juli 2019

Via een visualisatie maken we een trancereis. Een reis naar het diepste van jouw Ziel. Om te ervaren en boodschappen te ontvangen van... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Haantje Aalden Benneveld Coevorden Dalen Dalerpeel Dalerveen De Kiel Diphoorn Erm Gees Geesbrug Holsloot Meppen Nieuwlande Coevorden Noord-Sleen Oosterhesselen Schoonoord Sleen Stieltjeskanaal Wachtum Wezup Wezuperbrug Zweeloo Zwinderen
Terug naarEvenementen gemeente CoevordenEvenementen regio EmmenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: