Drimble

Evenementen in Sleen

Hieronder staan de evenementen gehouden in Sleen. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over sleen

Evenementen in Sleen

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Coevorden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Coevorden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Sleen

FotoEvenementPlaats
SleenFestival der Zoete Verleidingen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 5 augustus 2019

Taartenbakkers en zoetekauwen uit het hele land trekken begin augustus naar Sleen. Op het Festival der Zoete Verleidingen vind je de... (lees verder)

SleenDrents Kamerkoor DKK
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 20 mei 2019

Love?s Old Sweet Song door het Drents Kamerkoor   Bij het samenstellen van dit concert ondernam dirigent Dick Dijk een zoektocht op... (lees verder)

SleenMega sjoeltoernooi in Sleen
Locatie: Tourist Info Sleen
Wanneer: Tot en met 28 april 2019

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, organiseert de Stichting Activiteiten Sleen (SAS) een mega sjoel wedstrijd. Meld je aan voor 23 april!.... (lees verder)

SleenRenze Ferwerda en Freek Dicke / Laat geluk!
Locatie: Restaurant Theater De Deel
Wanneer: Tot en met 25 maart 2019

Zanger/tekstschrijver Renze Ferwerda schrijft chansons die ergens over gaan.Hij heeft een warme stem, maakt mooie, intieme theaterconcerten... (lees verder)

SleenB.J. Hegen Blues Band
Locatie: Restaurant Theater De Deel
Wanneer: Tot en met 18 maart 2019

Leider van de band is B.J.Hegen. (Bé). Eind jaren 70 richtte de Annenaar de B.J.Hegen Blues Band op. De band bestaat nu meer dan 35 jaar.... (lees verder)

SleenOpen Atelier Sleen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 11 maart 2019

In de werkruimte van tuinontwerper/kunstschilder Ton ter Linden en zijn partner publicist/beeldhouwer Gert Tabak is een mooie collectie van... (lees verder)

SleenFolktrio Assassenachs
Locatie: Restaurant Theater De Deel
Wanneer: Tot en met 18 februari 2019

In de loop van de tijd hebben ze vele pubs, clubs en folkfestivals in en rond Nederland aangedaan. Met hun mix van traditionele Keltische... (lees verder)

SleenErnest Beuving - Klap van de korenmolen?
Locatie: Restaurant Theater De Deel
Wanneer: Tot en met 26 januari 2019

Hoezo "Klap van de korenmolen"? Ernest Beuving belandde zelf ooit in de psychiatrie en leerde daar vooral: "hoe gek het is, om het niet te... (lees verder)

SleenGrunneger Troebadoer Jan Henk de Groot
Locatie: Restaurant Theater De Deel
Wanneer: Tot en met 15 december 2018

Jan Henks Groningstalige debuutalbum ?Weerom? werd in maart 2014 bekroond met de Streektaalprijs van het Dagblad van het Noorden en... (lees verder)

SleenFestival De Linde
Locatie: Happerei de Linde
Wanneer: Tot en met 24 november 2018

Geen verdere omschrijving (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Haantje Aalden Benneveld Coevorden Dalen Dalerpeel Dalerveen De Kiel Diphoorn Erm Gees Geesbrug Holsloot Meppen Nieuwlande Coevorden Noord-Sleen Oosterhesselen Schoonoord Sleen Stieltjeskanaal Wachtum Wezup Wezuperbrug Zweeloo Zwinderen
Terug naarEvenementen gemeente CoevordenEvenementen regio EmmenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: