Drimble

Evenementen in de Gemeente Coevorden

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Coevorden. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente coevorden

Evenementen in de Gemeente Coevorden

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Coevorden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Coevorden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Coevorden

FotoEvenementPlaats
CoevordenGlow in the dark midgetgolf
Locatie: Midgetgolf Coevorden
Wanneer: Tot en met 2 januari 2023

Glow in the dark golf. Je speelt in een donkere ruimte met meer dan voldoende licht afkomstig van de black light schilderingen, decoratie,... (lees verder)

CoevordenTentoonstelling `Verborgen Ambachten`
Locatie: Stedelijk Museum Coevorden
Wanneer: Tot en met 28 oktober 2019

Op 2 februari start een nieuwe tentoonstelling in het Stedelijk Museum Coevorden over verborgen ambachten. Rond 1900 was de boerderij het... (lees verder)

OosterhesselenDe Toorn van Thunaer
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 9 september 2019

Op landgoed De Klencke wordt een Drentstalige muziek- en theaterproductie uitgevoerd. Het script is speciaal geschreven voor deze locatie,... (lees verder)

DalenAlbert Eising loop
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 9 september 2019

Traditioneel op de 2e zondag van september de Albert Eising loop. (lees verder)

SchoonoordHet pad van de 13 chakra`s
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 8 september 2019

Het pad van de 13 chakra`s. In het Vissen tijdperk ervoeren we 7 hoofdchakra`s.Sinds 2012 leven we in het Aquarius tijdperk, ons... (lees verder)

DalenSLENTER-AVOND in Dalen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 1 september 2019

Komend jaar organiseert de Daler Horeca weer een Slenteravond. Livemuziek op het grote horeca-terras midden in het dorp. De slenteravond... (lees verder)

DalenMISS-SUMMERVERKIEZING in Dalen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 26 augustus 2019

Ook in 2019 staat de Miss Smmerverkiezing op het programma. Voor de 27e keer. De populaire Missverkiezing zal plaatsvinden op zondag 25... (lees verder)

SchoonoordReuze(n)fair Ellert en Brammert
Locatie: Openluchtmuseum Ellert en Brammert
Wanneer: Tot en met 25 augustus 2019

Openluchtmuseum Ellert en Brammert organiseert op zaterdag 24 augustus 2019 voor de eerste keer een reuze(n)fair. Het museum kan gebruik... (lees verder)

SchoonoordDrum Cirkel met Volle Maan
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 16 augustus 2019

Iedere Volle Maan gaan we Drummen voor Moeder Aarde en maken we contact met de Spirit van jouw Drum. Bij lekker weer gaan we buiten rond... (lees verder)

SleenFestival der Zoete Verleidingen
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 5 augustus 2019

Taartenbakkers en zoetekauwen uit het hele land trekken begin augustus naar Sleen. Op het Festival der Zoete Verleidingen vind je de... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente 't Haantje Aalden Benneveld Coevorden Dalen Dalerpeel Dalerveen De Kiel Diphoorn Erm Gees Geesbrug Holsloot Meppen Nieuwlande Coevorden Noord-Sleen Oosterhesselen Schoonoord Sleen Stieltjeskanaal Wachtum Wezup Wezuperbrug Zweeloo Zwinderen
Terug naarEvenementen regio EmmenEvenementen provincie Drenthe

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: