Drimble

Evenementen in Gees

Hieronder staan de evenementen gehouden in Gees. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gees

Evenementen in Gees

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Coevorden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Coevorden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Gees

FotoEvenementPlaats
GeesGees in wintersfeer
Locatie: Tourist Info Gees
Wanneer: Tot en met 25 november 2018

Op vrijdag 23 november en zaterdag 24 november 2018 organiseert Stichting Gees in Wintersfeer wederom de jaarlijkse winterfair in Gees.... (lees verder)

GeesFly-In Gees
Locatie: Tourist Info Gees
Wanneer: Tot en met 2 september 2018

Deze jubileum editie belooft weer een spektakelstuk te worden met o.a. MLA?s, oldtimers, heteluchtballonen en verschillende activiteiten.... (lees verder)

GeesFly-In Gees
Locatie: Tourist Info Gees
Wanneer: Tot en met 2 september 2018

Gees staat zaterdag 1 september in het teken van de Fly-in. Het dorp beschikt die dag over een internationaal vliegveld. Meer dan honderd... (lees verder)

GeesSchildersfestival Montmartre Oosterhesselen
Locatie: Tourist Info Gees
Wanneer: Tot en met 25 juli 2018

Zo?n 70 schilders, zowel amateur als professional, zijn er twee dagen in de buitenlucht aan het werk en laten eerder gemaakt werk zien.... (lees verder)

GeesFemale Voices en Northern Lights
Locatie: Tourist Info Gees
Wanneer: Tot en met 27 mei 2018

Female Voices is een vocaal ensemble en zingt a capella. Het repertoire omvat 2 tot 8 stemmige liederen en is zeer divers. Het varieert van... (lees verder)

GeesDauwtrappen in Gees
Locatie: Tourist Info Gees
Wanneer: Tot en met 11 mei 2018

Tourist Info Gees houdt op Hemelvaartsdag ? donderdag 10 mei ? het traditionele dauwtrappen in de omgeving van Gees. De start is om... (lees verder)

GeesRONDOM GEES
Locatie: Tourist Info Gees
Wanneer: Tot en met 23 april 2018

In de zomer en in de winter staat Gees regelmatig bol van activiteiten waar mensen uit de verre omtrek op af komen. Want Gees is het... (lees verder)

GeesEen Kei van een Wandeltocht Gees
Locatie: Geen locatie doorgegeven
Wanneer: Tot en met 22 april 2018

IJsvereniging Goringbosch en restaurant De Zwerfkei organiseren samen Een Kei van een Wandeltocht. Rondom Gees kun je 21 april een... (lees verder)

GeesWandeltocht in Gees
Locatie: Tourist Info Gees
Wanneer: Tot en met 22 april 2018

Een kei van een wandeling rondom Gees over afstanden 5, 10 en 15 km. Opgave voor 18 april: ijsvereniginggoringbosch@gmail.com. Voor meer... (lees verder)

GeesHEM en Ineke de Jong
Locatie: Tourist Info Gees
Wanneer: Tot en met 15 april 2018

HEM is HEM en moeilijk te vergelijken met andere mannenkoren. De kracht van HEM zit in de afwisseling: de liederen zijn vrolijk, liefdevol,... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Haantje Aalden Benneveld Coevorden Dalen Dalerpeel Dalerveen De Kiel Diphoorn Erm Gees Geesbrug Holsloot Meppen Nieuwlande Coevorden Noord-Sleen Oosterhesselen Schoonoord Sleen Stieltjeskanaal Wachtum Wezup Wezuperbrug Zweeloo Zwinderen
Terug naarEvenementen gemeente CoevordenEvenementen regio EmmenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: