Drimble

Evenementen in Wachtum

Hieronder staan de evenementen gehouden in Wachtum. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over wachtum

Evenementen in Wachtum

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Coevorden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Coevorden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Wachtum

FotoEvenementPlaats
WachtumDansavond
Locatie: Dansclub Dansmetmemee, Middendorp 25, Wachtum
Wanneer: Op 10 mei 2017

2e Clubavond Woensdag 10 mei gezellige dansavond in dorpshuis ?de Kom? in Wachtum Organisatie en uitvoering is in handen van Dansclub... (lees verder)

WachtumDansavond
Locatie: Dansclub Dansmetmemee, Middendorp 25, Wachtum
Wanneer: Op 3 mei 2017

1e Clubavond Woensdag 3 mei gezellige dansavond in dorpshuis ?de Kom? in Wachtum Organisatie en uitvoering is in handen van Dansclub... (lees verder)

WachtumConcours Hippique Wachtum
Locatie: 11.00 uur, Noordenveldseweg, Wachtum
Wanneer: Op 26 juni 2016

CONCOURS HIPPIQUE WACHTUM, ZONDAG 26 JUNI 2016 Muziek, een gezellige sfeer en uiteraard paarden maken het Concours Hippique in Wachtum... (lees verder)

Wachtumsingle party wachtum
Locatie: Dinnercafe Welgelegen, Oosterhesselerweg 20, Wachtum
Wanneer: Tot en met 3 april 2016

Bbq voor singles met Party . In dinner- en theatercafé Welgelegen in Wachtum wordt zaterdag 2 april a.s. een party avond voor singles... (lees verder)

WachtumSingle Party Wachtum
Locatie: Dinnercafe Welgelegen, Oosterhesselerweg 20, Wachtum
Wanneer: Tot en met 7 februari 2016

Party voor singles in Wachtum. Op 6 feb. 2016 wordt in dinner- en theatercafé Welgelegen een dansparty voor singles vanaf 35 jaar... (lees verder)

WachtumAanschuifbuffet voor singles met Party na.
Locatie: dinnercafe Welgelegen, Oosterhesselerweg 20, Wachtum
Wanneer: Op 5 december 2015

Party voor singles. In dinner- en theatercafé Welgelegen in Wachtum wordt een reeks party avonden voor singles vanaf 35 jaar... (lees verder)

WachtumSingle Party
Locatie: Oosterhesselerweg 20 in Wachtum
Wanneer: Op 3 oktober 2015

Nieuw in de regio, Party voor singles. In dinner- en theatercafé Welgelegen in Wachtum wordt een reeks party avonden voor singles vanaf 35... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Haantje Aalden Benneveld Coevorden Dalen Dalerpeel Dalerveen De Kiel Diphoorn Erm Gees Geesbrug Holsloot Meppen Nieuwlande Coevorden Noord-Sleen Oosterhesselen Schoonoord Sleen Stieltjeskanaal Wachtum Wezup Wezuperbrug Zweeloo Zwinderen
Terug naarEvenementen gemeente CoevordenEvenementen regio EmmenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: