Drimble

Coevorden Nieuws

Meer nieuws uit de Gemeente Coevorden Regio Emmen

menu coevorden
Bron in regio: Emmen .nuKlazienaveen LokaalSleenWeb | SleenZO!34 | EmmenZuidoosthoekerBennie WolbersCoevorden Huis aan HuisEmmen NuErm .nuKlazienaveen 24Weiteveen.infoDalen.nuDe Kiel .infoDorpsbelangen Nieuw-BuinenDigitaal Dorp DrouwenerveenOdoorn NuWachtum .nuZweeloo DigitaalGemeente Borger-OdoornGemeente CoevordenGemeente EmmenGemeenteraad Emmen

24 oktober 2017

01:59
Ruinerwold.info
Na vier nederlagen werd het weer eens tijd voor een overwinning en tegen Germanicus had Ruinerwold zich voorgenomen te stunten. Het rijk...

23 oktober 2017

21:55
Coevorden Huis aan Huis
De hoofdmacht van Dalen deed zondagmiddag op bezoek bij EMMS in Slagharen uitstekende zaken.
21:25
Coevorden Huis aan Huis
Drummer John Roffel van Mooi Wark is zaterdag wel aanwezig op Siepelrock in Pesse, maar drumt niet mee. Hij is aanwezig op het festival... Ook op:
19:36
ZO!34 | Emmen
Er is zondagnacht ingebroken in hotel Talens in Coevorden. Toen het beveiligingsbedrijf en enkele agenten arriveerden werd er onder...
17:32
Zuidoosthoeker
Oud-Coevordenaar Geert Broeren las zaterdag voor de deur van The Readshop voor uit zijn nieuwe jeugdboek Het Oog ]...
16:49
Coevorden Huis aan Huis
Bij de reddingsactie van een vrouw uit de stadsgracht waren naast Roelie en Jannes Timmer meer mensen betrokken. ´Maar deze jongens...
16:43
Coevorden Huis aan Huis
DSC ´65 heeft het uitduel tegen Zwartemeerse Boys na een 0-2 ruststand met 1-2 gewonnen. Ook op:
16:37
Coevorden Huis aan Huis
Zwem- en poloclub De Plons houdt van 23 tot en met 27 oktober in zwembad De Swaneburg in Coevorden weer de jaarlijkse Zwem4daagse.
15:24
Gemeente Coevorden
Voor meer informatie over deze werkzaamheden, de planning en een tekening van de nieuwe situatie, kunt u kijken op...
15:11
Meppeler Courant
Ondanks de 2-0 nederlaag tegen Germanicus keek Ruinerwold-coach Henri Spijkerman zondag tevreden terug op het spel van z´n ploeg.
14:07
Coevorden Huis aan Huis
Leden van Loopgroep Coevorden liepen zaterdag mee tijdens de Boszichtrun in Beilen en de Oldemeijercross in Hardenberg. Ook op:
13:10
Drenthe Nu
Raptim heeft zondag tegen en in Emmeloord een flinke nederlaag opgelopen. Dat leek er in het begin van de wedstrijd zeker niet op De blauw-witten... Ook op:
12:58
Drenthe Nu
Kinderopvang Het Ganzennest opende woensdag 1 november precies vijftien jaar geleden de deuren. Dat wordt die dag tussen 16.30 en 19.00... Ook op:
12:13
Coevorden Huis aan Huis
De hoofdmacht van Sweel (zon) heeft zondagmiddag voor een verrassing gezorgd. De ploeg uit Zweeloo versloeg het hooggeklasseerde HOC met 1-2. Ook op:
11:40
Drenthe Nu
Stond hij vorig jaar nog op plek 15, de in Coevorden geboren Don Diablo is dit jaar in de DJ Mag Top 100 vier plaatsen gestegen naar... Ook op:
10:37
Coevorden Huis aan Huis
In de 5e klasse E heeft NKVV zaterdagmiddag een nipte 2-1 zege geboekt tegen Damacota. Met kunst- en vliegwerk bleef de formatie uit Dalerpeel... Ook op:
09:34
Nieuwsbank
Twee inbrekers aangehouden in een hotel Laatste update: 23-10-2017 | 08:05 Coevorden - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag... Ook op:
09:03
Menterwolde .info
Een 20-jarige Winschoter en een man uit Coevorden (38) zijn afgelopen nacht aangehouden voor inbraak(poging) in een hotel in Coevorden....
09:02
Zuidoosthoeker
Germanicus speelde zondag thuis tegen Ruinerwold en boekte een verdiende 2-0 overwinning. Trainer Eric Prins kon wegens ziekte niet... Ook op:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Haantje Aalden Benneveld Coevorden Dalen Dalerpeel Dalerveen De Kiel Diphoorn Erm Gees Geesbrug Holsloot Meppen Noord-Sleen Oosterhesselen Schoonoord Sleen Stieltjeskanaal Wachtum Wezup Wezuperbrug Zweeloo Zwinderen
Terug naarNieuws gemeente CoevordenNieuws regio EmmenNieuws provincie DrentheNieuws Nederland

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: