Drimble

Evenementen in Geesbrug

Hieronder staan de evenementen gehouden in Geesbrug. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over geesbrug

Evenementen in Geesbrug

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Coevorden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Coevorden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Geesbrug

FotoEvenementPlaats
Geesbrugaccordeondag
Locatie: Dorpshuis de Tiphof, Lindenlaan 2, Geesbrug
Wanneer: Op 28 oktober 2017

Accordeondag met accordeonnisten uih geheel nederland en ovb oostenrijk (lees verder)

Geesbrugaccordeondag
Locatie: Dorpshuis Geesbrug, Lindenlaan 2, Geesbrug
Wanneer: Op 22 oktober 2016

Op 22 oktober is er weer de jaarlijkse acordeondag in de Tiphof in Geesbrug met optredens van o.a Die Junge Tiroler teuffel.Jan en... (lees verder)

GeesbrugGoede doelen dag voor stichting de Opkikker.
Locatie: Stichting de Helpende Hand., Lantschapsweg 2, Geesbrug
Wanneer: Op 18 juni 2016

Een jeugdgroep uit Geesbrug houd 18 juni 2016 een dag voor het goede doel dit doel is stichting de Opkikker. Wij hebben leuke activiteiten... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Haantje Aalden Benneveld Coevorden Dalen Dalerpeel Dalerveen De Kiel Diphoorn Erm Gees Geesbrug Holsloot Meppen Nieuwlande Coevorden Noord-Sleen Oosterhesselen Schoonoord Sleen Stieltjeskanaal Wachtum Wezup Wezuperbrug Zweeloo Zwinderen
Terug naarEvenementen gemeente CoevordenEvenementen regio EmmenEvenementen provincie DrentheEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Emmen:

Regio's in de provincie Drenthe: