Hoge WOZ-waarde? Verlaag gratis je WOZ-waarde! Klik hier.

Evenementen in Renesse

Hieronder staan de evenementen gehouden in Renesse. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over renesse
Plaatsen in deze gemeente Brouwershaven Bruinisse Burgh Dreischor Ellemeet Kerkwerve Nieuwerkerk Noordgouwe Noordwelle Oosterland Ouwerkerk Renesse Scharendijke Serooskerke (Schouwen-Duiveland) Sirjansland Zierikzee Zonnemaire
Terug naar112 gemeente Schouwen-Duiveland112 regio Schouwen-Duiveland112 provincie Zeeland112 Nederland

Evenementen in Renesse

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Schouwen-Duiveland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Schouwen-Duiveland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Renesse

FotoEvenementPlaats
RenesseFjoertoermarkt
Locatie: Hogezoom, Renesse
Wanneer: Op 14 september 2019

Voorafagaand aan de Fjoertoer is er in het centrum van Renesse een markt. Deze duurt van 10.00 tot 17.00u De Fjoertoer Renesse wordt... (lees verder)

RenesseKantje La vantje
Locatie: Jan van Renesseweg, Renesse
Wanneer: Op 6 juli 2019

Kantje la Vantje is het beach soccer toernooi van Zuid-Nederland. Het toernooi wordt dit jaar voor de 16e keer georganiseerd. Er komen... (lees verder)

Renesseblaaskapel hé hé uit Prinsenbeek
Locatie: centrum, Renesse
Wanneer: Op 16 juni 2019

Vaderdag in Renesse met Sfeer en muziek. Vandaag zal de Blaaskapel uit Prinsenbeek zorgen voor een muzikaal tintje. Neem papa mee en doe... (lees verder)

RenessePinksterweekend in Renesse
Locatie: Hogezoom, Renesse
Wanneer: Tot en met 10 juni 2019

Tijdens het Pinksterweekend in Renesse is het een en al muziek en gezelligheid! Het programma staat nog niet vast maar u kunt rekenen op... (lees verder)

RenesseMuzikaal optreden van de Flageolettes
Locatie: centrum, Renesse
Wanneer: Op 2 juni 2019

In Renesse is er altijd iets te doen. Op 2 juni zorgen de Flageolettes voor muziek van vroeger tot nu, van tango tot jazz, van Nederland... (lees verder)

RenesseMuziek optreden John Muis
Locatie: Centrum, Renesse
Wanneer: Op 19 mei 2019

Vandaag zal de band van John Muis de Hardlopers en wandelaars van de Halve van Renesse muzikaal begeleiden. Bent u toeschouwer; dan hoeft u... (lees verder)

RenesseSteltlopers in Renesse
Locatie: Centrum, Renesse
Wanneer: Op 18 mei 2019

Uniek in Renesse; steltlopers. Entertainment op grote hoogte. Vandaag zijn het de steltlopers met de dikke kuiten. Maak een selfie. Ze... (lees verder)

RenesseKarrewiets mobiel in Renesse
Locatie: Centrum, Renesse
Wanneer: Op 12 mei 2019

Een dagje Renesse wordt opgeleukt met een fantastische act namelijk de Karrewiets. De Karrewiets kan alles; accordeon, contrabas, gitaar,... (lees verder)

RenesseKoelala; mobiele act in Renesse
Locatie: Centrum, Renesse
Wanneer: Op 28 april 2019

Vrolijk, gezellig, kolderiek. Dat zijn de kenmerken van deze bizarre maar vooral hilarische muzikale act. Hou je echt nog van mij Rocking... (lees verder)

RenesseMichelle David & The Gospel Sessions
Locatie: Zeeanemoonweg 1, Renesse
Wanneer: Op 1 december 2018

"Music that feeds the heart and soothes the soul, daar gaat het wat mij betreft over" zegt Michelle David, zangeres van `Michelle... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Brouwershaven Bruinisse Burgh Dreischor Ellemeet Kerkwerve Nieuwerkerk Noordgouwe Noordwelle Oosterland Ouwerkerk Renesse Scharendijke Serooskerke (Schouwen-Duiveland) Sirjansland Zierikzee Zonnemaire
Terug naarEvenementen gemeente Schouwen-DuivelandEvenementen regio Schouwen-DuivelandEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Schouwen-Duiveland:

Regio's in de provincie Zeeland: