Evenementen in Dreischor

Hieronder staan de evenementen gehouden in Dreischor. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over dreischor
Plaatsen in deze gemeente Brouwershaven Bruinisse Burgh Dreischor Ellemeet Kerkwerve Nieuwerkerk Noordgouwe Noordwelle Oosterland Ouwerkerk Renesse Scharendijke Serooskerke (Schouwen-Duiveland) Sirjansland Zierikzee Zonnemaire
Terug naar112 gemeente Schouwen-Duiveland112 regio Schouwen-Duiveland112 provincie Zeeland112 Nederland

Evenementen in Dreischor

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Schouwen-Duiveland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Schouwen-Duiveland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Dreischor

FotoEvenementPlaats
DreischorWijngaardYoga tijdens Zeeuws Wijnfeest
Locatie: Zuiddijk 4, Dreischor
Wanneer: Op 4 augustus 2018

Yoga en wijn, gaat dat samen?! Nou en of! Althans, wel in Zeeland? Tijdens het Zeeuws Wijnfeest, één van de leukste, gezelligste én... (lees verder)

DreischorRondje Dreischor 2018
Locatie: Ring 1, Dreischor
Wanneer: Op 10 juni 2018

Op de tweede zondag in juni is er altijd open dag in het mooiste ringdorp van Zeeland: Rondje Dreischor is het ideale uitje voor wie... (lees verder)

DreischorDemonstratie vlasbewerking
Locatie: Molenweg 3, Dreischor
Wanneer: Op 14 april 2018

Vlas is een prachtige natuurlijke grondstof, geschikt voor zeer uiteenlopende producten. In museum Goemanszorg kan men u er alles over... (lees verder)

DreischorSinterklaas intocht Dreischor
Locatie: Bogerdweg/Zuiddijk, Dreischor
Wanneer: Op 25 november 2017

25 november 10.00 uur begin Bogerdweg/Zuiddijk in Dreischor.  Openingstijden Op zaterdag 25 november 2017 - vanaf 10:00 uur. (lees verder)

DreischorGeen herfstvakantie zonder de aardappel! (activiteit en rondleiding)
Locatie: Molenweg 3, Dreischor
Wanneer: Op 17 oktober 2017

In oktober is het weer herfstvakantie! Maar werden kinderen daar vroeger net zo blij van als wij vandaag de dag? Vroeger hadden kinderen... (lees verder)

DreischorTrekker Trek wedstijden + schuurfeest in Dreischor
Locatie: Gaanderse`sweg 11, Dreischor
Wanneer: Op 2 september 2017

Op het terrein van Jan Poot aan de Gaanderse`sweg in Dreischor wordt zaterdag 2 september 2017 voor de derde keer een... (lees verder)

DreischorKoningsdag
Locatie: Voetbalveld DSC`09
Wanneer: Op 27 april 2017

Koningsdagfeest op het voetbalveld op Dreischor met voor iedereen wat wils, zoals: Programma Koningsdag * 09:30 uur Gratis bakje koffie na... (lees verder)

DreischorMuseumweek in Streek- en landbouwmuseum Goemanszorg
Locatie: Molenweg 3, Dreischor
Wanneer: Tot en met 9 april 2017

Thema?s zoals Trekpaard, Vlas, Meekrap en de Geografie van Schouwen-Duiveland staan centraal, maar ook het woonhuis uit 1920; kruidentuin... (lees verder)

DreischorLight Run for KiKa Dreischor
Locatie: Ring, Dreischor
Wanneer: Op 25 maart 2017

Een plezier loop van 5 km in en om Dreischor.  Op deze laatste donkere winterdag wordt de route verlicht door allerlei lampjes. Ook mogen... (lees verder)

DreischorVoorjaarsvakantie in Goemanszorg
Locatie: Molenweg 3, Dreischor
Wanneer: Tot en met 5 maart 2017

In de voorjaarsvakantie zijn er allerlei extra activiteiten te beleven in het Streek- en Landbouwmuseum Goemanszorg. Van 25 februari tot en... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Brouwershaven Bruinisse Burgh Dreischor Ellemeet Kerkwerve Nieuwerkerk Noordgouwe Noordwelle Oosterland Ouwerkerk Renesse Scharendijke Serooskerke (Schouwen-Duiveland) Sirjansland Zierikzee Zonnemaire
Terug naarEvenementen gemeente Schouwen-DuivelandEvenementen regio Schouwen-DuivelandEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Schouwen-Duiveland:

Regio's in de provincie Zeeland: