Evenementen in Renesse (pagina 2)

Hieronder staan de evenementen gehouden in Renesse. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over renesse

Evenementen in Renesse | Pagina 2

FotoEvenementPlaats
RenesseTrail by the Sea
Locatie: Hogezoom, Renesse
Wanneer: Op 4 november 2018

Trail met veel afwisseling en onverwachte passages die het karakter van zeeland bijzonder goed weergeeft. Naast wild groen zorgen de... (lees verder)

RenesseWoodworks
Locatie: Hogezoom, Renesse
Wanneer: Tot en met 16 september 2018

Vandaag een akoestische band uit Zeeland in Renesse! Zij spelen rock covers uit de jaren 90 tot nu. Hun repertoire is daarnaast uitgebreid... (lees verder)

RenesseFestival aan Zee
Locatie: Hogezoom, Renesse
Wanneer: Tot en met 9 september 2018

Festival aan Zee 2018 wordt gehouden van vrijdag 7 september tot en met zondag 9 september 2018. Ook dit jaar gaan we er weer een groot... (lees verder)

RenesseSuitz
Locatie: Hogezoom, Renesse
Wanneer: Tot en met 30 augustus 2018

De 2 jonge, enthousiaste muzikanten van Suitz zijn vandaag in Renesse. Met hun muzikaliteit, zowel instrumentaal als akoestisch, zetten zij... (lees verder)

RenesseSuitz
Locatie: Hogezoom, Renesse
Wanneer: Tot en met 30 augustus 2018

Vandaag is het dansen en meezingen met Suitz in Renesse. Suitz is een akoestisch duo, bestaande uit twee jonge super-enthousiaste... (lees verder)

RenesseStreet Magic Paul Weiss
Locatie: Hogezoom, Renesse
Wanneer: Op 28 augustus 2018

Vandaag in Renesse een unieke en magische happening! Niets is meer wat het lijkt, u zult genieten van wonderlijke magische acts en... (lees verder)

RenesseAlles in 1 fiets
Locatie: Hogezoom, Renesse
Wanneer: Tot en met 23 augustus 2018

Vandaag trekt Tijs vrolijk met zijn bakfiets door Renesse. Hij tovert de gekste fratsen uit zijn reiskoffers. Op muziek presenteert hij de... (lees verder)

RenesseMagic show Evert
Locatie: Hogezoom, Renesse
Wanneer: Op 16 augustus 2018

Vandaag beleeft u magische momenten in Renesse met Evert van Asselt. Hij is een allround entertainer en tovert een glimlach op ieders... (lees verder)

RenesseFrisfeest
Locatie: Hogezoom 169, Renesse
Wanneer: Tot en met 13 augustus 2018

Nog geen 16 jaar oud, maar heb je wel zin in een feestje in een discotheek, dan is dit je kans! Discotheek Pinky organiseert deze zomer... (lees verder)

RenesseLounge duo
Locatie: Hogezoom, Renesse
Wanneer: Tot en met 9 augustus 2018

Vandaag in Renesse een uniek akoestische band met steengoede live muziek! In het repertoire van `Acoustic Lounge duo` zijn... (lees verder)

Plaatsen in de gemeente Schouwen-Duiveland:

Gemeenten in de regio Schouwen-Duiveland:

Regio's in de provincie Zeeland: