Evenementen in Oosterland

Hieronder staan de evenementen gehouden in Oosterland. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over oosterland
Plaatsen in deze gemeente Brouwershaven Bruinisse Burgh Dreischor Ellemeet Kerkwerve Nieuwerkerk Noordgouwe Noordwelle Oosterland Ouwerkerk Renesse Scharendijke Serooskerke (Schouwen-Duiveland) Sirjansland Zierikzee Zonnemaire
Terug naar112 gemeente Schouwen-Duiveland112 regio Schouwen-Duiveland112 provincie Zeeland112 Nederland

Evenementen in Oosterland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Schouwen-Duiveland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Schouwen-Duiveland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Oosterland

FotoEvenementPlaats
OosterlandMenwedstrijd Oosterland
Locatie: Bredeweg, N59, Oosterland
Wanneer: Op 27 mei 2017

Op 27 mei 2017 viert Fok-en Menvereniging Schouwen-Duiveland haar 100-jarig bestaan met een grootse menwedstrijd: IMPULS OEFENMARATHON met... (lees verder)

OosterlandVerkoping en rommelmarkt oosterland
Locatie: Van Abeelenstraat, Oosterland
Wanneer: Op 20 mei 2017

Gezellige verkoping in Oosterland Openingstijden Op zaterdag 20 mei 2017 (lees verder)

OosterlandMidzomermiddag-avondrommelmarkt in Oosterland
Locatie: Torenplein 1, Oosterland
Wanneer: Op 3 augustus 2016

De Hervormde gemeente van Oosterland organiseert haar traditionele Midzomermiddag-avondrommelmarkt. In de afgelopen maanden is de... (lees verder)

OosterlandBezoek tuinbouwbedrijven met boerenlunch
Locatie: Ringweg 14, Oosterland
Wanneer: Op 30 juli 2016

Wij, Agrarisch Schouwen-Duiveland, zijn bezig met het organiseren van onze jaarlijks terugkerende zomeractiviteit voor de inwoners en... (lees verder)

OosterlandApres-Ski Party
Locatie: Sint Joostdijk 27, Oosterland
Wanneer: Op 19 maart 2016

Het dorpshuis in Tirloer sfeer met de Apres Ski DJ die de grootste hits draait. Programma 19.00-20.00 uur kinderen 20.00-01.00 uur... (lees verder)

OosterlandIntocht Sinterklaas Oosterland
Locatie: Markt, Oosterland
Wanneer: Op 28 november 2015

Sinterklaas en zijn Pieten komen naar Oosterland. Om 13.30 zal hij op de Markt aankomen waarna hij een rondgang door het dorp maakt. Vanaf... (lees verder)

OosterlandHerfstmarkt in de Jodocuskerk van Oosterland
Locatie: Torenplein 1, Oosterland
Wanneer: Tot en met 14 november 2015

De Hervormde gemeente van Oosterland organiseert op vrijdagavond 13 en zaterdag 14 november een sfeervolle herfstmarkt in de Jodocuskerk... (lees verder)

OosterlandZomerconcert, Oosterhof,
Locatie: Sint Joostdijk 27, Oosterland
Wanneer: Op 10 juli 2015

Op vrijdag 10 juli houdt Oosterlands Fanfare ter afsluiting van het seizoen een zomeravondconcert in de tuin voor dorpshuis Oosterhof. Het... (lees verder)

OosterlandOpening De Toren van de Baron
Locatie: Hoge Maireweg, Oosterland
Wanneer: Op 29 mei 2015

De voormalige transformatortoern uit de begintijd van het electriciteitsnet, heeft een nieuw doel gekregen als natuurtoren. Na de... (lees verder)

OosterlandKoningsdag Oosterland 2015
Locatie: Burgemeester van de Havestraat, Oosterland
Wanneer: Op 27 april 2015

Op 27 april Koningsdag! Meer informatie volgt.  Openingstijden Op maandag 27 april 2015 (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Brouwershaven Bruinisse Burgh Dreischor Ellemeet Kerkwerve Nieuwerkerk Noordgouwe Noordwelle Oosterland Ouwerkerk Renesse Scharendijke Serooskerke (Schouwen-Duiveland) Sirjansland Zierikzee Zonnemaire
Terug naarEvenementen gemeente Schouwen-DuivelandEvenementen regio Schouwen-DuivelandEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Schouwen-Duiveland:

Regio's in de provincie Zeeland: