Evenementen in Zonnemaire

Hieronder staan de evenementen gehouden in Zonnemaire. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over zonnemaire
Plaatsen in deze gemeente Brouwershaven Bruinisse Burgh Dreischor Ellemeet Kerkwerve Nieuwerkerk Noordgouwe Noordwelle Oosterland Ouwerkerk Renesse Scharendijke Serooskerke (Schouwen-Duiveland) Sirjansland Zierikzee Zonnemaire
Terug naar112 gemeente Schouwen-Duiveland112 regio Schouwen-Duiveland112 provincie Zeeland112 Nederland

Evenementen in Zonnemaire

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Schouwen-Duiveland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Schouwen-Duiveland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Zonnemaire

FotoEvenementPlaats
ZonnemaireOasecombo in d`Ouwe Smisse
Locatie: Breedveld 3, Zonnemaire
Wanneer: Op 27 januari 2019

Een optreden van het Oasecombo, de hele middag heerlijke muziek Openingstijden Op zondag 27 januari 2019 - 14:30 tot en met 17:30 uur. (lees verder)

ZonnemaireTrekkertrek wedstrijden en schuurfeest
Locatie: Boogerdweg 2, Zonnemaire
Wanneer: Op 1 september 2018

Overdag zullen er wedstrijden Trekkertrek worden gehouden in de klasse van 2 ton tot 7,5 ton. Aansluitend zal DJ Aadje de avond starten... (lees verder)

ZonnemaireLezing over ons zonnestelsel en speuren naar planeten
Locatie: Rietdijk 10, Zonnemaire
Wanneer: Op 4 augustus 2018

Op zaterdagavond 4 augustus a.s. zal Jan Koeman, medewerker van de sterrenwacht Philippus Lansbergen in Middelburg, op de Zonnehoeve een... (lees verder)

ZonnemaireKoningsdag Zonnemaire
Locatie: Tuinweg, Zonnemaire
Wanneer: Tot en met 27 april 2018

Stichting Oranje Feest Zonnemaire organiseert een geweldige Oranje nacht en een gezellige Koningsdag voor jong en oud. De Oranje nacht is... (lees verder)

ZonnemaireEilandexpeditie Veermansplaat
Locatie: Haven van Bommenede 1, Bommenede
Wanneer: Op 19 oktober 2017

Ga met Staatsbosbeheer mee op eilandexpeditie naar het nog ongerepte en onbewoonde eiland Kleine Veermansplaat. Een sportieve tocht waarbij... (lees verder)

ZonnemaireOp zoek naar de grote vijf van de Grevelingen
Locatie: Haven van Bommenede 1, Bommenede
Wanneer: Op 18 oktober 2017

In het Grevelingenmeer zitten niet alleen zeehonden, maar zwemmen ook reeën naar de eilanden en zit er een vaste populatie op de Slikken... (lees verder)

ZonnemaireBanjer mee op Bommenee
Locatie: Haven van Bommenede 1, Haven van Bommenede
Wanneer: Op 17 oktober 2017

Ontdek de prachtige Slikken van Bommenede, waar de zeekraal mooi rood kleurt. Duik samen met een IVN-gids in de geschiedenis van dit unieke... (lees verder)

ZonnemaireTai Chi/Qi Gong met uitzicht op de Grevelingen
Locatie: Haven van Bommenede 1, Zonnemaire
Wanneer: Op 14 oktober 2017

Ontspannen langs de Grevelingen met de blik op oneindig en het verstand op nul; de zachte, eenvoudige bewegingen van Tai Chi/Qi Gong... (lees verder)

ZonnemaireBeleef Zonnemaire
Locatie: Blooisedijk, Zonnemaire
Wanneer: Op 29 juli 2017

Het dorpsfeest van Zonnemaire. Beleef landbouw, oude ambachten, eten en drinken, molen de Korenbloem en vele andere mooie activiteiten!... (lees verder)

ZonnemaireStaatsbosbeheer - Op zoek naar de Grote Vijf
Locatie: Haven van Bommenede 1, Zonnemaire
Wanneer: Tot en met 26 oktober 2016

Nieuw: speur nu naar twee dieren van De Grote Vijf! In één middag speur je naar zowel zeehonden als reeën. In Bommenede stap je aan... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Brouwershaven Bruinisse Burgh Dreischor Ellemeet Kerkwerve Nieuwerkerk Noordgouwe Noordwelle Oosterland Ouwerkerk Renesse Scharendijke Serooskerke (Schouwen-Duiveland) Sirjansland Zierikzee Zonnemaire
Terug naarEvenementen gemeente Schouwen-DuivelandEvenementen regio Schouwen-DuivelandEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Schouwen-Duiveland:

Regio's in de provincie Zeeland: