Evenementen in Nieuwerkerk

Hieronder staan de evenementen gehouden in Nieuwerkerk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over nieuwerkerk

Evenementen in Nieuwerkerk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Schouwen-Duiveland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Schouwen-Duiveland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nieuwerkerk

FotoEvenementPlaats
NieuwerkerkNieuwerkerk Bruist!
Locatie: Kerkring, Nieuwerkerk
Wanneer: Op 23 juni 2018

Nieuwerkerk Bruist is een jaarlijks terugkerend evenement. Een weekend dat bol staat van gezelligheid! Op vrijdag is er een grote... (lees verder)

NieuwerkerkAvondmarkt Nieuwerkerk
Locatie: Kerkring, Nieuwerkerk
Wanneer: Op 22 juni 2018

Gezellige Avondmarkt met voor iedereen wat wils .Diverse attractie`s voor kinderen en met muzikale omlijsting door Gwen van Oeveren... (lees verder)

NieuwerkerkGruttepikkers toernooi (open toernooi)
Locatie: Stolpweg 4, Nieuwerkerk
Wanneer: Tot en met 6 augustus 2017

Gezellig toernooi bij TV Duiveland in Nieuwerkerk Openingstijden Van maandag 31 juli 2017 tot en met zondag 6 augustus 2017 (lees verder)

NieuwerkerkGruttepikkers Veteranentoernooi 35+
Locatie: Stolpweg 4, Nieuwerkerk
Wanneer: Tot en met 26 mei 2017

Gezellig toernooi bij TV Duiveland in Nieuwerkerk Openingstijden Van maandag 15 mei 2017 tot en met vrijdag 26 mei 2017 (lees verder)

NieuwerkerkSinterklaas intocht Nieuwerkerk
Locatie: Poststraat 20, Nieuwerkerk
Wanneer: Op 26 november 2016

Intocht van Sinterklaas en zijn Pieten in Nieuwerkerk. 13.00 uur bij Ons dorpshuis. Openingstijden Op zaterdag 26 november 2016 - vanaf... (lees verder)

NieuwerkerkAvondmarkt Nieuwerkerk
Locatie: Kerkring, Nieuwerkerk
Wanneer: Op 8 juli 2016

Deze sedert jaren drukbezochte avondmarkt op de sfeervolle Kerkring is zeker een bezoekje waard.  Met een kinder rommelmarkt en diverse... (lees verder)

NieuwerkerkTheatergroep Zierik: Driestuiversopera
Locatie: Rijksweg 19, Nieuwerkerk
Wanneer: Tot en met 4 juni 2016

Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Theatergroep Zierik heeft regisseur Cees Möhlmann gekozen voor een prestigieus en... (lees verder)

NieuwerkerkKoningsdag Nieuwerkerk 2016
Locatie: Nieuwerkerk
Wanneer: Op 27 april 2016

Koningsdag aubade in Nieuwerkerk Openingstijden Op woensdag 27 april 2016 - 08:45 tot en met 10:00 uur. (lees verder)

NieuwerkerkSpeuren in het maisdoolhof
Locatie: Krabbenhoekseweg 2, Nieuwerkerk
Wanneer: Tot en met 20 september 2015

Lekker speuren in het maisdoolhof, 2000 mtr speur en wandelplezier. Openingstijden Van zaterdag 25 juli 2015 tot en met zondag 20 september... (lees verder)

NieuwerkerkOogstfeest Nieuwerkerk
Locatie: Krabbenhoekseweg 2, Nieuwerkerk
Wanneer: Op 19 augustus 2015

Graandorsdemonstratie Op het erf van de familie Slootmaker wordt tarwe gedorst met werktuigen uit de vorige eeuw. Dit wordt gedaan door... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Brouwershaven Bruinisse Burgh Dreischor Ellemeet Kerkwerve Nieuwerkerk Noordgouwe Noordwelle Oosterland Ouwerkerk Renesse Scharendijke Serooskerke (Schouwen-Duiveland) Sirjansland Zierikzee Zonnemaire
Terug naarEvenementen gemeente Schouwen-DuivelandEvenementen regio Schouwen-DuivelandEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Schouwen-Duiveland:

Regio's in de provincie Zeeland: