Evenementen in de Gemeente Schouwen-Duiveland

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Schouwen-Duiveland. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente schouwen-duiveland
Per plaats in deze gemeente Brouwershaven Bruinisse Burgh Dreischor Ellemeet Kerkwerve Nieuwerkerk Noordgouwe Noordwelle Oosterland Ouwerkerk Renesse Scharendijke Serooskerke (Schouwen-Duiveland) Sirjansland Zierikzee Zonnemaire
Terug naar112 regio Schouwen-Duiveland112 provincie Zeeland

Evenementen in de Gemeente Schouwen-Duiveland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Schouwen-Duiveland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Schouwen-Duiveland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Schouwen-Duiveland

FotoEvenementPlaats
ZierikzeeGravensteen
Locatie: Meelstraat 6, Zierikzee
Wanneer: Tot en met 9 december 2019

Het Gravensteen, de naam zegt het eigenlijk al, is het voormalige stenen huis van de Graaf. Het is het oude administratieve en bestuurlijke... (lees verder)

ScharendijkeHerfstexcursie Paddenstoelen op de Kabbelaarsbank
Locatie: Brouwersdam 30, Scharendijke
Wanneer: Tot en met 23 oktober 2019

13.30 uur Herfstexcursie Paddenstoelen op de Kabbelaarsbank vanaf Informatiecentrum Grevelingen, Brouwersdam Binnenzijde 25, op de... (lees verder)

ZierikzeeKunst route Zierikzee 2019
Locatie: havenplein, Zierikzee
Wanneer: Tot en met 6 oktober 2019

Zondag 3 maart wordt de Kunstroute in het Havenkwartier van Zierikzee gehouden. Iedere eerste zondag van de maand maart - oktober van 13:00... (lees verder)

BurghConcert Salon ensemble Delta Quintet
Locatie: Ring 1, Burgh-Haamstede
Wanneer: Op 20 september 2019

Delta Quintet, Salon-ensemble uit Zuid West Nederland, bestaande uit violen, cello en een piano. Zij spelen van Walsen tot Populair en van... (lees verder)

RenesseFjoertoermarkt
Locatie: Hogezoom, Renesse
Wanneer: Op 14 september 2019

Voorafagaand aan de Fjoertoer is er in het centrum van Renesse een markt. Deze duurt van 10.00 tot 17.00u De Fjoertoer Renesse wordt... (lees verder)

BurghGeuren van het bos!
Locatie: Steenweg 13, Westenschouwen
Wanneer: Tot en met 8 september 2019

De appelgeur van de egelantier, de geur van de balsempopulier, de dennengeur, de typische geur van de bast van de amerikaanse vogelkers, de... (lees verder)

BurghConcert Klarinetkwartet Liquorice Stick
Locatie: Ring 1, Burgh Haamstede
Wanneer: Op 6 september 2019

Klarinetkwartet Liquorice Stick uit Bergen op Zoom bestaat uit vier zeer ervaren muzikanten. Zij spelen verrassende muziek in zeer... (lees verder)

ZierikzeeZeelandbrug vaartocht vanuit Zierikzee
Locatie: `t Luitje, Zierikzee
Wanneer: Tot en met 29 augustus 2019

Vanuit Zierikzee varen we een leuke vaartocht over de Oosterschelde, onder de Zeelandbrug door, langs Colijnsplaat en terug naar Zierikzee.... (lees verder)

ZierikzeeDikke Banden Race Zierikzee
Locatie: Havenplein, Zierikzee
Wanneer: Op 23 augustus 2019

Leuke wielerwedstrijd voor de jeugd op de gewone fiets. In het centrum van Zierikzee. Aanmelden (gratis deelname) kan nog op de dag zelf.... (lees verder)

ZierikzeeWielerronde Zierikzee "Grote prijs Emergo"
Locatie: Havenplein, Zierikzee
Wanneer: Op 23 augustus 2019

Vrijdag 23 augustus is de 36e wielerronde van Zierikzee. Deze wedstrijd voor elite- en amateurwielrenners start om 18.30 uur. De... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Brouwershaven Bruinisse Burgh Dreischor Ellemeet Kerkwerve Nieuwerkerk Noordgouwe Noordwelle Oosterland Ouwerkerk Renesse Scharendijke Serooskerke (Schouwen-Duiveland) Sirjansland Zierikzee Zonnemaire
Terug naarEvenementen regio Schouwen-DuivelandEvenementen provincie Zeeland

Gemeenten in de regio Schouwen-Duiveland:

Regio's in de provincie Zeeland: