Drimble

Evenementen in Brouwershaven

Hieronder staan de evenementen gehouden in Brouwershaven. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over brouwershaven

Evenementen in Brouwershaven

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Schouwen-Duiveland staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Schouwen-Duiveland. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Brouwershaven

FotoEvenementPlaats
BrouwershavenKlankschaal ligconcert
Locatie: Kerkplein 1, Brouwershaven
Wanneer: Op 3 mei 2019

Vrijdagavond 3 mei, voorafgaand aan een weekend van herdenken en vieren is Bodybalans aanwezig bij centrum "Be Happy" te Brouwershaven, een... (lees verder)

BrouwershavenSpeurtocht door het Brouws Museum
Locatie: Haven Zuidzijde 15, Brouwershaven
Wanneer: Tot en met 31 december 2018

Voor kinderen van groep 7 en 8 is er een educatieve speurtocht samengesteld. Ontdek de verhalen Brouwershaven aan de hand van 10 vragen. De... (lees verder)

BrouwershavenLezing professor Johan Koppenol
Locatie: kerkplein 3, Brouwershaven
Wanneer: Op 23 september 2018

Lezing van professor Johan Koppenol over de waardering voor het werk van Cats door de eeuwen heen. Koppenol is hoogleraar historische... (lees verder)

BrouwershavenOptreden Zeeuws gelegenheidsensemble met liederen van Cats
Locatie: kerkplein 3, Brouwershaven
Wanneer: Op 23 september 2018

Sopraan Hanneke de Vroe, pianist René Molenaar, fluitiste Maaike van der Heijdt en voordrachtskunstenaar Mildred Alkema vertolken liederen... (lees verder)

BrouwershavenRapper Dzenan Halilovic rapt Cats
Locatie: kerkplein 3, Brouwershaven
Wanneer: Op 14 september 2018

Optreden van rapper Dzenan Halilovic, oud-leerling Pontes Pieter Zeeman uit Zierikzee, met raps op teksten van Jacob Cats. Halilovic wordt... (lees verder)

BrouwershavenLezing neerlandicus Kees van Walsem
Locatie: kerkplein 3, Brouwershaven
Wanneer: Op 13 september 2018

Neerlandicus Kees van Walsem vertelt u meer over de rol van Jacob Cats als dichter van religieuze poëzie. Tussentijds verzorgt organist... (lees verder)

BrouwershavenLezing Marinus Bierens
Locatie: kerkplein 3, Brouwershaven
Wanneer: Op 8 september 2018

Lezing Marinus Bierens, conservator ZB I Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, over de rijk geïllustreerde collectie `Catsiana`... (lees verder)

BrouwershavenOptreden Camerata Trajectina
Locatie: kerkplein 3, Brouwershaven
Wanneer: Op 8 september 2018

Camerata Trajectina is een professioneel muziekgezelschap uit Utrecht dat Nederlands muzikaal erfgoed tot leven brengt in zijn culturele... (lees verder)

BrouwershavenOrgelconcert Grote of Sint Nicolaaskerk in Brouwershaven
Locatie: kerkplein 3, Brouwershaven
Wanneer: Op 8 september 2018

Als opmaat naar de opening van de manifestatie `Dichter bij Cats`, en in het kader van zowel Open Monumentendag als Nationale... (lees verder)

BrouwershavenKoningsdag Brouwershaven
Locatie: Markt, Brouwershaven
Wanneer: Op 27 april 2018

Koningsdag Brouwershaven 2018 Een leuke gezellige dag voor jong en oud. Overdag bent u welkom op de markt van Brouwershaven voor een... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Brouwershaven Bruinisse Burgh Dreischor Ellemeet Kerkwerve Nieuwerkerk Noordgouwe Noordwelle Oosterland Ouwerkerk Renesse Scharendijke Serooskerke (Schouwen-Duiveland) Sirjansland Zierikzee Zonnemaire
Terug naarEvenementen gemeente Schouwen-DuivelandEvenementen regio Schouwen-DuivelandEvenementen provincie ZeelandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Schouwen-Duiveland:

Regio's in de provincie Zeeland: