Evenementen in de regio Het Gooi

Per gemeente: Blaricum Gooise Meren Hilversum Huizen Laren Weesp Wijdemeren

informatie alleen over regio het gooi

  De informatie op deze pagina komt van het nationaal P2000-systeem welke gebruik wordt voor 112-meldingen. Het P2000-netwerk wordt door hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie gebruikt in geval van incidenten of overige situaties waar hun aanwezigheid gewenst is. De (korte) berichten bevatten meestal informatie over de locatie, het soort incident, de prioriteit en de gealarmeerde eenheden. De informatie die (openbaar) doorgegeven wordt via een P2000-melding verschilt per veiligheidsregio.

   Evenementen in de regio

   Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

   Evenementen in de regio Het Gooi

   FotoEvenementPlaats
   NaardenKunst & Antiek Weekend
   Locatie: Grote Kerk
   Wanneer: Tot en met 27 januari 2019

   Traditiegetrouw opent het Kunst & Antiek Weekend in het laatste weekend van januari haar deuren in de imposante Grote Kerk van... (lees verder)

   NaardenExpositie: Spelen met Licht
   Locatie: in Naarden-Vesting
   Wanneer: Tot en met 20 januari 2019

   Galerie Pouloeuff licht de donkere wintermaanden in Naarden-Vesting op met een nieuwe expositie. Het thema van licht is in deze bijzondere... (lees verder)

   HuizenKerst-fakkel-speurtocht
   Locatie: Oude Kerk Huizen, Kerkstraat 1
   Wanneer: Op 21 december 2018

   Voor alle kinderen van groep 3 t/m 8. Jullie zijn hartelijk welkom op Vrijdag 21 december om 15.45 uur op het Kerkplein van de Oude Kerk in... (lees verder)

   BussumNajaarsconcert Toonkunst Bussum
   Locatie: Wilhelminakerk
   Wanneer: Op 9 december 2018

   Koor en orkest van Toonkunst Bussum onder leiding van Yiorgo Moutsiaras bieden een programma met werken van zeven Russische meesters,... (lees verder)

   HuizenWinterwandeling
   Locatie: Huizer Museum
   Wanneer: Op 8 december 2018

   Winterwandeling door het oude dorp van Huizen Het Huizer Museum biedt op zaterdag 8 december a.s. de mogelijkheid om met een ervaren gids... (lees verder)

   LoosdrechtKasteelSypesteyn het kasteel van Sinterklaas!
   Locatie: Kasteel Sypesteyn
   Wanneer: Op 1 december 2018

   Kasteel Sypesteyn het kasteel van Sinterklaas! Hij komt, hij komt?met veel cadeaus, snoepgoed en Pieten naar Kasteel Sypesteyn! Op zaterdag... (lees verder)

   NaardenWorkshop website bouwen
   Locatie: Galerie Pouloeuff
   Wanneer: Op 22 november 2018

   Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, je kunt tegenwoordig op een heleboel plekken binnen de digitale wereld je werk onder de aandacht... (lees verder)

   HilversumThe Armed Man
   Locatie: Muziek centrum van de omroep
   Wanneer: Tot en met 10 november 2018

   COV Excelsior en Harmonieorkest Prinses Irene, beide uit Huizen, geven voor het eerst in hun bestaan, op initiatief van het harmonieorkest,... (lees verder)

   HuizenDorpswandeling
   Locatie: Huizer Museum
   Wanneer: Op 10 november 2018

   Op zaterdag 10 november organiseert het Huizer Museum weer de maandelijkse wandeling door het oude en historische gedeelte van Huizen. De... (lees verder)

   HuizenDorpswandeling
   Locatie: Huizer Museum
   Wanneer: Op 10 november 2018

   Op zaterdag 10 november organiseert het Huizer Museum weer de maandelijkse wandeling door het oude en historische gedeelte van Huizen. De... (lees verder)

   Navigeer verder:

   Per gemeente Evenementen BlaricumEvenementen Gooise MerenEvenementen HilversumEvenementen HuizenEvenementen LarenEvenementen WeespEvenementen Wijdemeren
   Terug naarEvenementen Provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

   Gemeenten in de regio Huizen:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: