Evenementen in de regio Het Gooi

Per gemeente: Blaricum Gooise Meren Hilversum Huizen Laren Weesp Wijdemeren

informatie alleen over regio het gooi

Evenementen in de regio

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de regio Het Gooi

FotoEvenementPlaats
NaardenKunst & Antiek Weekend
Locatie: Grote Kerk
Wanneer: Tot en met 27 januari 2019

Traditiegetrouw opent het Kunst & Antiek Weekend in het laatste weekend van januari haar deuren in de imposante Grote Kerk van... (lees verder)

NaardenExpositie: Spelen met Licht
Locatie: in Naarden-Vesting
Wanneer: Tot en met 20 januari 2019

Galerie Pouloeuff licht de donkere wintermaanden in Naarden-Vesting op met een nieuwe expositie. Het thema van licht is in deze bijzondere... (lees verder)

HuizenKerst-fakkel-speurtocht
Locatie: Oude Kerk Huizen, Kerkstraat 1
Wanneer: Op 21 december 2018

Voor alle kinderen van groep 3 t/m 8. Jullie zijn hartelijk welkom op Vrijdag 21 december om 15.45 uur op het Kerkplein van de Oude Kerk in... (lees verder)

BussumNajaarsconcert Toonkunst Bussum
Locatie: Wilhelminakerk
Wanneer: Op 9 december 2018

Koor en orkest van Toonkunst Bussum onder leiding van Yiorgo Moutsiaras bieden een programma met werken van zeven Russische meesters,... (lees verder)

HuizenWinterwandeling
Locatie: Huizer Museum
Wanneer: Op 8 december 2018

Winterwandeling door het oude dorp van Huizen Het Huizer Museum biedt op zaterdag 8 december a.s. de mogelijkheid om met een ervaren gids... (lees verder)

LoosdrechtKasteelSypesteyn het kasteel van Sinterklaas!
Locatie: Kasteel Sypesteyn
Wanneer: Op 1 december 2018

Kasteel Sypesteyn het kasteel van Sinterklaas! Hij komt, hij komt?met veel cadeaus, snoepgoed en Pieten naar Kasteel Sypesteyn! Op zaterdag... (lees verder)

NaardenWorkshop website bouwen
Locatie: Galerie Pouloeuff
Wanneer: Op 22 november 2018

Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, je kunt tegenwoordig op een heleboel plekken binnen de digitale wereld je werk onder de aandacht... (lees verder)

HilversumThe Armed Man
Locatie: Muziek centrum van de omroep
Wanneer: Tot en met 10 november 2018

COV Excelsior en Harmonieorkest Prinses Irene, beide uit Huizen, geven voor het eerst in hun bestaan, op initiatief van het harmonieorkest,... (lees verder)

HuizenDorpswandeling
Locatie: Huizer Museum
Wanneer: Op 10 november 2018

Op zaterdag 10 november organiseert het Huizer Museum weer de maandelijkse wandeling door het oude en historische gedeelte van Huizen. De... (lees verder)

HuizenDorpswandeling
Locatie: Huizer Museum
Wanneer: Op 10 november 2018

Op zaterdag 10 november organiseert het Huizer Museum weer de maandelijkse wandeling door het oude en historische gedeelte van Huizen. De... (lees verder)

Navigeer verder:

Per gemeente Evenementen BlaricumEvenementen Gooise MerenEvenementen HilversumEvenementen HuizenEvenementen LarenEvenementen WeespEvenementen Wijdemeren
Terug naarEvenementen Provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Huizen:

Regio's in de provincie Noord-Holland: