Uitleg | Nieuwsbron toevoegen

Opgenomen worden op de grootste aggregatie-site van Nederland betekent meer bezoekers naar je website.

Nieuwsbron gemist?


Mis je een belangrijke nieuwsbron over een bepaald onderwerp of regio? Stuur dan een e-mail met de link van de site (en indien mogelijk een korte beschrijving van de site) naar info@drimble.nl.

Nieuwsbron toevoegen als webmaster


Ben je een webmaster van een lokale nieuwssite of een nieuwspagina dat over een onderwerp schrijft dat ook voorkomt op Drimble, stuur dan een e-mail met de naam van de website, de categorie waar het nieuws het beste onder zou vallen en de URL van de website naar info@drimble.nl. Drimble neemt alleen de eerste 50 woorden van een nieuwsbericht over, hoe lang het bericht ook is.

Doordat er maandelijks meer dan 3,1 miljoen unieke gebruikers de site bezoeken (aantal gebruikers in mei 2020, cijfers Google Analytics) kan Drimble bijdragen aan substantieel meer bezoekers voor jouw website. Daarnaast wordt er direct gelinkt vanaf Drimble naar de nieuwsberichten (zonder nofollow of andere onnodige tags). Dit heeft in de regel positieve effecten op je SEO-score op internet.

Nieuwsbron verwijderen


Wanneer je wilt dat Drimble stopt met het verwijzen naar jouw nieuwsberichten in het overzicht, stuur dan een e-mail naar: info@drimble.nl en jouw nieuwsbron wordt uiteraard zo spoedig mogelijk verwijderd (opt-out mogelijkheid).