Evenementen in de Gemeente Weesp

Hieronder staan de evenementen gehouden in de Gemeente Weesp. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over gemeente weesp

Evenementen in de Gemeente Weesp

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Weesp staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Weesp. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de Gemeente Weesp

FotoEvenementPlaats
WeespHerauten op de Stelling
Locatie: Fort aan de Ossenmarkt
Wanneer: Op 15 september 2018

HERAUTEN OP DE STELLING een theatraal concert   Met wervelende muziek, met zang en gesproken tekst, met onverwachte instrumenten en... (lees verder)

WeespWeesp Chamber Music Festival
Locatie: Van Houtenkerk (Weesp)
Wanneer: Tot en met 19 maart 2017

Een bijzonder fraai en intiem kamermuziekfestival met een zeer afwisselend programma. Lokale en internationale musici van wereldklasse... (lees verder)

WeespNacht van Weesp
Locatie: Start: Centrum Weesp
Wanneer: Tot en met 10 mei 2015

De Nacht van Weesp is het grootste Autorittensport-evenement van Nederland. Nog nooit van gehoord? Toch gaat `De Nacht` in 2015... (lees verder)

WeespDag van Weesp
Locatie: Start: Centrum Weesp
Wanneer: Op 12 april 2015

Deze `Dag-oefening` is niet alleen een `must` voor de deelnemers aan de komende 44e Nacht van Weesp, maar voor iedereen... (lees verder)

WeespKinderen - So What Kinderconcert
Locatie: Van Houtenkerk Chocoladekerkje
Wanneer: Op 1 februari 2015

í‚ So What geeft interactieve familieconcerten: klassieke, jazzy en speelse klanken voor kinderen van 2 tot 100! Een trompet, twee... (lees verder)

WeespCursus `Speaking English is fun!`
Locatie: De Bibliotheek Weesp (Oudegracht 67, Weesp)
Wanneer: Tot en met 20 januari 2015

Schrijf je nu in voor de cursus `Speaking English is fun! ` in Weesp!Wil je je Engels ophalen en vooral DURVEN spreken? Of durf... (lees verder)

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Weesp
Terug naarEvenementen regio Het GooiEvenementen provincie Noord-Holland

Gemeenten in de regio Het Gooi:

Regio's in de provincie Noord-Holland: