Drimble

Evenementen in Loosdrecht

Hieronder staan de evenementen gehouden in Loosdrecht. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over loosdrecht

Evenementen in Loosdrecht

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Wijdemeren staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Wijdemeren. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Loosdrecht

FotoEvenementPlaats
LoosdrechtKasteelSypesteyn het kasteel van Sinterklaas!
Locatie: Kasteel Sypesteyn
Wanneer: Op 1 december 2018

Kasteel Sypesteyn het kasteel van Sinterklaas! Hij komt, hij komt?met veel cadeaus, snoepgoed en Pieten naar Kasteel Sypesteyn! Op zaterdag... (lees verder)

LoosdrechtKunstRonde Vecht & Plassen
Locatie: Landelijk, waterrijk gebied, in ateliers bij kunstenaars thuis
Wanneer: Tot en met 21 mei 2018

In het Pinksterweekend van 19 t/m 21 mei 2018 gaan de deuren open van 25 ateliers en 2 galeries tijdens de inmiddels befaamde KunstRonde... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 's-Graveland Ankeveen Breukeleveen Kortenhoef Loosdrecht Nederhorst den Berg
Terug naarEvenementen gemeente WijdemerenEvenementen regio Het GooiEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Het Gooi:

Regio's in de provincie Noord-Holland: