Drimble

AEX nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over AEX. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over AEX.

24 februari 2017

22:47
Beurs.nl Nieuws
ArcelorMittal grootste daler. (ABM FN-Dow Jones) Op Wall Street zijn vrijdag drie van de negen AEX-genoteerde fondsen ten opzichte... Ook op:
22:36
De Aandeelhouder
ArcelorMittal grootste daler. Ook op:
21:53
Beurs.nl Nieuws
Amsterdam - De belangrijkste Europese beursgraadmeters zijn vrijdag met verlies gesloten. Het sentiment werd gedrukt door onzekerheid...
21:53
Beurs.nl Nieuws
Aandacht op bedrijfscijfers. (ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurzen zijn vrijdag met verlies gesloten. De AEX index daalde 0,6 procent...
18:33
Roermond | Nieuws.nl
De belangrijkste Europese beursgraadmeters zijn vrijdag met verlies gesloten. Het sentiment werd gedrukt door onzekerheid over het politieke... Ook op:
18:17
Beurs.nl Nieuws
Aandacht op bedrijfscijfers. (ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurzen zijn vrijdag met verlies gesloten. De AEX index daalde 0,6 procent... Ook op:
18:17
Slim Beleggen
(ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurzen zijn vrijdag met verlies gesloten. De AEX index daalde 0,6 procent tot 494,90 punten, terwijl...
18:06
Beleggen.nl
Amsterdam - De belangrijkste Europese beursgraadmeters zijn vrijdag met verlies gesloten. Het sentiment werd gedrukt door onzekerheid... Ook op:
17:48
Telegraaf | DFT
Beleggers kwamen vrijdag met de schrik vrij, nadat de Amsterdamse beurs halverwege de middag op de sterkste daling in maanden afkoerste....
17:20
ADN Beursanalyse
ADN Beursanalyse plaatste het volgende bericht op hun website: 24 feb 17.00u: AEX index loopt mee naar boven.
16:17
De Stentor | Economie
Amsterdam - De belangrijkste Europese beursgraadmeters stonden vrijdagmiddag eensgezind in de min. Vooral financiële fondsen en grondstoffengerelatee Ook op: