Uitleg | Welkom op Drimble

Bedankt voor je bezoek aan Drimble. Het doel van onze site is om je op een zo overzichtelijke manier te informeren over alles wat er om je heen gebeurt.

Welkom op de grootste hyperlocal informatie- en aggregatie-site van Nederland!

Welkom op Drimble, een website die informatie uit openbare bronnen overzichtelijk samenbrengt op één plek (een 'aggregator'). Dit geldt niet alleen voor nieuwsberichten, maar ook voor de laatste faillissementsmeldingen, aanvragen voor vergunningen, het weer, 112-meldingen, foto's, video's, tweets, uitgaansagenda's en te koop staande woningen. En nog veel meer! Weten wat er op Drimble zoal staat? Ga dan naar deze pagina. Met Drimble ben je meteen op de hoogte van hetgeen er afspeelt in jouw plaats, gemeente, regio en provincie.

Dit maakt Drimble uniek voor het Nederlandse deel van het internet.

Drimble ordent verder de belangrijkste nieuwsbronnen van Nederland in categorieën. Een dergelijke categorie kan bijvoorbeeld de Huizenmarkt zijn, maar ook je favoriete eredivisieclub of een bepaalde regio. Je kunt echter ook zelf een overzicht aan nieuwsbronnen samenstellen. Registreer vandaag nog op Drimble en selecteer je favoriete nieuwsbronnen.

Anno 2019 is Drimble de grootste aggregatie-website van Nederland, zowel op het gebied van bezoekers (we verwelkomen meer dan 3,1 miljoen unieke gebruikers per maand; mei 2020/Google Analytics) als aanbod qua informatie. Voor een overzicht welke informatie beschikbaar is, klik je hier

Het Drimble team wenst je veel nieuws toe.