Evenementen in Hilversum

Hieronder staan de evenementen gehouden in Hilversum. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over hilversum
Plaatsen in deze gemeente Hilversum
Terug naar112 gemeente Hilversum112 regio Het Gooi112 provincie Noord-Holland112 Nederland

Evenementen in Hilversum

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Hilversum staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Hilversum. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Hilversum

FotoEvenementPlaats
HilversumThe Armed Man
Locatie: Muziek centrum van de omroep
Wanneer: Tot en met 10 november 2018

COV Excelsior en Harmonieorkest Prinses Irene, beide uit Huizen, geven voor het eerst in hun bestaan, op initiatief van het harmonieorkest,... (lees verder)

HilversumParaview Paranormaalbeurs  15 & 16 sept. 2018 Hilversum
Locatie: Dudok Arena
Wanneer: Tot en met 16 september 2018

PARANORMAALBEURS in Dudok Arena Op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 zal de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd... (lees verder)

HilversumReptilicabeurs  16 sept 2018 Hilversum
Locatie: Dudok Arena
Wanneer: Op 16 september 2018

 Reptilicabeurs in Dudok Arena   Op zondag 16 september 2018 zal er in Dudok Arena te Hilversum de Reptilicabeurs van Bureau View... (lees verder)

HilversumSCENECS International Film Festival
Locatie: Verschillende bioscopen in de buurt (voor meer info bekijk de website).
Wanneer: Tot en met 29 juni 2018

Het SCENECS International Debut Film Festival biedt internationale startende filmmakers een platform om hun films te laten zien. SCENECS is... (lees verder)

HilversumParaview Spirituele Paranormaalbeurs Hilversum 2018
Locatie: Dudok Arena, , Hilversum
Wanneer: Tot en met 25 februari 2018

Op zaterdag 24 en zondag 25 februari 2018 zal de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er... (lees verder)

HilversumSnuffelmarkt Hilversum
Locatie: Dudok Arena
Wanneer: Op 4 februari 2018

Leuke, gekke en kostbare dingen, zomaar of voor de heb. Een compleet huis kan worden ingericht. Komt u maar kijken. (lees verder)

HilversumNieuwjaarsdag Vuurloop
Locatie: Hoorneboeg
Wanneer: Op 1 januari 2018

Vuur is een essentiële bron van energie voor al het leven. Met het zuiverende vuur kun je scheppen en vernietigen. Wanneer je praat over... (lees verder)

HilversumKerstmarkt Hilversum 2017
Locatie: Noodweg
Wanneer: Tot en met 17 december 2017

Op een unieke locatie gelegen kerstkramenmarkt. Tussen de 40 en 50 originele marktkramen met verlichting, Beide dagen muziek op het grote... (lees verder)

HilversumSinterklaas intocht Hilversum 2017
Locatie: Hilversum kerkbrink
Wanneer: Op 18 november 2017

De Sinterklaas Intocht zal dit jaar anders verlopen dan menigeen gewend is. In verband met de lange afstand tussen Maassluis en Hilversum... (lees verder)

HilversumVuurloop
Locatie: Conferentieoord De Hoorneboeg (Hoorneboeg 5, 1312RE Hilversum)
Wanneer: Op 7 oktober 2017

De geschiedenis van vuurlopen brengt ons eeuwen terug in de tijd en naar plekken over de hele wereld, van India tot Amerika. Het principe... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Hilversum
Terug naarEvenementen gemeente HilversumEvenementen regio Het GooiEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Het Gooi:

Regio's in de provincie Noord-Holland: