Evenementen in Lexmond

Hieronder staan de evenementen gehouden in Lexmond. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over lexmond

Evenementen in Lexmond

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Vijfheerenlanden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Vijfheerenlanden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Lexmond

FotoEvenementPlaats
LexmondHeel Holland Bakt finaliste Marjolein van Till: twee jaar later
Locatie: Gregoriuslaan 40, Lexmond
Wanneer: Op 21 november 2018

Hoe is het nu met de Heel Holland Bakt finaliste Marjolein van Till uit Zederik? In 2017 stond ze in de finale van het populaire... (lees verder)

LexmondOktoberfest
Locatie: Nieuwe Rijksweg 8, Lexmond
Wanneer: Op 20 oktober 2018

De Oranjevereniging houdt samen met Huis het Bosch een Oktoberfest. `Met Musik, Bier und Bratwurst zijn de omstandigheden meer dan... (lees verder)

LexmondReeën spotten in Polder Achthoven (9+)
Locatie: Boezemweg 14, Lexmond
Wanneer: Op 23 maart 2018

In dit rustgebied is de kans zeer groot dat je oog in oog komt te staan met deze prachtige dieren. De boswachter vertelt je tijdens de... (lees verder)

LexmondPopkoor Let?s Get Started
Locatie: Gregoriuslaan 40, Lexmond
Wanneer: Op 8 december 2017

Het welbekende Popkoor Let`s Get Started geeft op deze donkere decemberavond een proefje van hun repertoire. Om 19.00 uur kun je... (lees verder)

LexmondTribute to The Beatles en Elvis
Locatie: Nieuwe Rijksweg 8, Lexmond
Wanneer: Op 7 oktober 2017

Stichting Highlandgames Zederik houdt een `Tribute to The Beatles en Elvis`. Het complete programma van de bekende nummers van... (lees verder)

LexmondLexmond 2017
Locatie: Nieuwe Rijksweg 38, Lexmond
Wanneer: Tot en met 19 augustus 2017

Feestweek met optredens door Django Wagner (donderdag 10 aug. en zaterdag 19 aug.), Frans Bauer, Stef Ekkel, André Hazes jr. en Henk... (lees verder)

LexmondBedrijvenbeurs L`expo
Locatie: Nieuwe Rijksweg 8, Lexmond
Wanneer: Tot en met 11 maart 2017

In Huis Het Bosch vindt in maart de eerste editie van de bedrijvenbeurs L`expo plaats. Belangstellenden zijn op vrijdag 10 en zaterdag... (lees verder)

LexmondWintersfeermarkt
Locatie: Kortenhoevenseweg 5, Lexmond
Wanneer: Op 24 november 2016

Er staan zestig kramen vol leuke producten, decembercadeautjes en lekkernijen opgesteld. Uiteraard is er veel speelgoed, winterkleding en... (lees verder)

LexmondNatuurwerkdag
Locatie: Achthoven 3, Lexmond
Wanneer: Op 5 november 2016

Ga aan de slag in de Achthovense uiterwaard in Lexmond. Je gaat daar knotwilgen knotten en de takken op hopen leggen. Knotwilgen worden om... (lees verder)

LexmondWandeling Lexmond/ Ameide/ Zouwe
Locatie: De Laak 6, Lexmond
Wanneer: Op 16 oktober 2016

Wandeling over verharde en onverharde paden, door natuurgebieden, polderlandschappen en over dijken. Er zijn 3 routes uitgezet; 5, 10 of 15... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ameide Everdingen Hagestein Hei en Boeicop Hoef en Haag Kedichem Leerbroek Leerdam Lexmond Meerkerk Nieuwland Oosterwijk Ossenwaard Schoonrewoerd Tienhoven aan de Lek Vianen Zijderveld
Terug naarEvenementen gemeente VijfheerenlandenEvenementen regio LekstroomEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Lekstroom:

Regio's in de provincie Utrecht: