Drimble

Evenementen in Hagestein

Hieronder staan de evenementen gehouden in Hagestein. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over hagestein

Evenementen in Hagestein

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Vijfheerenlanden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Vijfheerenlanden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Hagestein

FotoEvenementPlaats
HagesteinSlag Inn
Locatie: Bongerd 4, Hagestein
Wanneer: Op 9 juni 2018

Slagwerkspektakel door The Survivors. (lees verder)

HagesteinRondleiding boomgaard
Locatie: Biezenweg 51, Hagestein
Wanneer: Op 12 augustus 2017

Rondleiding door de hoogstamboomgaard in Hagestein.Verdere informatie- gratis (lees verder)

HagesteinZomermarkt
Locatie: De Poort 11, Hagestein
Wanneer: Op 18 juni 2016

Verkoop van diverse spulletjes.  (lees verder)

HagesteinRommelmarkt
Locatie: Tienhovenseweg 29, Hagestein
Wanneer: Op 5 mei 2016

De Hemelvaartsmarkt is een rommelmarkt die dit jaar voor de 42ste keer wordt georganiseerd. De opbrengst is voor het onderhoud van de... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ameide Everdingen Hagestein Hei en Boeicop Hoef en Haag Kedichem Leerbroek Leerdam Lexmond Meerkerk Nieuwland Oosterwijk Ossenwaard Schoonrewoerd Tienhoven aan de Lek Vianen Zijderveld
Terug naarEvenementen gemeente VijfheerenlandenEvenementen regio LekstroomEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Lekstroom:

Regio's in de provincie Utrecht: