Drimble

Evenementen in Hei en Boeicop

Hieronder staan de evenementen gehouden in Hei en Boeicop. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over hei en boeicop

Evenementen in Hei en Boeicop

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Vijfheerenlanden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Vijfheerenlanden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Hei en Boeicop

FotoEvenementPlaats
Hei en BoeicopMini-weekmarkt
Locatie: Hei- en Boeicopseweg 1, Hei- en Boeicop
Wanneer: Tot en met 31 december 2016

Algemene warenmarkt (lees verder)

Hei en BoeicopSinterklaasintocht Hei- en Boeicop
Locatie: Pleinstraat 1, Hei- en Boeicop
Wanneer: Op 26 november 2016

Aankomst van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. De kinderen gaan om 13.30 uur op een grote wagen vanaf De Copper op weg om het gezelschap... (lees verder)

Hei en Boeicop2e hands kleding- en speelgoedbeurs
Locatie: Hei- en Boeicopseweg 48, Hei- en Boeicop
Wanneer: Op 10 maart 2016

Verkoop van 2e hands kleding en speelgoed (lees verder)

Hei en BoeicopLekker naar de Boer
Locatie: Hei- en Boeicopseweg 14, Hei- en Boeicop
Wanneer: Op 20 juni 2015

Open dag bij het biologisch melkveebedrijf van de familie Kooi. o.a.: kruidenrondleidingen, verkoop van melk en vlees, imker, bezichtigen... (lees verder)

Hei en BoeicopKom in de molen
Locatie: Kanaaldijk 15, Hei- en Boeicop
Wanneer: Op 9 mei 2015

I.k.v. Landelijke Molendag van de Vereniging De Hollandse Molen zijn diverse molens geopend voor bezichtiging. (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ameide Everdingen Hagestein Hei en Boeicop Hoef en Haag Kedichem Leerbroek Leerdam Lexmond Meerkerk Nieuwland Oosterwijk Ossenwaard Schoonrewoerd Tienhoven aan de Lek Vianen Zijderveld
Terug naarEvenementen gemeente VijfheerenlandenEvenementen regio LekstroomEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Lekstroom:

Regio's in de provincie Utrecht: