Faillissementen in Lexmond

Overzicht van de laatste bedrijven in Lexmond die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over lexmond

Overzicht recente faillissementen en surseances in Lexmond

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Lexmond. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Lexmond

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
15-03-2019Van Eck Lexmond BV
Lakerveld, Lexmond
Lexmond23071475
14-08-2018Allround Asbestzorg Nederland BV
Lakerveld, Lexmond
Lexmond61008834
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ameide Everdingen Hagestein Hei en Boeicop Hoef en Haag Kedichem Leerbroek Leerdam Lexmond Meerkerk Nieuwland Oosterwijk Ossenwaard Schoonrewoerd Tienhoven aan de Lek Vianen Zijderveld
Terug naarFaillissementen gemeente VijfheerenlandenFaillissementen regio LekstroomFaillissementen provincie UtrechtFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Lekstroom:

   Regio's in de provincie Utrecht: