Evenementen in de regio Utrecht Stad

Per gemeente: Bunnik De Bilt Utrecht Zeist

informatie alleen over regio utrecht stad

Evenementen in de regio

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in de regio Utrecht Stad

FotoEvenementPlaats
ZeistWaylon
Locatie: Hotel Theater Figi
Wanneer: Op 4 oktober 2019

Begeleid door een zevenkoppige band brengt hij onder de titel My Heroes Have Always Been Cowboys een twee maal een uur durend... (lees verder)

ZeistLa Galanìa
Locatie: Hotel Theater Figi
Wanneer: Op 24 mei 2019

Met sopraan Raquel Andueza keert een wereldster terug naar Nederland. Haar warme maar transparante stem, verbluffende kleurenpalet en... (lees verder)

ZeistSingel 39
Locatie: Hotel Theater Figi
Wanneer: Op 8 mei 2019

HET POPULAIRE AVONDJE UIT VOOR ONZE LADIES!Een combinatie van een tweegangendiner, voorpremière Singel 39, prosecco, popcorn, koffie/thee.... (lees verder)

ZeistDe wereld volgens John
Locatie: Hotel Theater Figi
Wanneer: Op 8 mei 2019

De Wereld volgens John is een opgefokt verhaal over mannenvriendschap. Maar ook een oergeestige aanklacht van de ?normale Nederlander?... (lees verder)

ZeistRichard Groenendijk - Om alles!
Locatie: Hotel Theater Zeist
Wanneer: Op 2 mei 2019

?Richard Groenendijk bewijst met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren?, schreef Algemeen Dagblad in een... (lees verder)

ZeistPaulien Cornelisse - Om mij moverende redenen
Locatie: Hotel Theater Zeist
Wanneer: Op 25 april 2019

Paulien Cornelisse is schrijfster van bestsellers als ?Taal is zeg maar echt mijn ding? en ?De verwarde cavia?, won als cabaretier de... (lees verder)

ZeistWoezel & Pip en de Tijdmachine
Locatie: Hotel Theater Zeist
Wanneer: Op 21 april 2019

Kinderhelden Woezel & Pip komen naar het theater met alweer zo?n fantastisch theateravontuur voor de allerjongste bezoekers. Een verhaal... (lees verder)

ZeistMaarten van Rossem
Locatie: Hotel Theater Figi
Wanneer: Op 20 april 2019

Maarten van Rossem is de bekendste historicus van Nederland, vast jurylid van De Slimste Mens, ster in Hier zijn de Van Rossems en auteur... (lees verder)

ZeistFrank Boeijen
Locatie: Hotel Theater Figi
Wanneer: Op 18 april 2019

In begin 2018 verschenen album ?Palermo? zingt Frank Boeijen in zeventien miniatuurtjes op poëtische wijze over vriendschap, het leven... (lees verder)

ZeistKirsten van Teijn - Nobel
Locatie: Hotel Theater Figi
Wanneer: Op 17 april 2019

Als het plaatje maar klopt. Als het gazon maar strak gemaaid is, de ramen blinken en de nieuwe auto precies past bij de kleur van de... (lees verder)

Navigeer verder:

Per gemeente Evenementen BunnikEvenementen De BiltEvenementen UtrechtEvenementen Zeist
Terug naarEvenementen Provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Zeist:

Regio's in de provincie Utrecht: