Drimble

Evenementen in Kedichem

Hieronder staan de evenementen gehouden in Kedichem. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over kedichem

Evenementen in Kedichem

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Vijfheerenlanden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Vijfheerenlanden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Kedichem

FotoEvenementPlaats
KedichemJaarrommelmarkt Kedichem
Locatie: Kerkplein Kedichem
Wanneer: Op 2 september 2017

Voor de 40ste keer wordt op zaterdag 2 september vanaf 10.00 uur de Jaarrommelmarkt op het Kerkplein in Kedichem gehouden. Ieder jaar... (lees verder)

KedichemJaarrommelmarkt Kedichem
Locatie: Kerkstraat 21, Kedichem
Wanneer: Op 2 september 2017

Voor de 40ste keer wordt de Jaarrommelmarkt op het Kerkplein in Kedichem gehouden. Ieder jaar zorgen de vrijwillige marktmeesters van de... (lees verder)

KedichemOpen Huis bij zorg-vakantiewoningen ?In den Bongerd?
Locatie: Tiendweg 6, Kedichem
Wanneer: Op 25 maart 2017

In den Bongerd? op het fruitbedrijf van de familie Stek biedt al ruim vijf jaar lang luxe aangepaste vakantie-zorgwoningen aan voor... (lees verder)

KedichemJaarmarkt en rommelmarkt
Locatie: Kerkstraat 1, Kedichem
Wanneer: Op 3 september 2016

In Kedichem wordt de jaarlijkse jaarmarkt en rommelmarkt gehouden. Ook dit jaar staan de kramen op en rond het gezellige kerkplein. Het... (lees verder)

KedichemVaar mee met Johan Heuser
Locatie: Lingedijk 2, Kedichem
Wanneer: Op 20 maart 2016

Vaar mee met Johan Heuser op de parel van de Linge. Showprogramma met gastoptredens van Liesbeth en Franky Falcon. Incl. koffie/thee met... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ameide Everdingen Hagestein Hei en Boeicop Hoef en Haag Kedichem Leerbroek Leerdam Lexmond Meerkerk Nieuwland Oosterwijk Ossenwaard Schoonrewoerd Tienhoven aan de Lek Vianen Zijderveld
Terug naarEvenementen gemeente VijfheerenlandenEvenementen regio LekstroomEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Lekstroom:

Regio's in de provincie Utrecht: