Evenementen in Nieuwland

Hieronder staan de evenementen gehouden in Nieuwland. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over nieuwland

Evenementen in Nieuwland

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Vijfheerenlanden staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Vijfheerenlanden. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Nieuwland

FotoEvenementPlaats
NieuwlandWintermarkt
Locatie: Torenstraat 3, Nieuwland
Wanneer: Op 9 december 2016

Dit is een markt zowel binnen als buiten. Er hangt altijd een hele gezellige sfeer. Naast veel gezellige producten zijn ook verschillende... (lees verder)

NieuwlandVolle bak
Locatie: Torenstraat 3, Nieuwland
Wanneer: Op 16 november 2016

Blijspel in twee bedrijven, gespeeld door de afdeling Giessenburg. (lees verder)

NieuwlandWeekmarkt
Locatie: Lange Schenkel 6, Nieuwland
Wanneer: Tot en met 31 december 2015

Algemene warenmarkt. (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ameide Everdingen Hagestein Hei en Boeicop Hoef en Haag Kedichem Leerbroek Leerdam Lexmond Meerkerk Nieuwland Oosterwijk Ossenwaard Schoonrewoerd Tienhoven aan de Lek Vianen Zijderveld
Terug naarEvenementen gemeente VijfheerenlandenEvenementen regio LekstroomEvenementen provincie UtrechtEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio Lekstroom:

Regio's in de provincie Utrecht: