Drimble

Evenementen in Abbekerk

Hieronder staan de evenementen gehouden in Abbekerk. De informatie wordt verzameld door Gemeentewijzer. Het is nog in bèta, dus het kan zijn dat nog niet alle plaatsen zijn gedekt.

informatie alleen over abbekerk

Evenementen in Abbekerk

Meer evenementen of andere leuke tips bekijken? Op Gemeentewijzer Medemblik staan nog veel meer evenementen, activiteiten en leuke tips vermeld in de gemeente Medemblik. Tevens vind je hier alles in je gemeente op het gebied van onderwijs, sport, zorg en cultuur. Gratis publiciteit geven aan jouw evenement? Door jouw evenement aan te melden op Gemeentewijzer.nl wordt de bekendheid hiervan aanzienlijk vergroot. Een evenement aanmelden is volledig gratis.

Evenementen in Abbekerk

FotoEvenementPlaats
AbbekerkKoningsdag in de dorpen
Locatie: Dorpsstraat 97, Abbekerk
Wanneer: Op 27 april 2019

Op 27 april is het Koningsdag! In vele dorpen en stadjes in de gemeente Medemblik is er vrijmarkt en worden kinderspelletjes georganiseerd.... (lees verder)

AbbekerkVeldloop Abbekerk
Locatie: Kerkweg 1, Abbekerk
Wanneer: Op 21 oktober 2018

Data en tijden- Op 21 oktober 2018 van 07:30 tot 12:00 uur. (lees verder)

AbbekerkMusical The Wedding Singer
Locatie: Burgemeester P. Kromplein 6, Abbekerk
Wanneer: Tot en met 20 oktober 2018

Alle meisjes hebben een crush op George Michael en Madonna doet jongensharten sneller kloppen? En Robbie, de held van ons verhaal? Robbie... (lees verder)

AbbekerkThe Wedding Singer
Locatie: Dorpshuis De Nieuwe haven
Wanneer: Op 14 oktober 2018

The Wedding Singer vertelt het verhaal van Robbie Heart, New Jersey?s favoriete bruiloftszanger. Hij is dé sfeermaker op feesten en... (lees verder)

AbbekerkThe Wedding Singer
Locatie: Dorpshuis De Nieuwe Haven
Wanneer: Op 13 oktober 2018

The Wedding Singer vertelt het verhaal van Robbie Heart, New Jersey?s favoriete bruiloftszanger. Hij is dé sfeermaker op feesten en... (lees verder)

AbbekerkAIDA door musicalvereniging Abbekerk
Locatie: Burgemeester P. Kromplein 6, Abbekerk
Wanneer: Tot en met 30 oktober 2016

Dit jaar staat Musicalvereniging Abbekerk voor een nieuwe uitdaging met de succesvolle musical Aidavan Elton John en Tim Rice. Het publiek... (lees verder)

AbbekerkTriatlon van Abbekerk
Locatie: Parklaan 10, Abbekerk
Wanneer: Op 4 september 2016

Doe op zondag 4 september mee met de triatlon van Abbekerk of kom de sportievelingen aanmoedigen langs de zijlijn. Vanaf 1 april 2016 is de... (lees verder)

AbbekerkKermis Abbekerk
Locatie: Parklaan 10, Abbekerk
Wanneer: Tot en met 29 augustus 2016

Een gezellige kleinschalige kermis in op het Burg. Kromplein in Abberkerk. De Noordhollandse kermissen zijn namelijk hét evenement voor... (lees verder)

AbbekerkHuttenbouwproject Abbekerk
Locatie: Kerkweg 1, Abbekerk
Wanneer: Tot en met 8 mei 2016

Het huttenbouwproject Kinder Spel & Bouw vindt dit jaar voor de 18e keer plaats. Jaarlijks komen zo`n 275 basisschoolkinderen uit... (lees verder)

AbbekerkUnknown Festival in Abbekerk
Locatie: Essenlaan 3, Abbekerk
Wanneer: Op 5 juli 2015

Het Unknown Festival (Abbekerk) kent meerdere stages en area?s met een line-up die prima past bij de filosofie van de organisatie,... (lees verder)

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Abbekerk Andijk Benningbroek Hauwert Lambertschaag Medemblik Midwoud Nibbixwoud Oostwoud Opperdoes Sijbekarspel Twisk Wervershoof Wognum Zwaagdijk
Terug naarEvenementen gemeente MedemblikEvenementen regio West-FrieslandEvenementen provincie Noord-HollandEvenementen Nederland

Gemeenten in de regio West-Friesland:

Regio's in de provincie Noord-Holland: